Nova Christmas Offer

Αν έχεις εξοπλισμό για nova και πάρεις την προσφορα των 29,90 που δίνει και αυτη εξοπλισμο τι γίνεται, λειτουργει με τον παλιο;

Μια και ο ενας εξοπλισμος περισσεύει, μπορούμε πχ να συνδέσουμε τον ένα εξοπλισμο (πιάτο κτλ) στο εξοχικό και πηγαίνοντας μόνο τον αποκωδικοποιητη απο την κύρια οικία στο εξοχικό (το οποιο ομως δεν εχει ιντερνετ και τηλεφωνικο νουμερο) να λειτουργήσει..; Πως ακριβώς λειτουργει η nova;

αφου εχει τοση ζητηση μετα απο πολλους μηνες απωλειας συνδρομητων δεν καταλαβαινω τον λογο

δλδ αμα πας να γινει συνδρομητες νοβα σε αλλο πακετο δεν εχει εξοπλισμο να σου δωσει?

Απο τα λεγόμενα του φίλου απάντησα. Μάλλον λέει για τα 49 που έχει στην προσφορά και καλά ο αποκωδικοποιητής

Αν έχεις εξοπλισμό για nova και πάρεις την προσφορα των 29,90 που δίνει και αυτη εξοπλισμο τι γίνεται, λειτουργει με τον παλιο;

Μια και ο ενας εξοπλισμος περισσεύει, μπορούμε πχ να συνδέσουμε τον ένα εξοπλισμο (πιάτο κτλ) στο εξοχικό και πηγαίνοντας μόνο τον αποκωδικοποιητη απο την κύρια οικία στο εξοχικό (το οποιο ομως δεν εχει ιντερνετ και τηλεφωνικο νουμερο) να λειτουργήσει..; Πως ακριβώς λειτουργει η nova;

Όπως σας έγραψα, σε εμένα που ήμουν παλιός συνδρομητής αλλά είχα διακόψει, με επανασύνδεσαν στο Christmas pack 28.90 νομίζω το μήνα, χωρίς χρέωση και χωρίς να μου δώσουν πιάτο κλπ, αντικατέστησαν όμως το δέκτη 1110 με τον καινούριο 831 δωρεάν, μου το πρότειναν αυτοί, μάλλον για λόγους συμβατότητας.
Ίσως κι εγώ αγοράσω ένα δεύτερο λίγο μεγαλύτερο πιάτο για το χωριό και κουβαλάω μόνο το δέκτη.

Άρα θα λειτουργήσει και με το υπάρχων πιάτο και με το νέο με μόνο την μετακίνηση του δεκτή απο την κυρίως οικία στο χωριό/εξοχικό.
Ευχαριστω για την απάντηση

Last edited by a moderator:
αρα μπορουμε να μιλησουμε για αρπακτη? αυτη ειναι η απαντηση στον εμπλουτισμο του ΟΤΕ ΤV ? εγω αν ημουν nova θα εδινα δωρεαν τα hd και το multiview με 5 ευρω ετσι θα χρυσωνα καπως το χαπι

μαλλον θελαν εξαρχης να πουλησουν πχ μεχρι και 10.000 συνδρομες και τελος

Πάντως από φίλη που δουλεύει μέσα έμαθα ότι μέχρι τώρα έχουν πουλήσει γύρω στις 24.000 και ότι η προσφορά ισχύει μέχρι το ΣΚ

Καλά, δεν έμαθες ακόμη ότι σε κάθε ομάδα ανθρώπων, μικρή ή μεγάλη, όπως και το παρόν forum, υπάρχουν κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, που θέλουν να βλέπουν το άσπρο-μαύρο και το θετικό-αρνητικό;

Last edited by a moderator:
Η νέα εκπληκτική προσφορά του Ομίλου Forthnet ισχύει μέχρι τις 31/12/2012 και μόνο για νέους συνδρομητές Νova. Η εγκατάσταση (αξίας 50?) καθώς και ο εξοπλισμός Forthnet παρέχονται δωρεάν, ενώ ο εξοπλισμός Nova (δορυφορικός δέκτης HD και δορυφορική κεραία) προσφέρεται στην τιμή των 49? μόνο.

Υπάρχει ακόμα στα νέα της εταιρίας! Και δεν λέει πουθενά για εξάντληση αποθεμάτων...
Ίσως έχουν έλλειψη σε δέκτες και την τραβήξανε λίγο μέχρι να στοκάρουν!

Υπάρχει κανένας που πήγε σήμερα και του είπαν προσφορά τέλος?

Φυσικα και ελεγε μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων. Το οτι αναφερεται στα νεα, δεν σημαινει οτι ισχυει ακομα επισης.
Παντως για να εξαφανιστει απο το site προφανως δεν ισχυει πια. Αμα εχεις ελλειψη απο δεκτες δεν σταματας τη διαφημιση.
Αυτο αποδεικνυει ενα πραγμα. Οτι η προσφορα ηταν οντως καλη. Αν βλεπεις μια προσφορα να σερνεται για μηνες τοτε ειναι καλη μονο για αυτον που την πουλαει.

ΥΓ. Πως βρεθηκα να υπερασπιζομαι τη nova ειναι εντελως ανεξηγητο. Δλδ αν φτιαξει και τα υπολοιπα τι θα κανω? :HTEHETH63:

Φυσικα και ελεγε μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων. Το οτι αναφερεται στα νεα, δεν σημαινει οτι ισχυει ακομα επισης.
Παντως για να εξαφανιστει απο το site προφανως δεν ισχυει πια. Αμα εχεις ελλειψη απο δεκτες δεν σταματας τη διαφημιση.
Αυτο αποδεικνυει ενα πραγμα. Οτι η προσφορα ηταν οντως καλη. Αν βλεπεις μια προσφορα να σερνεται για μηνες τοτε ειναι καλη μονο για αυτον που την πουλαει.

ΥΓ. Πως βρεθηκα να υπερασπιζομαι τη nova ειναι εντελως ανεξηγητο. Δλδ αν φτιαξει και τα υπολοιπα τι θα κανω? :HTEHETH63:

μόλις πήρα την προσφορά..οπότε φαντάζομαι πως ισχύει κανονικά!!

Η προσφορά επέστρεψε στο site της forthnet... Στην καρτέλα Nova...

ΥΓ1. Λέει στις συχνές ερωτήσεις ότι η εγκατάσταση του εξοπλισμού από τεχνικό της Nova είναι δωρεάν! Γιατί διάβασα για κάτι 70άρια πιο πίσω...

ΥΓ2. Έπρεπε να βάλουν και το νέο κανάλι "Nova Christmas" μέσα στο πακέτο! Αφενός για να είναι μια ολοκληρωμένη Christmas προσφορά και αφετέρου για να δελεάσει κόσμο να βάλει κανένα Nova Cinema αργοτερα...

Last edited: