Στο http://www.forthnetgroup.gr/BroadbandStatus.aspx?a_id=4357 τι σου γραφει? Εχει μεινει στο οτι εχει σταλθει αιτημα στον οτε?
Δεν γράφει τίποτα πλέον ξανα έγινε απο την αρχή με νέο αριθμό! Μου έστειλαν SMS. Απλά απαράδεκτο και απο πλευράς ΟΤΕ αλλά και απο Forthnet που ποτέ δεν μου είπαν να ψάξω να βρώ τον αριθμό του γείτονα μου για να βρούνε βρόγχο. Καλά το τι ψέμα άκουσα απο τον υπάλληλο στην Forthnet για να καλύψει ότι δεν καλύπτεται άλλο πράγμα. Και σε λίγες μέρες έρχεται ο πρώτος λογαριασμός ΝΟVA που αυτόν δεν τον ξεχνάνε ποτέ. θα τους ΚΡΑΖΩ γιατι ήμαστε για κλάματα.
Ποια χρέωση? Αφου η τηλεφωνια παρεχεται "δωρεαν". Και ο λογος ειναι ακριβως αυτός. Οτι ο ΟΤΕ μας ενωνει. Δυατυχως ακόμα.
Ρε φίλε υποτίθεται έκλεισα το πακέτο - προσφορα με το δώρο! Με την λογική σου αυτή ξημερώνει μια μέρα και μας λέει η αγαπητή forthnet ΔΏΡΟ τέλος μόνο NOVA και όλοι θα κάνουμε τουμπεκί; Και όταν σου λέει 20 μέρες ο υπάλληλος θα έχεις τηλέφωνο και Ίντερνετ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ το πόστο του και τα λεγόμενα του! Και αντιπροσωπεύει το κατάστημα / εταιρία που δουλεύει! Με αυτήν την λογική είπα το ναί. Ο ΟΤΕ έχει ένα μήνα περιθώριο σε κάθε νέα σύνδεση να σου κάνει την γραμμή. Και φυσικά αν είναι άπο άλλη εταιρία στο κάνει την τελευταία μέρα.
Το ΨΈΜΑ όμως και ότι μας βλέπουν σαν κορόιδα και πρόβατα που έγινε χαμός με την προσφορά και νομίζουμε ότι θα μας κάνουν και ότι θέλουν δεν το ανεχόμαι σαν πελάτης!
Αρχίζω να το μετάνιωσω που δεν πήρα την προσφορά του ΟΤΕ με +10ευρό
Last edited by a moderator: