Nova Christmas Offer

Εκεινο που γινεται ουσιαστικα ειναι οτι απο συνδρομητης της forthnet [οσοι ηταν -μεσα σ αυτους και εγω] μετατρεπονται σε συνδρομητες στης Νοβα και η Νοβα θα παρουσιασει στο ενεργητικο της ολες αυτες τις συνδρομες.Αλλαζουν ουσιαστικα τα οικονομικα στοιχεια της Νοβα ,καθως ολοι αυτοι πληρωνουν μονο Νοβα και καθολου forthnet.Αντιστοιχα τα οικονομικα στοιχεια της forthnet θα παρουν την κατιουσα ,αφου οσοι ηταν συνδρομητες της και πηραν το πακετο ,δεν της αποφερουν οικονομικα εσοδα.
Περα απο την προσφορα ,υπαρχει ενα σαφεστατο οικονομικο παιχνιδι του ομιλου,που προφανως οι ιθυνοντες το ειχαν σχεδιασει για τους δικους τους λογους.Αυτα βεβαια θα τα μαθουμε εν καιρω...

Δεν πρόλαβα να το ψάξω αλλά νομίζω πως υπάρχει και το History Channel στο χριστουγεννιάτικο πακέτο. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε;

Καλησπέρα!μια χαρά το πακέτο αλλά μακάρι να είχε έστω και το novasports2!

μεταξύ του nova επίγεια με το fortnet (34,90) -και του nova christmas offer ποιο καλό μου φαίνεται το τελευταίο που έβαλα κιόλας καθώς έχει και μικρότερη τιμή αλλά και το nοvasports1 όλο το 24ωρο!

το θέμα είναι όμως ότι με τον nova επίγεια θα μπορούσα να το πάω και στο εξοχικό άνετα.

παντός μπορείς άνετα να πας και τώρα στο sports pack όπως μου είπαν και στο τηλέφωνο με 53,90 φυσικά

αλλά από τα 30 που θα δίνω τώρα μέχρι τα 54 είναι αρκετά μεγάλη η διαφορά!(έχεις όμως όλα τα αθλητικά)

Όλα τα σοβαρά συνδρομητικά πακέτα στο πρώτο τους αριθμητικά κανάλι βάζουν το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός μόνο η nova κάνει εξυπνάδες.

Μια και ίσως δεν checkαρες όλα τα συνδρομητικά και δεν είσαι ακριβής, ίσως για τη Νόβα " οι δεύτεροι έσονται πρώτοι..." ή το τρίτο το μακρύτερο κανάλι να είναι το καλύτερο, θα δούμε... αλλά άντε, ακόμα δεν το είδαμε να μην το βαφτίσουμε από τώρα...
εξ άλλου θα έχει την Κυριακή το φοβερό ΝΤΕΡΜΠΙ :flipout::flipout::flipout: ΟΛΥ-ΠΑΝ, οπότε δικαιολογούνται...

Μια και ίσως δεν checkαρες όλα τα συνδρομητικά και δεν είσαι ακριβής, ίσως για τη Νόβα " οι δεύτεροι έσονται πρώτοι..." ή το τρίτο το μακρύτερο κανάλι να είναι το καλύτερο, θα δούμε... αλλά άντε, ακόμα δεν το είδαμε να μην το βαφτίσουμε από τώρα...
εξ άλλου θα έχει την Κυριακή το φοβερό ΝΤΕΡΜΠΙ :flipout::flipout::flipout: ΟΛΥ-ΠΑΝ, οπότε δικαιολογούνται...

Ναι και το 80% των νέων συνδρομητών δεν θα το δουν γιατι δεν θα έχουν κάν την εγκατάσταση μέχρι τότε...

καλησπερα παιδια.εκανα κ εγω αιτηση για την χριστουγιενιατικη προσφορα το προηγουμενο σαββατο,αλλα ξημερωνει παρασκευη κ δεν μ"εχει ενοχλησει κανενας για να κανει την εγκατασταση.προσφατα μετακομισα κ περιμενα για να μου κανει μεταφορα η forthnet το 2play στο καινοργιο σπιτι 35 ολοκρηρες μερες.ελεοσ δηλαδη.ελπιζω να μην τραβηξω τα ιδια με την nova!

Τελος ο διαθεσιμος εξοπλισμος για την Χριστουγεννιατικη προσφορα .

Το εχουν βαλει και σαν αυτοματη ανακοινωση για να μην τους πρηζεις !!

Στην ουσια δηλαδη θα χρεωνουν τον εξοπλισμο ή παπαλα η χριστουγεννιατικη προσφορα ?

Last edited by a moderator:
Εγώ θα ήθελα να μάθω, στους πελάτες που έχουν κάνει την αίτηση για νέα συνδρομή, θα τους έχουν στο περίμενε;;
Τι θα γίνει τώρα που δέκτες πάπαλα ;;

θα παραγγειλουν καινουργια παρτιδα δεκτες η ισως το εχουν κανει ηδη-δεν νομιζω οτι θα αποτελεσει προβλημα .
Το κυριως θεμα ειναι το προσφερομενο προγραμμα.Περα απο το αθλητικο καναλι ,δυστυχως δεν υπαρχει κατι το ουσιαστικο,και απ οτι ειδα δεν υπαρχει το καναλι που εδειχνε κλασικες ταινιες-αναμεσα στις οποιες υπηρχαν και ενδιαφερουσες προβολες.
Απο την αλλη πλευρα η συνδρομη ειναι εξαιρετικα μικρη ,αλλα δυστυχως το προσφερομενο πακετο ειναι αναλογο της συνδρομης [αν καποιος δεν ενδιαφερεται για τα αθλητικα].Ισως αν υπηρχε η επιλογη αναμεσα σε αθλητικα η καποιο novacinema θα υπηρχε ουσιαστικοτερο ενδιαφερον

Οι υπόλοιποι θα βλέπουμε με δανεικό? :chinscratch:

Δεν μπορεις γιατι ο δεκτης ειναι παντρεμενος συμφωνα με τους νομους της Καθολικης Εκκλησιας[δεν υπαρχει διαζυγιο].Απλα οσοι εχουν παραλαβει δεκτη μπορουν να τον χρησιμοποιησουν με αλλο πιατο ,αλλα νομιζω οτι η ελλειψη ειναι στους δεκτες

Last edited by a moderator:
Το κυριως θεμα ειναι το προσφερομενο προγραμμα.Περα απο το αθλητικο καναλι ,δυστυχως δεν υπαρχει κατι το ουσιαστικο,και απ οτι ειδα δεν υπαρχει το καναλι που εδειχνε κλασικες ταινιες-αναμεσα στις οποιες υπηρχαν και ενδιαφερουσες προβολες.
Απο την αλλη πλευρα η συνδρομη ειναι εξαιρετικα μικρη ,αλλα δυστυχως το προσφερομενο πακετο ειναι αναλογο της συνδρομης [αν καποιος δεν ενδιαφερεται για τα αθλητικα].
Στη συγκεκριμένη τιμή τα προσφερόμενα κανάλια είναι παραπάνω από ικανοποιητικά.