Πως μπορείς να είσαι τόσο απόλυτος στις απόψεις σου όταν 3 χρόνια αλώνιζε η λευκή κάρτα με πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής της gamma team, δε νομίζεις ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι όσον αφορά την ασφάλεια του irdeto 2 ?
Ψευδές (μη αληθές) ήταν το συμπέρασμα ότι όλα σπάνε. Δε σπάνε όλα, και σε αυτό είμαι απολύτως βέβαιος. Κάποια πράγματα απλά δε σπάνε. Για παράδειγμα, σήμερα (αλλά και για πολλά χρόνια ακόμα) δε σπάει με τίποτα ένα AES 256bit.
Επίσης όπως θα είδες μίλησα με πολύ προσοχή για "public emus". Υπάρχουν πράγματα που σπάνε αλλά εσύ κι εγώ δε θα τα δούμε ποτέ. Θα τα έχουν μόνο κάποιοι που βγάζουν χρήματα από αυτά.
Ευχαριστώ για το μάθημα ελληνικών, αλλά ξέρω πολύ καλά τι γράφω και τι διαβάζω. Ψευδής είναι και αυτός που περιέχει ψεύδος, ο ψεύτικος και ο πλαστός.
Δεν είχα σκοπό να κάνω μάθημα ελληνικών. Χρησιμοποιείς και ερμηνεύεις λανθασμένα το επίθετο "ψευδής". Ψευδής είναι ο μη αληθής (από αρχαιοτάτων χρόνων), ενώ χρησιμοποιείται στη μαθηματική λογική σκέψη για να εκφράσει το λανθασμένο συμπέρασμα ή αποτέλεσμα (λέμε πχ "η πρόταση είναι ψευδής"). Πλαστός είναι κάτι τελείως διαφορετικό, ενώ συνδυάζεις λανθασμένα την αρνητική έννοια που έχει η λέξη "ψεύτης" με το επίθετο ψευδής.
Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις από τα παραπάνω, δε σε χαρακτήρισα "ψεύτη" (με ότι αρνητικό εκφράζει αυτή η λέξη), χαρακτήρισα το συμπέρασμά σου ως ψευδές, όπως ο όρος χρησιμοποιείται στην λογική.