Nova 3Play

Πολυ καλη προσφορα μπορει να ειναι για σας , εγω που δεν θελω ταινιες για πιο λογο να πληρωνω νταβατζιλικι 15 ευρω το μηνα ενω δεν θελω και γνωριζω οτι σε άλλους δινουν αυτο που θελω? Ειναι λογική πολιτική αυτη ?
Δεκτό ότι δε σε ενδιαφέρουν οι ταινίες. Αλλά, αν σκεφτείς ότι πριν στα ίδια χρήματα είχες μόνο απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, ίντερνετ και sports pack, πρόκειται για μια πολύ καλή προσφορά.

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Δεκτό ότι δε σε ενδιαφέρουν οι ταινίες. Αλλά, αν σκεφτείς ότι πριν στα ίδια χρήματα είχες μόνο απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, ίντερνετ και sports pack, πρόκειται για μια πολύ καλή προσφορά.

Καλα τα λες ειπαμε , ειναι καλη προσφορα ετσι οπως το βλεπεις εσυ .... εγω την ειχα , και λογω κρισης δεν μπορω να δινω 50 ευρω το μηνα και ας εχω και σινεμα και ας μην τα ανοιξω ποτε , αλλά δεν εβγαινα στα 50 .

Τωρα γνωριζω οτι δινουν 40 ευρω αυτο που με ενδιαφερει και που το ειχα κοψει , γιατι να δινω 52 + 2 ευρω αυξηση + σινεμα που δεν τα βλεπω , ενω μπορω με -15 ευρω να βλεπω την ομαδα μου και να παίρνω τα τηλεφωνα μου ?

Προσφορες επιλεκτικες τις θεωρω κοροϊδία , θα περιμενω τα 39.90 αν θελουν παζαρια και λειτουργουν ετσι , αλλιως τιποτα.

Για να το πω διαφορετικα δεν ειναι σωστο να παμε για καφε και να με πεις εσυ εβαλα με 39,90 προσφορα και να πω εγω ο ανιδεος με δουλεψαν ρε , εμενα δεν ειπαν τιποτα για αυτην την προσφορα .
Δεν το βλεπω σωστο για μια εταιρια να λειτουργει με μυστικοπαθεια , επιλεκτικά και οσους δεν ξερουν να τους βαραει στα αυτια

Last edited:
Πάντως απ' ότι μαθαίνω μέσα από τον όμιλο, είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον αριθμό των νέων συνδέσεων. Αρέσουν πολύ στον κόσμο οι νέες προσφορές 3play και περιμένουν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των νέων συνδέσεων. Είδομεν...

Ε αν κάνουν προσφορές κάτω του κόστους λογικό είναι να αυξηθούν οι συνδρομητές που καλά κάνουν και επιλέγουν τέτοιες προσφορές.

Το θέμα είναι πόσο βιώσιμη είναι η Forthnet πλέον. Δεν θα ήθελα να φορτωθώ σαν φορολογούμενος 1 δις ακόμα από μια χρεοκοπία.

δεν με νοιάζει αν πουλάει κάτω του κόστους το θέμα είναι να ε'ιναι βιώσιμες οι τιμές για τον πελάτη πλέον!

Για τον πελάτη προσωρινά καλό είναι.
Αν δεν χρεοκοπήσει, θα παραμείνει καλό.

Αλλά αν μας φορτώσει με 1 δις χρέος(έμμεσα μέσω των δανείων) δεν θα είναι καθόλου καλό.

Δε βάζει προσφορές > απαράδεκτη (και καλά κάνουμε και την κατακρίνουμε).

Βάζει προσφορές > πάλι δε μας αρέσει γιατί μπορεί να χρεοκοπήσει.

Άκρη δε βγαίνει...

Αν καταφέρει η Forthnet να τα βγάλει πέρα με τέτοιες προσφορές, μπράβο της γιατί οι προσφορές είναι πολύ καλές.

Δεν είναι θέμα hater. Aπλά αν μία εταιρεία που είναι με την θηλιά στον λαιμό, βγάζει προσφορές πολύ κάτω του κόστους, τουλάχιστον εγώ προβληματίζομαι για την βιωσιμότητά της.

Και νομίζω απαράδεκτη ήταν στις τιμές η Nova πάντοτε, όχι η Forthnet σαν 2play.

Αλλά αν μας φορτώσει με 1 δις χρέος(έμμεσα μέσω των δανείων) δεν θα είναι καθόλου καλό.

Με το νέο δόγμα για τις τράπεζες (και μέχρι να ξαναλλάξει), τα "θαλασσοδάνεια" θα τα πληρώνουν οι μέτοχοι και οι μεγαλοκαταθέτες.

ΥΓ: Δε νομίζω πως 39,90 είναι κάτω του κόστους. Ίσως είναι πολύ κοντά στο κόστος, αλλά όχι κάτω.

Με το νέο δόγμα για τις τράπεζες (και μέχρι να ξαναλλάξει), τα "θαλασσοδάνεια" θα τα πληρώνουν οι μέτοχοι και οι μεγαλοκαταθέτες.

ΥΓ: Δε νομίζω πως 39,90 είναι κάτω του κόστους. Ίσως είναι πολύ κοντά στο κόστος, αλλά όχι κάτω.

To νέο δόγμα δεν έχει εφαμροστεί στην Ελλάδα. Εδώ τις τράπεζες τις ανακεφαλοποίησε ο φορολογούμενος(με εξωτερικό δάνειο που λογικά δεν θα πληρωθεί ποτέ αλλά αυτό δεν έχει σημασία).

Εγώ για τα 29,90 για 2 play με απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά-κινητά,24 mpbs και Nova start pack λέω ότι είναι κάτω του κόστους.

Εγώ για τα 29,90 για 2 play με απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά-κινητά,24 mpbs και Nova start pack λέω ότι είναι κάτω του κόστους.

αυτο το πακετο ειναι το τυρακι. ωστς μολισ σε κανουν συνδρομητη και ψηθεις και για αλλα καναλια θα σου λενε πχ στειλε με sms(ο πιο προτιτοσ τροπος) τον αριτμο της καρτας και και απεκτησε ολα τα νοβασινεμα μονο με τοσα ευρω το μηνα... και παει λεγοντας. ενα σημαντικο κοματι απο αυτους τους συνδρομητες θα αναβαθμηησουν το πακετο τους σε μεγαλυτερο.

Οι περισσότεροι που ξέρω που το έβαλαν αυτό, το έβαλαν επειδή με 5 ευρώ παραπάνω από το 2play economy που είχαν έχουν απεριόριστα κινητά και Nova Start Pack και δεν ενδιαφέρονται για κάτι παραπάνω.

Τώρα αν το δικό μου περιβάλλον είναι η μειοψηφία, τότε ΟΚ.
Απλά νομίζω ότι δεν είναι.

Με το ιδιο σκεπτικο που δωσαν 5 ευρω παραπανω για το σταρτ πακ καποια στιγμη μερικοι θα δωσουν 5 ευρω και για τα σινεμα και πιο μετα ισως αλλα 5 για τα σπορτ.

το αν είναι κάτω του κόστους η όχι θεωρώ ανοήτο τουλάχιστον να το συζητάμε άλλωστε και ο οτε κάτω του κόστους πουλάει βάσει αυτών που έχουν γράφτει! φθηνές τιμές όμως=περισσότεροι συνδρομητές=περισσότερα κέρδη!

Περισσοτερα εσοδα εννοεις... Το κερδος βγαινει αν αφαιρεσεις τα εξοδα..

Last edited by a moderator:
Sakels: Πλέον η ελκυστικότητα της Nova(σε cinema-sport) έχει μειωθεί.
Λίγοι θα δώσουν έξτρα 15 ευρώ για τα novacinema ή 25 για τα sports.
Mε βάση τον τωρινό τιμοκατάλογο πάντα.

Και δεν νομίζω να φτάσει να δίνει 3play full στα 40 που λες. Στα διπλάσια περίπου το έχουν.

Bagtzim: Όταν κάποιος πουλάει κάτω του κόστους, δεν μπορεί να έχει κέρδος.
Είναι προφανής ο λόγος.

εννοείται πως μπορεί να έχει! γιατι προφανώς θα έχει περισσότερους συνδρομητές! αυτό αποδεικνύετε βάση στατιστικής!
Υ.Γ δεν είναι και τόσο χαζοί στην νόβα!

Έστω ότι το πακέτο(το 3play κοστίζει 31 ευρώ και το δίνουν 30(κάτω του κόστους). Οπότε από κάθε συνδρομητή χάνουν 1 ευρώ.

Και 1 εκατομμύριο συνδρομητές να το βάλουν, πάλι θα χάνουν χρήματα από το συγκεκριμένο πακέτο,εφόσον το κόστος παραμένει σταθερό.

Last edited by a moderator:
Κι εγώ νομίζω ότι αν αποκτήσει πολύ περισσότερους συνδρομητές,φυσικά και θα έχει κέρδος.Άλλωστε εκεί στοχεύουν.Για παράδειγμα,άλλο να έχει 300.000 συνδρομητές κι άλλο να έχει 400.000.Δε νομίζω ότι αυτό που προσφέρει τώρα 39,90 ,αποκτώντας παράλληλα επιπλέον πχ 100.000 συνδρομητές,θα της κοστίζει της ίδιας τόσο.Δε νομίζω να είναι τόσο χαζοί.