To Passive 3D έχει φτηνά γυαλιά και είναι ιδανικό για δημόσιους χώρους.
Ναι, αλλά αν μετακινηθείς απ' το κέντρο του οριζόντιου και κατακόρυφου άξονα, το 3D πάει περίπατο.
Σε μία καφετέρια μόνο 1-2 σειρές τραπεζιών θα μπορούν να δουν σωστά, χωρίς κι αυτό να είναι σίγουρο μιας και οι περισσότερες τηλεοράσεις είναι τοποθετημένες αρκετά ψηλά. Συνεπώς θα χρειάζονται περισσότερες 3D τηλεοράσεις και σε διαφορετική διάταξη.....
Από μικρή εμπιρεία θέασης σε 3D TV νομίζω έχεις δίκιο.Ναι, αλλά αν μετακινηθείς απ' το κέντρο του οριζόντιου και κατακόρυφου άξονα, το 3D πάει περίπατο.
Σε μία καφετέρια μόνο 1-2 σειρές τραπεζιών θα μπορούν να δουν σωστά, χωρίς κι αυτό να είναι σίγουρο μιας και οι περισσότερες τηλεοράσεις είναι τοποθετημένες αρκετά ψηλά. Συνεπώς θα χρειάζονται περισσότερες 3D τηλεοράσεις και σε διαφορετική διάταξη.....
Μια και ετυχε και το ειδες αν θες Νικο πες μας τις εντυπωσεις σου.
Regards dbfan
Δες αυτο που βρηκα χτες:http://www.live-production.tv/news/3d-arising/top-match-week-topvisions-dedicated-3d-obvan.htmlΉταν πάρα πολύ καλό και δεν με κούρασε καθόλου.Με Passive βεβαια
Μπορώ να πω ότι είχε πολύ κόσμο, δεν ξέρω βέβαια αν σε κανονικά παιχνίδια του bskyb είχε περισσότερους ή λιγότερους.Αλλά ήταν εντυπωσιακό, αλλά τότε η κάλυψη ήταν με 6 σημεία λήψης. Πλέον δεν ξέρω με πόσες έχουν φτάσει. Ξέρω κάποιον που είναι αναμεμιγμένος με το όλο θέμα και θα είναι και στο σημερινό 3D στήσιμο, οποτε ευελπιστώ ότι θα μάθω κατι παραπάνω. Επειδή ξέρω ότι σε ενδιαφέρει, θα μοιραστώ τις πληροφορίες που θα μου δώσει.
Οταν λες πραγματικο 3D τι εννοεις????Sorry για το off-topic αλλα να ρωτησω ρε παιδια.Υπαρχει τεχνολογια αυτη την στιγμη στις οικιακες τηλεορασεις για πραγματικο 3d?Kαι ποιες τηλεορασεις ειναι αυτες,ποιες ειναι οι καλυτερες?Ας βαλει καποιος ενα λινκ να ψαχτουμε...
Αν εισαι συνδρομιτης της νοβα με τον HD δεκτη ναι.Side by side ειναι ο τροπος παραγωγης, μεταδοσης και ληψης του 3D τηλεοπτικου σηματος.Έχω την Sony HX820, με τα αντίστοιχα 3D γυαλιά. Μπορώ να δω σήμερα το ματς τρισδιάστατο; Αυτό με το side by side με ανησύχησε λίγο.
Δες αυτο που βρηκα χτες:http://www.live-production.tv/news/3d-arising/top-match-week-topvisions-dedicated-3d-obvan.html
Regards dbfan
Eιχα διαβασει οτι ακομα δεν "υπαρχει" τεχνολογια 3d στις τηλεορασεις,απλα ειναι πιο γρηγορες απο τις συμβατικες και να μην βιαστουμε για αγορα γιατι θα την πατησουμε.Αυτο πριν κανα 6μηνο.Αυτη την στιγμη ΑΞΙΖΕΙ να κανουμε αγορα 3d τηλεορασης και ποια?Αν θες προτεινε καποια μοντελα.Οταν λες πραγματικο 3D τι εννοεις????
Regards dbfan
Eιχα διαβασει οτι ακομα δεν "υπαρχει" τεχνολογια 3d στις τηλεορασεις,απλα ειναι πιο γρηγορες απο τις συμβατικες και να μην βιαστουμε για αγορα γιατι θα την πατησουμε.Αυτο πριν κανα 6μηνο.Αυτη την στιγμη ΑΞΙΖΕΙ να κανουμε αγορα 3d τηλεορασης και ποια?Αν θες προτεινε καποια μοντελα.
Κάτι άκουσα ότι θα το δείξει και σε κάποια από τα πολυσινεμά. Έχει ακούσει κανείς τίποτα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.