Nova Christmas Offer

Αυτη την στιγμη τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. 4 απο τους 8 αγωνες της Α εθνικης, 29.90 για παντα. Αυτο που μπορει να αλλαξει δεν θεωρω οτι ειναι η τιμη η οποια θα ειναιι για παντα αλλα το προγραμμα του ΝΣ1. Δηλαδη μπορει να κανουν οτι θελουν με το ΝΣ1 και τι θα δειχνουν απο του χρονου για παραδειγμα.

Ας ξεκινησουν τοτε απο τη δυνατοτητα να βγαλει κανεις το ns1 και στη θεση του να βαλει το nc1.
Οποιος θελει νοβα να την πληρωσει. Το nova xmas offer ηταν μια σχεδον δωρεαν προσφορα τηλεοπτικου περιεχομενου (ανεξαρτητα απο το τροπο που τιμολογειται)

(προφανως απεχθανομαι οτιδηποτε εχει να κανει με κλωτσοσκουφι.. Ασε που ψυχολογικα νιωθω ασχημα να σκεφτομαι οτι δινω εστω και 1 ευρω για αθλητικο περιεχόμενο (της διαπλοκης, μιζας, μακαρου, φοροδιαφυγης, αρπαχτης, ντόπας και δεν συμμαζευεται..))
Πολλα δεν ειναι 30κατι εκατομμυρια για βλαχαδερα που κλωτσανε ενα τοπι και δεν μπορουν να αρθρωσουν μία σωστή πρόταση?

Φυσικα και το σκεφτομαι. Αλλα αυτος ειναι ο λογος που η τιμη ειναι ψηλά. Προκειται περι στυγνης εκμεταλλευσης ενος πάθους.
Το να σου αρεσει κατι ή οχι ειναι θεμα γουστου. Δεν ειναι ουτε καλυτερο ουτε χειροτερο να σου αρεσουν τα αθλητικα.
Η παγκοσμια μηχανη εκμεταλλευσης που εχει στηθει γυρω απο αυτό ομως ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα.
Για να παραμεινουμε οntopic, λεω απλως οτι η συγκεκριμενη προσφορα είχε και ολιγον αθλητικο περιεχομενο ως teaser.

'εχω κάνει αίτηση από της 5/12 αύριο έχω ραντεβού με τον τεχνικό για να μου συνδέση το nova.Tο πρόβλημα μου όμως είναι άλλο η αίτηση μου για το τηλέφωνο έχει επαναπροωθήθει στον οτε 4 φορές και έχει μείνει εκεί από της 14/12.Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να μιλήσω με κάποιον εκτός τα μηχανογραφημένα μηνύματα στο 13831.

07/12/2012 16:00:51 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ
07/12/2012 16:00:51 To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση
10/12/2012 19:26:25 Προωθήθηκε το αίτημα φορητότητας του τηλεφωνικού σας αριθμού
11/12/2012 10:35:05 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: 27/12/2012 00:00:00
11/12/2012 11:10:56 Η αίτησή σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ
12/12/2012 15:46:49 To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση.
13/12/2012 19:24:31 Προωθήθηκε το αίτημα φορητότητας του τηλεφωνικού σας αριθμού
14/12/2012 10:15:45 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: 02/01/2013 00:00:00
14/12/2012 12:17:02 Η αίτησή σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ

'εχω κάνει αίτηση από της 5/12 αύριο έχω ραντεβού με τον τεχνικό για να μου συνδέση το nova.Tο πρόβλημα μου όμως είναι άλλο η αίτηση μου για το τηλέφωνο έχει επαναπροωθήθει στον οτε 4 φορές και έχει μείνει εκεί από της 14/12.Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να μιλήσω με κάποιον εκτός τα μηχανογραφημένα μηνύματα στο 13831.

Μάλλον ο ΟΤΕ σου κάνει νούμερα στην δέσμευση γραμμής. Βρήκα αυτό το νούμερο που μπορείς να πάρεις τηλ 2106602000.

Re: Απάντηση: Nova Christmas Offer

Και εγώ το ίδιο γιαυτό 6-7 μήνες αφού έκοψα την nova και επειδή είχα πιάτο μεγάλο είπα να δοκιμάσω , στους 3 μήνες κόπηκε μόνο του και γλύτωσα , ουτε έψαξα τι έγινε :)

Ταινίες με ποιότητα είκόνας κατά 99% να ξεφτιλίζεται το HD ... λυπάμαι κανά Αγγλάκι που δεν έχει προσπαθήσει να δεί ταινία σε br γιατί νόμιζε έχει εμπειρία hd.
Το χειρότερο όμως είναι η ποσότητα σαβουροταινιών που προσφέρουν (συν επαναλήψεις και καθυστερίσεις στις νέες) ... τουλάχιστον στα ελέυθερα ελληνικά κάνουν μια προεπιλογή οι άνθρωποι, δεν σηζητάω για νοβα που απλά άφηνα 7-8 ώρες να γράφει το dm και μετά πετύχαινα με λίγο ζαπινγ καινούργια και αξιόλογη ταινία , τo netflix αμερικής είναι επίσης καλύτερο (άλλη ιστορία αυτό) , και για το hol video club είμαι σύγουρος, μόνο με τις σαβουροταινίες που βάζει ο ΟΤΕ αλλά αν είχε 5 πλάσια κανάλια ίσως μπορεί να συγκριθεί ...
Με λίγα λόγια δεν τις χαίρεσαι, πολύ ψάξιμο ή θα καταντήσεις σαν να βλέπεις μεσημεριάνα και Τουρκικά.

Αθλητικά ... τα έχουν μοιρασμένα και πρέπεινα πληρώνεις εχτρα συνδρομές , τρέλα λεφτά τελικά , και μάλλον να έχεις πολύ πιο μεγάλο πιατο από 1.60 ... από μπασκετ , τέννις, αλλα ευρωπαικά πρωταθλήματα , ελάχιστα πράγματα ... ούτε κάτι νέο ενδιαφέρον είδα, μόνο f1 και premier ουσιαστικά.

Αξίζουν βέβαια διάφορες εκπομές όπως balls of steal ;) , αθλητικές σε άλλο επίπεδο κλπ, αλλά γενικά λίγα πράγματα παιδιά... μακριά , εμένα με έκανε να εκτιμήσω αυτά που έχουμε εδώ.

ΥΓ
Η νοβα δίνει κάπου 40 εκ το χρόνο για την super λίγδα !!!! αν είχε 1 εκ συνδρομητές πρέπει να δίνει ο καθένας εκεί 40 ευρώ !!! μπαίνει μέσα τρελλά χωρίς αμφιβολία και είναι πραγματικά δώρο αυτή η προσφορά για όσο κρατήσει... δεν βλέπω και άλλο δρόμο βασικά σε περίοδο κρίσης, μόνο με πολλούς συνδρομητές και φτηνό πακέτο με άλλες υπηρεσίες μπορεί να υπάρξει μέλλον ... Είναι πολύ τίμια προσφορά , με δωρεάν τηλεφωνία και ελπίζω να ξανακάνουν κάτι ανάλογο όταν βρούν αποκωδικοποιητές :) .
Αυτό το post πρέπει να γίνει sticky. Δε μπορει να περνάει τόσο απαρατήρητο. Δε του αξίζει.

Απάντηση: Re: Nova Christmas Offer

Πολλα δεν ειναι 30κατι εκατομμυρια για βλαχαδερα που κλωτσανε ενα τοπι και δεν μπορουν να αρθρωσουν μία σωστή πρόταση?
Τι ειναι χειροτερο? Ενα βλαχαδερο 'η ενας ντοπαρισμενος ισπανος παιχτης? :) Πες απλα οτι ειναι ακριβη η νοβα, ολα τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες!:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Nova Christmas Offer

Τι ειναι χειροτερο? Ενα βλαχαδερο 'η ενας ντοπαρισμενος ισπανος παιχτης? :) Πες απλα οτι ειναι ακριβη η νοβα, ολα τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες!:flipout:
+1

33 μέρες χωρίς Internet απο την Forthnet έχω πάει στο κατάστημα που έκανα την αίτηση τουλάχιστο 4 φορές και το μόνο που μου έλεγαν είναι την επόμενη εβδομάδα θα ενεργοποιηθεί γιατί έπεσα μέσα σε γιορτές και καλά!

Κατα τύχη πάω σήμερα σε άλλο υποκατάστημα forthnet για να δω τι γίνεται και δεν έχω κάποια ενημέρωση!

Και... Ακούω το φανταστικό δεν μπόρεσε ο ΟΤΕ να βρεί βρόγχο και πρέπει να τους βρω τηλέφωνο απο κάποιον πού μένει κοντά μου...

Το απίστευτο μόλις τους το πάω και ρωτάω πόσο θα περιμένω ακόμη... +10 ΜΈΡΕΣ! Και καλά... Υπολόγιζω 20+

Ναι άλλα η χρέωση μετράει απο την ενεργοποίηση την Nova σωστά;

33 μέρες χωρίς Internet απο την Forthnet έχω πάει στο κατάστημα που έκανα την αίτηση τουλάχιστο 4 φορές και το μόνο που μου έλεγαν είναι την επόμενη εβδομάδα θα ενεργοποιηθεί γιατί έπεσα μέσα σε γιορτές και καλά!
Στο http://www.forthnetgroup.gr/BroadbandStatus.aspx?a_id=4357 τι σου γραφει? Εχει μεινει στο οτι εχει σταλθει αιτημα στον οτε?

Ναι άλλα η χρέωση μετράει απο την ενεργοποίηση την Nova σωστά;

Ποια χρέωση? Αφου η τηλεφωνια παρεχεται "δωρεαν". Και ο λογος ειναι ακριβως αυτός. Οτι ο ΟΤΕ μας ενωνει. Δυατυχως ακόμα.

το μόνο που μου έλεγαν είναι την επόμενη εβδομάδα θα ενεργοποιηθεί γιατί έπεσα μέσα σε γιορτές και καλά!

Αυτό πάλι, που όταν είναι γιορτές, αργίες, καλοκαίρι κλπ, φρενάρουν τα πάντα, ποτέ δεν το κατάλαβα! Δλδ έχουν άδεια τα Bytes και δεν πηγαινοέρχονται? Το να ενεργοποιηθεί μια υπηρεσία είναι αστεία δουλειά. Έτσι περίμενα κι εγώ 2 μήνες το καλοκαίρι για μια μετατροπή γραμμής.

Γι' αυτό μέχρι και η Βουλή δε δουλεύει τέτοιες περιόδους και μας φαίνεται και λογικό!

Παντως για να λεμε και την αληθεια απ τη στιγμη που εχει σταλει η αιτηση στον ΟΤΕ φταιει ο ΟΤΕ και οχι η Forthnet,αλλα το απαραδεκτο της υποθεσης ειναι να σου ζητανε εσενα να βρεις τηλεφωνικο αριθμο με παροχο τον ΟΤΕ πραγμα που εκανε και σε μενα η Forthnet το καλοκαιρι οταν μετακομισα...

Υ.Γ. εχουμε καποιο νεο οσον αφορα το ποτε θα παραληφθει η νεα παρτιδα αποκωδικποιητων?

Είμαι εξαιρετικά εκνευρισμένος με αυτό που μου συνέβη με την forthnet/nova. Έκανα αίτηση σε κατάστημα forthnet στις 30 του Δεκέμβρη (το κοντινότερο στα 20 χιλιόμετρα) για την προσφορά. Εννοείται οτι κάναμε έλεγχο μέσω του site για να επιβεβαιώσουμε οτι υπάρχει κάλυψη broadband στην περιοχή μου. Ανήκω στο κέντρο Λαγονησίου(LAGO) και όλα φαινόταν εντάξει και οτι μπορούσα να επωφεληθώ της προσφοράς. Με παίρνουν τηλέφωνο απο το κατάστημα forthnet τώρα και ισχυρίζονται οτι υπάρχει τεχνικό θέμα και οτι δεν υπάρχει κάλυψη ιδιόκτητου δικτίου forthnet στην περιοχή μου, χωρίς ιδιαίτερες εξηγήσεις. Έχασα χρόνο χρήμα και έχω την εντύπωση οτι λένε ψέμματα. Ίσως λόγω των πολλών αιτήσεων να μην θέλουνε επιπλέον συνδρομητές NOVA τι να πώ.. Υπάρχει κάτι επιπλέον που να μπορώ να κάνω ? Δε θέλω να το αφήσω έτσι, την θέλω την προσφορά. Δε ξέρω ποιον να πάρω τηλέφωνο και που να απευθυνθώ γενικώς. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη..

υγ Το 50άρικο για το modem το πήρε.. πάλι περα δώθε τόσα χιλιόμετρα για να πάρω τα λεφτά μου πίσω πρέπει να κάνω. Τη βενζίνη και το χρόνο μου ποιος τον πληρώνει? Αυτοί κυρώσεις δεν έχουνε όταν κοροιδεύουν τον κόσμο???

Είμαι εξαιρετικά εκνευρισμένος με αυτό που μου συνέβη με την forthnet/nova. Έκανα αίτηση σε κατάστημα forthnet στις 30 του Δεκέμβρη (το κοντινότερο στα 20 χιλιόμετρα) για την προσφορά. Εννοείται οτι κάναμε έλεγχο μέσω του site για να επιβεβαιώσουμε οτι υπάρχει κάλυψη broadband στην περιοχή μου. Ανήκω στο κέντρο Λαγονησίου(LAGO) και όλα φαινόταν εντάξει και οτι μπορούσα να επωφεληθώ της προσφοράς. Με παίρνουν τηλέφωνο απο το κατάστημα forthnet τώρα και ισχυρίζονται οτι υπάρχει τεχνικό θέμα και οτι δεν υπάρχει κάλυψη ιδιόκτητου δικτίου forthnet στην περιοχή μου, χωρίς ιδιαίτερες εξηγήσεις. Έχασα χρόνο χρήμα και έχω την εντύπωση οτι λένε ψέμματα. Ίσως λόγω των πολλών αιτήσεων να μην θέλουνε επιπλέον συνδρομητές NOVA τι να πώ.. Υπάρχει κάτι επιπλέον που να μπορώ να κάνω ? Δε θέλω να το αφήσω έτσι, την θέλω την προσφορά. Δε ξέρω ποιον να πάρω τηλέφωνο και που να απευθυνθώ γενικώς. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη..

υγ Το 50άρικο για το modem το πήρε.. πάλι περα δώθε τόσα χιλιόμετρα για να πάρω τα λεφτά μου πίσω πρέπει να κάνω. Τη βενζίνη και το χρόνο μου ποιος τον πληρώνει? Αυτοί κυρώσεις δεν έχουνε όταν κοροιδεύουν τον κόσμο???

μπεσ στο σιτε και τσεκαρε την διαθεσιμοτητα

Ναι το έχω τσεκάρει απο την πρώτη στιγμή και μόνος μου και στο κατάστημα που κάναμε την αίτηση και δείχνει οτι υπάρχει διαθεσιμότητα. Μάλιστα η αίτηση είχε προχωρήσει..πρίν λίγες μέρες που το είχα ελέγξει έλεγε : Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ και To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση. Μετά ξαφνικά εξαφανίστηκαν αυτά τα γραφώμενα και με πήρα τηλέφωνο απο το κατάστημα να μου πούν οτι ακυρώνεται λόγω τεχνικών δυσκολιών. Έτσι ξερά και τέλος, ούτε καν ένας άνθρωπος απο forthnet δεν έχει επικοινωνήσει.