Nova 3Play

Πήραν τον πατέρα μου για την προσφορά 3 play στα 29,90, που παίζει και στο site της εταιρείας. Τώρα για double play cyta δίνουν 25 ευρώ, μαζί με κάτι κλήσεις σε κινητά κλπ μέσο όρο 30 ευρώ τους βγαίνει (για 2 mbits).

Με ρωτάει αν αξίζει και για ένα χρόνο θεωρώ πως αξίζει, μετά βλέποντας και κάνοντας. Από θέμα internet/τηλεφωνίας θεωρώ πως θα είναι καλύτερα, όχι τόσο στην ταχύτητα που πάνω κάτω θα είναι ίδια (άντε λίγο παραπάνω λόγω χαμηλού snr της forthnet) αλλά απεριόριστα σταθερά και κινητά + τα όποια κανάλια του αρχικού πακέτου είναι σαφώς καλύτερα από το πακέτο που έχουν τώρα.

Άντε να δούμε πότε θα βαρέσει κανόνι η nova από εδώ το πάνε, από εκεί το πάνε με 60 ευρώ για να δεις μια μπάλα ή μια ταινία δεν πας πουθενά.

Re: Απάντηση: Re: Nova 3Play

Έγραψα ακριβώς όπως τα είπαν (αφαιρώντας όμως διάφορα κόλπα marketing) και μάλιστα μου είπαν να μου στείλουν κούριερ με τα συμβόλαια,
τους είπα πως δεν ενδιαφέρομαι αλλά τα σημειώνω μήπως δείξει ενδιαφέρον κάποιος φίλος μου... που φυσικά είχα στο μυαλό μου εσάς από τα φόρουμ.

Η προσφορά όπως φαίνεται και στο λινκ από το SDTV είναι αυτή...
φίλε μου εσύ είσαι ενεργός συνδρομητής; ήσουν; ή σε κάλεσαν στο άκυρο;

Παντως αν καποιος καταφερει να παρει την προσφορα και δεν ειναι νεος πελατης ας το γραψει να το ξερουμε και εμεις.

λοιπόν είμαι συνδομητης σπορτ πακέτου και dp economy στα 53.90 το συμβολαιό μου λήγει σε έναν μήνα! Σήμερα με πήραν για προσφορά και μου πρότειναν το 3play full στα 59 ευρώ. χωρις όμως τα hd για να μου δώσουν τα hd δωρεάν θέλουν να πληρώνω λέει μέσω πιστωτικής . Αλλιώς +5 δηλαδή 64ευρώ! τους λέω αντε γεια!!! και μου είπε πως θα με ξαναπάρουν για νέα προσφορά! Αντε να δούμε...

Κι εγω αυτο ειχα και μου προτειναν το ιδιο ακριβως!!! Αν ειναι δυνατον τους ειπα τετοια εποχη να μου κανετε προσφορα ακριβοτερη.... Ημαρτον ωρε παλληκαρια...Τους ειπα οτι θελω να διακοψω τελος του μηνα και τα τσακαλια εκει δεν μου ξανακαναν προσφορα. Οποτε γεια σας... εχει περασει και 1μιση μηνας και δεν με εχουν παρει για νεα προσφορα...Προφανως εχουν πολλα λεφτα εκει στη νοβα και δεν θελουν αλλα:eek:

Last edited by a moderator:
πέρα απο το οτι είναι ακριβότερη(είναι το φουλα πακ βεβαια) ζητούν και πιστωτική!!! ακου να δεις...

Εχω κοψει τη νοβα εδω και 2 μηνες και εχω φορθνετ με 37 απεριοσριστα ολα
Με πηραν πριν λιγο και μου ειπαν οτι με 2ε παραπανω θα εχω η τα σινεμα η τα σπορτς
Ξεχασα να ρωτησω αν ειναι και τα HD μαζι

ξερει κανεις τι θα εχει απο αθλητικα του χρονου ?
Με ενδιαφερει ποδοσφαιρο Ολυμπιακος και CL

Last edited by a moderator:
Εχω κοψει τη νοβα εδω και 2 μηνες και εχω φορθνετ με 37 απεριοσριστα ολα
Με πηραν πριν λιγο και μου ειπαν οτι με 2ε παραπανω θα εχω η τα σινεμα η τα σπορτς
Ξεχασα να ρωτησω αν ειναι και τα HD μαζι
Νομίζω τα HD είναι για πρώτους 2 μήνες δωρεάν.

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Αν βάλεις πληρωμή μέσω πιστωτικής,τότε θα έχεις και τα HD.

Λογικα η χρεωση των 5 ευρω θα σταματησει με την μετατροπη πων sd εκδοσεων καποιων καλανιων σε hdπχ nc1. Αναμενουμε λοιπον την αλλαγη

Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί ξανά (μερικές σελίδες πίσω δεν το είδα), αλλά η Forthnet θα ρίξει άμεσα προσφορά 3play me 29,90 και επιλέγεις με 10 ευρώ επιπλέον όλα τα αθλητικά ή όλα τα κινηματογραφικά κανάλια.

Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί ξανά (μερικές σελίδες πίσω δεν το είδα), αλλά η Forthnet θα ρίξει άμεσα προσφορά 3play me 29,90 και επιλέγεις με 10 ευρώ επιπλέον όλα τα αθλητικά ή όλα τα κινηματογραφικά κανάλια.

Καλημέρα ,
Τρέχει ήδη η προσφορά απο αρχές της εβδομάδας...
Πάρα πολύ καλή , την έκανα ήδη με 39,90 έχω όλα τα αθλητικά κανάλια και το
βασικό πακέτο των υπηρεσιών 3play ...

Και το κραταει μυστικο , ακομα και απο τα καταστηματα που τους ειπε να μην το διατυμπανιζουν γιατι θυμωνουν οι υφισταμενοι συνδρομητές ? Η προσφορα ειναι για νεους , και αν εχει δωσει σε καποιους ηδη υπαρχοντες ειναι ακομα χειροτερα γι αυτους γιατι τους υπολοιπους τους εχει γραμμενους . Εκανα διακοπη νοβα πριν 2 βδομαδες και εμαθα γι αυτην την προσφορα 39,90 απο καταστημα φορθνετ , ειπα ειναι καλη να ξαναβαλω νοβα , εστειλαν εμαιλ απο το καταστημα στα κεντρικα να με παρουν τηλεφωνο .
Προχτες με πηρε ενας και με ειπε για 54 ευρω , λεω για τα 39,90 γραψαμε .
Απαντηση , θα το δουμε και θα ξανακαλεσουμε
Σε 2 ωρες ξανα τηλεφωνο μια άλλη ............. προσφορα 54 ευρω σπορ και σινεμαδες , τα 39.90 ειναι για νεους
Αντε γεια

Τοσο βλακωδες παιδιαριστικη προσφορα , με παραπλανησεις μυστικα και αηδιες ειναι μαρκετινγκ του *****
Αν θες προσφορα βγαλε στην σελιδα ανακοινωση , επιβράβευσε και τους παλιους σου που διακοπτουν , και μην γινεσαι νυφιτσα , χανεις ποντους κυρος και σπας νευρα , γιατι ξερω μεχρι τις 10 Ιουνιου θα με παρεις για τα 39.90

Last edited:
άμα σου δίνουν 54 το φουλ πακ είναι πολυ καλή προσφορά θεωρώ!(μαζί με φορθνετ όμως)!

άμα σου δίνουν 54 το φουλ πακ είναι πολυ καλή προσφορά θεωρώ!(μαζί με φορθνετ όμως)!

Πολυ καλη προσφορα μπορει να ειναι για σας , εγω που δεν θελω ταινιες για πιο λογο να πληρωνω νταβατζιλικι 15 ευρω το μηνα ενω δεν θελω και γνωριζω οτι σε άλλους δινουν αυτο που θελω ?
Ειναι λογική πολιτική αυτη ?
Και πριν διακοψω αυτο το μηνα ,που πληρωνα σπορ πακετο εκει γυρω στα 53 με ιντερνετ και τηλ , με ειχαν κανει την ιδια προσφορα στα 54 ευρω να ανοιξουν σινεμαδες , και δεν ειχα δεχτει εκανα διακοπή , και αυτοι ξανα εκει τα ιδια .

Last edited:
Πάντως απ' ότι μαθαίνω μέσα από τον όμιλο, είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον αριθμό των νέων συνδέσεων. Αρέσουν πολύ στον κόσμο οι νέες προσφορές 3play και περιμένουν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των νέων συνδέσεων. Είδομεν...