Nova 3Play

Παιδια περιμενω εδω και 25 μερες να μου ενεργοποιησουν nova και forthnet (3play και sportpack) με νεα τηλεφωνικη γραμμη και ακομη τιποτα. ουτε τεχνικος τησ nova ουτε της forthnet εχει ερθει. γνωριζεται αν ειναι φυσιολογικο? τι πρεπει να κανω? τουσ εχω παρει τηλεφωνο και ολο λενε οτι θα με ειδοποιησουν.

Last edited by a moderator:
Που έκανες την αίτηση? σε κατάστημα η τηλεφωνικά? τον εξοπλισμό στον έδωσαν την ίδια ημέρα?

Η Προσφορα 3 play full απο οτι εχω μαθει εχει πεσει απο τα 79,90 που εγραφε στον τιμοκαταλογο ιουλιου αλλα δεν την εχουν περασει και επισημα απο οτι ειδα

Αν πας στο Nova 3Play στην σελίδα της Forthnet και προσθέσεις τα κανάλια Novasports και Novacinema σου βγάζει σύνολο 64,80. Δεν υπάρχει πια Nova3play Full.

'Η παιζει νεα προσφορα στα 29,90 σταρτ πακ συν απεριοριστα σταθερα-κινητα Η´ το κολ σεντερ που με πηρε δεν ξερει που πανε τα τεσσερα... Μαλλον το δευτερο αλλα δεν εδωσα βαση καθολου...

πριν 3βδομαδεs με είχαν κάνει προσφορά τα σπορ έχω το 3 play 29.90.σύνολο 44.9 . τους είχα πει ότι δεν δίνω πάνω από 40 και είπαν ότι μπορώ να βγάλω τα κινητά -5 οπότε θέλω και να τα αναβάλλω οπότε θέλω.μετά 3 εβδομάδες μπήκαν τα σινεμά χθες.και ξεκινάει το ψέμα .το πρωί πηρα το εμπορικό τμήμα και είπαν ότι θα το διορθώσουμε .ζήτησα ακύρωση γιατί αργήσαμε και μου είπαν δεν γίνεται τους ανέφερα τα πιο πάνω και είπαν ότι φαίνεται μέσα για 39.90 και με σιγουρέψου την τιμή πολλές φορές αφού βρήκαν και την ηχογράφηση.σε ερώτηση μου είπαν ότι δεν μπορώ να αφαιρέσω κινητά η να τα αναβάλλω σε αντίθεση από αυτά που μου είπαν παλιά.αν διακόψω τα σπορ μετά το 12μηνο χάνω τα δωρεάν κινητά.οπότε οποίος προσθέσει κάτι χάνει μετά τα κινητά και ισχύει η τρέχουσα δηλαδη κινητά με χρέωση σταθερού.ωραία πολιτικη

Παιδια αυτο για τα 19.90 ισχυει ακομα, και ειναι για full pack? Ειχα 3play Και πληρωνα 50 για Νοβα, και ξεχωριστα τηλεφωνο ιντερνετ (δε θυμαμαι ποσα). Διεκοψα νοβα και κρατησα τηλεφωνια-ιντερνετ. Μπορω με την υπαρχουσα τηλεφωνια να ξανακανω νοβα να πληρωνω οσο πληρωνω τωρα στο τηελφωνο (και λιγοτερο) και να εχω ολα τα καναλια με 19.90? Τι προυποθεσεις εχει και ψιλα γραμματα?

το sports 19.90,δεν ειναι καποια προσφορα.ειναι κομματι του τιμοκαταλογου της forthnet για 3play.
θα αλλαξεις το πακετο σου σε 3play στα 29,90(internet/τηλεφωνια/startpack)
και θα προσθεσεις και το πακετο των sports με 19,90.
συνολο 49,80 το μηνα.
συνηθισμενες πρυποθεσεις και ψιλα γραμματα εχει το συμβολαιο.τιποτε περιεργο...

Αν παρω μονο το Sport Pack, χωρις να το συνδεσω με 3Play? Απο οτι βλεπω το sports pack, εχει οτι καναλια παιρνεις με το 3play + Nova sports. γιατι να δινω 29.90+19.90 και οχι μονο 19.90?

3Play

channels.jpg

Sports Pack

sports_pack_channels.jpg

Το sports pack κάνει 19,90 ΜΟΝΟ αν το προσθέσεις σε 3play.
Όχι σκέτο.
Δηλαδή σου βγαίνει σύνολο 50 ευρώ για 3play με Sports.

Α θελει και το starter για να κουμπωσει? Χωρις το σταρτερ και χωρις γραμμες τηλεφωνιας δεν παιζει? Μαλλον μια η αλλη βγαινει παλι και δεν συμφερει...

Α θελει και το starter για να κουμπωσει? Χωρις το σταρτερ και χωρις γραμμες τηλεφωνιας δεν παιζει? Μαλλον μια η αλλη βγαινει παλι και δεν συμφερει...
Χωρίς Forthnet υπάρχει ακόμα για λίγες μέρες η προσφορά των ομάδων με 300 ευρώ για ένα χρόνο.

Xθες το πρωι φιλος παιρνει για διακοπη του sports pack που ειχε στο τηλ. κεντρο της nova...
και αντ'αυτου του δινουν 3play με 24αρι ιντερνετ,αστικα-υπεραστικα,διεθνη,κινητα 720 λεπτα και nova full pack ποσο λετε...???
49,80 ευρω τελικη τιμη το μηνα για ενα χρονο...
τωρα τι να πω...!!! οτι να'ναι...!!!

Χωρίς Forthnet υπάρχει ακόμα για λίγες μέρες η προσφορά των ομάδων με 300 ευρώ για ένα χρόνο.

Eφοσον εχω forthnet ,ειναι ακομα 300 για εναν χρονο ή λιγοτερο?