Nova EMMs και CCcam attack;

nikos26

Established Member
25 April 2010
219
3. Χρεώνει τις μονοπωλιακές τις υπηρεσίες απείρως ακριβότερα από ότι ανάλογες υπηρεσίες στην υπόλοιπη ευρώπη

Σε αυτό συμφωνώ. Και μπορεί η ελληνική αγορά να είναι μικρή , αλλά και τα δικαιώματα που πληρώνει πχ το sky δεν έχουν καμιά σχέση με ότι πληρώνει η nova.

ΥΣ. Πάντως πέρσι είχα δεί ένα έγγραφο στο site της uefa που έλεγε αναλυτικά τα χρήματα που κέρδισε κάθε ομάδα κάποια χρονιά στο champions league. Ήταν η χρονιά που έπαιζε ο παναθηναϊκός με την inter. Το market pool (διαφημιστικά έσοδα-έσοδα από δικαιώματα δηλαδή) για τον παναθηναικό ήταν περίπου 8 εκ ευρώ. Για την πόρτο ήταν αρκετά λιγότερα και μου είχε κάνει εντύπωση. Γενικά η πορτογαλία ήταν πιό φτηνή σε δικαιώματα στο champions league από ότι η ελλάδα.Από τις μικρές σχετικά χώρες η ελλάδα ήταν από τις πιό ακριβές(εδώ κάποιος θα μπορούσε να πεί ότι ίσως αυτό γινόταν λόγο της επιθετικής πολιτικής της nova).Φυσικά χώρες σαν την αγγλια,ισπανία κτλ ήταν 4, 5 φορές πιο ακριβές. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πορτογαλικό πακέτο και τί τιμές έχει;

psybill

Established Member
28 June 2007
227
Ρέθυμνο
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο πορτογαλικό πακέτο και τί τιμές έχει;

υπάρχουν οι γνωστοί (κυρίως λόγω της διάτρητης κωδικωποίησης που είχαν παλιότερα) "κάμποι" ή αλλίως tv cabo που εκπέμπει από τον hispasat στις 30w. έγω τότε δεν είχα κινητό, οπότε δεν έχω εμπειρία από το πακέτο, ούτε ξέρω για ποια αθλητικά γεγονότα έχουν δικαιώματα.
τα κανάλια όπως τα δίνει το kingofsat και η σελίδα τους...

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
3. Χρεώνει τις μονοπωλιακές τις υπηρεσίες απείρως ακριβότερα από ότι ανάλογες υπηρεσίες στην υπόλοιπη ευρώπη

Σε αυτό συμφωνώ. Και μπορεί η ελληνική αγορά να είναι μικρή , αλλά και τα δικαιώματα που πληρώνει πχ το sky δεν έχουν καμιά σχέση με ότι πληρώνει η nova.

Εγώ διαφωνώ, Ακριβότερα ναι, απείρως ακριβότερα όχι.

Όταν το γάλα είναι σχεδόν σε διπλάσια τιμή απ' ότι πχ στη Γερμανία και εμείς ασχολούμαστε με την τιμή μίας premium υπηρεσίας, τότε κάπου έχουμε χάσει το μέτρο. Πολλά καταναλωτικά αγαθά στη χώρα μας είναι ακριβότερα από την υπόλοιπη Ευρώπη, είδη πρώτης ανάγκης, και δυστυχώς δε κάνουμε τίποτα γι' αυτό. Συνεπώς μη περιμένουμε να μειώσει κάποια εταιρεία τις τιμές από μόνη της, επειδή μερικοί γκρινιάζουν σε φόρα.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι συνδυαστικές προσφορές nova-forthnet είναι σε καλό δρόμο (προσωπικά το full pack μου βγαίνει στα 48 ευρώ, και επειδή πληρώνω με πιστωτική έχω και άλλο ένα μήνα δώρο, οπότε πέφτει στα 44 - μία τίμια τιμή για το πλήρες πακέτο).

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Υπάρχουν και όροι χρήσης που τους υπογράφουμε.
Τους διαβάζει κανείς;

Ποιος ήρθε ?????? Οι πιο πολλοί αγνοούν τι σημαίνει όροι χρήσης.......

dimfil

AVClub Enthusiast
24 December 2008
935
Αττική, Χαλάνδρι...
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Με υποχρέωσε κανείς να βάλω νόβα; Όχι. Υπάρχει άλλος τρόπος να δω μπάλα σπίτι μου νόμιμα; Και πάλι όχι. Για πες μου σε ποια απ τις δυο κατηγορίες είμαι και γκρινιάζω; Τζαμπατζής ή λαμόγιο;

Το σχόλιό μου περί "γκρίνιας" έχει να κάνει με τα πρόσφατα προβλήματα λόγω των updates της κάρτας για την καταπολέμηση του cs. Αυτό είναι και το αντικείμενο αυτού του thread. Νομίζω είναι ξεκάθαρο. Δεν αναφέρομαι στα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει κανείς με την ακατανόμαστη τα οποία είναι γνωστά, τα έχουμε ξαναπεί και είμαστε κάθετα αντίθετοι στην τακτική που ακολουθεί ως εταιρία.

Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν ήσουν πλήρως ενήμερος για το τι προιόν αγόραζες.

Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει τρόπος να καταγγείλεις τη σύμβαση που υπέγραψες και κατά συνέπεια να διακόψεις τη συνδρομή εφόσον ο δέκτης σου είναι διαπιστωμένα ελαττωματικός και η ακατανόμαστη αρνείται πεισματικά να στον αντικαταστήσει. Από τη στιγμή που δεν απολαμβάνεις το προιόν που αγόρασες έχεις και εσύ δικαιώματα ως καταναλωτής, αρκεί να τα κυνηγήσεις και λίγο.

Θεωρείς λοιπόν και τον ευατό σου ηλίθιο ή απελπισμένο; Γιατί χρησιμοποίησες αυτούς τους όρους; Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί όποιος το διαβάσει;
Και ποιος ο λόγος να μας υποδείξεις έμμεσα ως υποστηρικτές και υπερασπιστές της nova; Αφού παρακολουθείς όπως λες το φόρουμ εδώ και τόσο καιρό θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι - αν μη τι άλλο - μόνο υπερασπιστές της δεν είμαστε...

Όσον αφορά το θέμα αυτού του thread, έχει να κάνει με το πως αντιμετωπίστηκε από Irdeto και nova το cs. Η ποιότητα του πακέτου που προσφέρει η nova δεν έχει να κάνει με το δικαίωμά της να μην επιτρέπει το εις βάρος της κέρδος μέσω των παράνομων συνδρομών. Είναι δυνατόν να στέκει ο ισχυρισμός "αφού το πακέτο σας είναι άθλιο έχετε καθήκον να μας αφήσετε ελεύθερους να μοιράζουμε τις συνδρομές";
Ε, τι να κάνουμε τώρα, πέτυχε μεγάλη νίκη. Και η αλήθεια είναι, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, ότι είναι και σημαντική νίκη αφού τους έκοψε το "μεροκάματο". Και πες μου εσύ τώρα, πως θα ονόμαζες τους τύπους που "ψαρεύουν" στα γνωστά φόρουμς και επίσης μας ενοχλούν με pms και emails για να βρουν τη λύση και να εξακολουθούν να 'κονομάνε; Δεν φτάνει που είναι λαμόγια, δεν έχουν καν τη γνώση να κάνουν τη λαμογιά μόνοι τους!

Από τη μεριά μου οφείλω μια συγνώμη προς όσους διάβασαν αυτό το thread για την επιθετικότητα που είχα σε κάποια posts. Ωστόσο, νομίζω ότι είναι σημαντικά δικαιολογημένη καθώς και το δικό μας φόρουμ πήγε να πέσει θύμα κάποιων καταστάσεων που δεν τις αναφέρω ξανά για μη γίνω κουραστικός. Νομίζω ότι κανένα σοβαρό μέλος δεν πρέπει να το ανεχθεί.

Δημήτρης

ΥΓ. Αν ξέρατε μόνο πόσα emails πήρα και με τι βλακώδες περιεχόμενο! Μέχρι και email για να γίνω "συνέταιρος" πήρα! Μα, αυτούς μόνο "πειρατές" δε μπορώ να τους πω... Μόνο μ*****ς μπορεί να τους πει κανείς και αυτό με την πλήρη και ακριβή σημασία της λέξης...
Φαντάζομαι τι θα αντιμετώπισαν και κάποιοι άλλοι φίλοι από εδώ, πολύ πιο ικανοί σε γνώσεις από εμένα...

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Δημήτρη όπως διεπίστωσες είμαστε αρκετά ενήμεροι και σωστοί απέναντι στο χόμπι μας ώστε να μην μας επηρεάζουν τα διάφορα αλεξίπτωτα που πέφτουν εδώ μέσα......

Και δόξα τους mod έχουμε καταφέρει να κρατάμε την κατηγορία των δορυφορικών σε σωστό επίπεδο.

Όποιος θέλει λαμογιές και εξυπνάδες αυτοαπορίπτεται από αυτό τον χώρο. Οπότε δεν χρειάζεται να χαλάτε και τη ζαχαρένια σας για μερικούς τύπους που το μόνο που κάνουν είναι να περιφέρονται για να ψαρέψουν.......

Όποιος θέλει ψάρεμα, το καλάμι του, το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία.... δεν έχουμε ξαπλώστρες για πέταμα εδώ μέσα.....:D

nikos26

Established Member
25 April 2010
219
Εγώ διαφωνώ, Ακριβότερα ναι, απείρως ακριβότερα όχι.

Όταν το γάλα είναι σχεδόν σε διπλάσια τιμή απ' ότι πχ στη Γερμανία και εμείς ασχολούμαστε με την τιμή μίας premium υπηρεσίας, τότε κάπου έχουμε χάσει το μέτρο. Πολλά καταναλωτικά αγαθά στη χώρα μας είναι ακριβότερα από την υπόλοιπη Ευρώπη, είδη πρώτης ανάγκης, και δυστυχώς δε κάνουμε τίποτα γι' αυτό. Συνεπώς μη περιμένουμε να μειώσει κάποια εταιρεία τις τιμές από μόνη της, επειδή μερικοί γκρινιάζουν σε φόρα.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι συνδυαστικές προσφορές nova-forthnet είναι σε καλό δρόμο (προσωπικά το full pack μου βγαίνει στα 48 ευρώ, και επειδή πληρώνω με πιστωτική έχω και άλλο ένα μήνα δώρο, οπότε πέφτει στα 44 - μία τίμια τιμή για το πλήρες πακέτο).

Γενικά είναι πιο ακριβή και σε μερικές περιπτώσεις γίνεται και απείρως πιο ακριβή. Βλέπω τώρα το πορτογαλικό πακέτο και έχει 40 ευρώ με 59 κανάλια + 3 sd αθλητικά +1 HD αθλητικό με σύνολο 7 HD κανάλια. Ένα άλλο πακέτο κάτι σαν το value της nova έχει 15 ευρώ με 5 HD κανάλια και σύνολο 59 κανάλια.

Το γάλα δεν ξέρω άμα έχει διπλάσια τιμή , και άμα έχει δεν σημαίνει ότι το επικροτούμε, αλλά εδώ μιλάμε για την nova.

Για τις συνδυαστικές προσφορές έχεις δίκαιο και εκεί πλέον θα παιχτεί το παιχνίδι και από την nova και από τον οτε.Η μεγάλη διαφορά στο nova vs alpha digital με το nova vs οτε βρίσκεται στα συνδυαστικά πακέτα.

Last edited:

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Γενικά είναι πιο ακριβή και σε μερικές περιπτώσεις γίνεται και απείρως πιο ακριβή. Βλέπω τώρα το πορτογαλικό πακέτο και έχει 40 ευρώ με 59 κανάλια + 3 sd αθλητικά +1 HD αθλητικό με σύνολο 7 HD κανάλια. Ένα άλλο πακέτο κάτι σαν το value της nova έχει 15 ευρώ με 5 HD κανάλια και σύνολο 59 κανάλια.

Δε βλέπω πως το 40 με το 60 είναι "απείρως πιο ακριβή". Αν 50% είναι άπειρο, τότε κάνουμε κακή χρήση των λέξεων.

Για να κρίνεις τις τιμές, πρέπει να γνωρίζεις: Έξοδα μετάδοσης (ο Hispasat είναι πολύ φτηνότερος του Hotbird), έξοδα δικαιωμάτων, μερίδιο αγοράς κτλ κτλ κτλ. Το να παίρνει κάποιος δύο νούμερα και να τα συγκρίνει χωρίς να γνωρίζει τα υπόλοιπα στοιχεία είναι άστοχο.

nikos26

Established Member
25 April 2010
219
Δε βλέπω πως το 40 με το 60 είναι "απείρως πιο ακριβή". Αν 50% είναι άπειρο, τότε κάνουμε κακή χρήση των λέξεων.

Για να κρίνεις τις τιμές, πρέπει να γνωρίζεις: Έξοδα μετάδοσης (ο Hispasat είναι πολύ φτηνότερος του Hotbird), έξοδα δικαιωμάτων, μερίδιο αγοράς κτλ κτλ κτλ. Το να παίρνει κάποιος δύο νούμερα και να τα συγκρίνει χωρίς να γνωρίζει τα υπόλοιπα στοιχεία είναι άστοχο.

Το 40 με το 60 με +7 HD κανάλια για μένα είναι απείρως πιο ακριβή. Ιδικά το 15 ευρώ με 59 κανάλια και 5 HD.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα. Αλλά για αυτό σύγκρινα και πορτογαλία με ελλάδα που δεν έχουν τεράστιες διαφορές.Φυσικά η σύγκριση δεν μπορεί να είναι απολύτως σωστή.

Καλήμερα σας.
Θα θελα να κάνω μια παρέμβαση, το νήμα είναι για άλλη κουβέντα. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε την συζήτηση σας σε κάποιο άλλο νήμα περί του ανταγωνισμού της ν*β*ς, ας κρατήσουμε το νήμα αυτό περί N*v* EMMs και CCcam attack.
φιλικά προς όλους.

Δημήτρη όπως διεπίστωσες είμαστε αρκετά ενήμεροι και σωστοί απέναντι στο χόμπι μας ώστε να μην μας επηρεάζουν τα διάφορα αλεξίπτωτα που πέφτουν εδώ μέσα......

Και δόξα τους mod έχουμε καταφέρει να κρατάμε την κατηγορία των δορυφορικών σε σωστό επίπεδο.

Όποιος θέλει λαμογιές και εξυπνάδες αυτοαπορίπτεται από αυτό τον χώρο. Οπότε δεν χρειάζεται να χαλάτε και τη ζαχαρένια σας για μερικούς τύπους που το μόνο που κάνουν είναι να περιφέρονται για να ψαρέψουν.......

Όποιος θέλει ψάρεμα, το καλάμι του, το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία.... δεν έχουμε ξαπλώστρες για πέταμα εδώ μέσα.....

Δυστυχώς χτες το βράδυ εγω δεν μπόρεσα να κρατήσω την υπομονή μου και τα έκανα μπάχαλο, για τον λόγο αυτό ζήτω δημοσιά συγνώμη από όλους τους φίλους του φόρουμ. Και φυσικά ευχαριστώ το team mod και Γ.Δ που κατάλαβαν κάποια πράματα.

Last edited:

Stejo

Established Member
10 January 2010
185
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Το σχόλιό μου περί "γκρίνιας" έχει να κάνει με τα πρόσφατα προβλήματα λόγω των updates της κάρτας για την καταπολέμηση του cs. Αυτό είναι και το αντικείμενο αυτού του thread. Νομίζω είναι ξεκάθαρο. Δεν αναφέρομαι στα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει κανείς με την ακατανόμαστη τα οποία είναι γνωστά, τα έχουμε ξαναπεί και είμαστε κάθετα αντίθετοι στην τακτική που ακολουθεί ως εταιρία.

Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν ήσουν πλήρως ενήμερος για το τι προιόν αγόραζες.

Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει τρόπος να καταγγείλεις τη σύμβαση που υπέγραψες και κατά συνέπεια να διακόψεις τη συνδρομή εφόσον ο δέκτης σου είναι διαπιστωμένα ελαττωματικός και η ακατανόμαστη αρνείται πεισματικά να στον αντικαταστήσει. Από τη στιγμή που δεν απολαμβάνεις το προιόν που αγόρασες έχεις και εσύ δικαιώματα ως καταναλωτής, αρκεί να τα κυνηγήσεις και λίγο.

Θεωρείς λοιπόν και τον ευατό σου ηλίθιο ή απελπισμένο; Γιατί χρησιμοποίησες αυτούς τους όρους; Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί όποιος το διαβάσει;
Και ποιος ο λόγος να μας υποδείξεις έμμεσα ως υποστηρικτές και υπερασπιστές της nova; Αφού παρακολουθείς όπως λες το φόρουμ εδώ και τόσο καιρό θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι - αν μη τι άλλο - μόνο υπερασπιστές της δεν είμαστε...

Όσον αφορά το θέμα αυτού του thread, έχει να κάνει με το πως αντιμετωπίστηκε από Irdeto και nova το cs. Η ποιότητα του πακέτου που προσφέρει η nova δεν έχει να κάνει με το δικαίωμά της να μην επιτρέπει το εις βάρος της κέρδος μέσω των παράνομων συνδρομών. Είναι δυνατόν να στέκει ο ισχυρισμός "αφού το πακέτο σας είναι άθλιο έχετε καθήκον να μας αφήσετε ελεύθερους να μοιράζουμε τις συνδρομές";
Ε, τι να κάνουμε τώρα, πέτυχε μεγάλη νίκη. Και η αλήθεια είναι, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, ότι είναι και σημαντική νίκη αφού τους έκοψε το "μεροκάματο". Και πες μου εσύ τώρα, πως θα ονόμαζες τους τύπους που "ψαρεύουν" στα γνωστά φόρουμς και επίσης μας ενοχλούν με pms και emails για να βρουν τη λύση και να εξακολουθούν να 'κονομάνε; Δεν φτάνει που είναι λαμόγια, δεν έχουν καν τη γνώση να κάνουν τη λαμογιά μόνοι τους!

Από τη μεριά μου οφείλω μια συγνώμη προς όσους διάβασαν αυτό το thread για την επιθετικότητα που είχα σε κάποια posts. Ωστόσο, νομίζω ότι είναι σημαντικά δικαιολογημένη καθώς και το δικό μας φόρουμ πήγε να πέσει θύμα κάποιων καταστάσεων που δεν τις αναφέρω ξανά για μη γίνω κουραστικός. Νομίζω ότι κανένα σοβαρό μέλος δεν πρέπει να το ανεχθεί.

Δημήτρης

ΥΓ. Αν ξέρατε μόνο πόσα emails πήρα και με τι βλακώδες περιεχόμενο! Μέχρι και email για να γίνω "συνέταιρος" πήρα! Μα, αυτούς μόνο "πειρατές" δε μπορώ να τους πω... Μόνο μ*****ς μπορεί να τους πει κανείς και αυτό με την πλήρη και ακριβή σημασία της λέξης...
Φαντάζομαι τι θα αντιμετώπισαν και κάποιοι άλλοι φίλοι από εδώ, πολύ πιο ικανοί σε γνώσεις από εμένα...

Φίλε Δημήτρη, αντιλαμβάνομαι ότι το αρχικό μου κείμενο ξέφευγε κάπως από τα στενά όρια του νήματος και φυσικά δεν είναι δικαιολογία να λέει κάποιος ότι η υπηρεσία σας είναι χάλια, γι αυτό αφήστε τον κόσμο να την κλέβει. Αλλά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου.

Επειδή όπως εξήγησα έχω πρόβλημα, άρχισα να ψάχνω πιο ζεστά, αν υπάρχει τρόπος να απαλλαγώ από τον άθλιο δέκτη, που όταν υπέγραψα το συμβόλαιο, δεν περίμενα ότι θα είναι ΤΟΣΟ άθλιος. Διαβάζοντας αυτό το νήμα λοιπόν, και έχοντας φρέσκες τις τηλεφωνικές συζητήσεις-κοροϊδίες με την ακατανόμαστη, εξοργίστηκα από τα επιχειρήματα υπεράσπισης που συγκεκριμένα άτομα πρόσφεραν. Δεν μπορείς να μιλάς για μεγάλη επιτυχία της νόβα και της irdeto και να λες ότι κανένας νόμιμος χρήστης δεν έχει πρόβλημα, όταν ταλαιπωρείς σε τέτοιο βαθμό τους συνδρομητές σου.

Αναγνωρίζω ότι η πειρατεία είναι σημαντικότατο πρόβλημα, το οποίο οφείλουν να καταπολεμήσουν, αλλά όχι εις βάρος των πελατών τους ρε παιδιά. Το όλο ζήτημα μου θυμίζει πολύ έντονα το θέμα της πειρατείας των παιχνιδιών. Προκειμένου να καταπολεμήσουν την πειρατεία, σου απαγορεύουν να κάνεις αντίγραφο του original cd, το κάνουν να μη δουλεύει στα μισά drives της αγοράς, σε αναγκάζουν να είσαι συνδεμένος στο ιντερνετ για να παίξεις ένα απλό single player παιχνίδι κλπ.

Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας, πριν αρχίσει αυτός ο παραλογισμός, είχα εκατοντάδες αυθεντικά παιχνίδια, στα κουτιά τους κλπ. Από τότε που άρχισε αυτό το μπάχαλο, το βρίσκω πολύ βολικότερο να πάρω ένα παιχνίδι πειρατικό που θα παίζει παντού και πάντα, παρά να μπλέξω με τα εξωφρενικά συστήματα προστασίας τους και να ταλαιπωρώ τον εαυτό μου.

Το ίδιο συμβαίνει αυτή τη στιγμή και με αυτή τη κυρία νόβα. Αν πάω σε κάποιον απατεώνα ηλεκτρονικό στη γειτονιά μου, θα μου στήσει ένα σύστημα που θα δίνει εικόνα σε όλο μου το σπίτι και με μια συνδρομή των 10-15 ευρώ σε κάποιον περίεργο σερβερ στη ρωσία ή την ουκρανιά κλπ, θα βλέπω τα πάντα με ότι δέκτη γουστάρω.

Εγώ που σα βλάκας πήγα στη νόβα να κάνω τον νομοταγή πολίτη, αντιμετωπίζομαι σαν εν δυνάμει απατεώνας κάθε φορά που τους παίρνω τηλέφωνο και είμαι υποχρεωμένος να υποστώ τους τραγικούς περιορισμούς τους.

Εν πάσει περιπτώσει, αυτά είναι γενικότερα ζητήματα που απλά πηγάζουν και από τη συγκεκριμένη συζήτηση που γινόταν σε αυτό το νήμα, οπότε ας κλείσει αυτή η παρένθεση. Και για να μη γίνομαι κι εγώ σαν την ακατανόμαστη που μαζί με τα ξερά καίει και τα χλωρά, αν κάποιο μέλος που δεν ανήκει στο μισθολόγιο της νόβα ή της irdeto προσβλήθηκε από τα λεγόμενά μου, ζητώ ταπεινά συγνώμη.

netagra

AVClub Enthusiast

Το ίδιο συμβαίνει αυτή τη στιγμή και με αυτή τη κυρία νόβα. Αν πάω σε κάποιον απατεώνα ηλεκτρονικό στη γειτονιά μου, θα μου στήσει ένα σύστημα που θα δίνει εικόνα σε όλο μου το σπίτι και με μια συνδρομή των 10-15 ευρώ σε κάποιον περίεργο σερβερ στη ρωσία ή την ουκρανιά κλπ, θα βλέπω τα πάντα με ότι δέκτη γουστάρω.

Για πόσο καιρό ακόμα;

Η εκτίμησή μου είναι όχι για πολύ.

technisat

AVClub Enthusiast
13 January 2010
870

Η εκτίμησή μου είναι όχι για πολύ

Τα ίδια λέγανε και για τα sky, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω παίζουν και θα παίζουν...
μέχρις που να μας περάσουν όλους σε τπτ iptv και δε συμμαζεύεται.
Και αν όλοι αυτοί νομίζουν πως θα μας αναγκάσουν να αγοράζουμε κι από έναν δέκτη για κάθε πακέτο που επιθυμούμε να δούμε "και όλα είναι καλά" ...σε μένα, και σε μερικούς ακόμα αλλεργικούς σε ιδιοκτησιακές βλακείες, δε θα περάσει! Ναι είμαστε λίγοι εμείς, αλλά το νούμερο αυτό δεν παραμένει σταθερό. Επιλογές υπάρχουνε- βάλε μοντούλα, βάλε irdeto3, κάνε Κάτι για εμάς!
-Δεν.
Τόσοι δορυφόροι υπάρχουνε -bye-

netagra

AVClub Enthusiast

Τα ίδια λέγανε και για τα sky, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω παίζουν και θα παίζουν...
μέχρις που να μας περάσουν όλους σε τπτ iptv και δε συμμαζεύεται.
Και αν όλοι αυτοί νομίζουν πως θα μας αναγκάσουν να αγοράζουμε κι από έναν δέκτη για κάθε πακέτο που επιθυμούμε να δούμε "και όλα είναι καλά" ...σε μένα, και σε μερικούς ακόμα αλλεργικούς σε ιδιοκτησιακές βλακείες, δε θα περάσει! Ναι είμαστε λίγοι εμείς, αλλά το νούμερο αυτό δεν παραμένει σταθερό. Επιλογές υπάρχουνε- βάλε μοντούλα, βάλε irdeto3, κάνε Κάτι για εμάς!
-Δεν.
Τόσοι δορυφόροι υπάρχουνε -bye-

11 εκ. εναντίον 60 + άλλοι ιταλόφωνοι στις γύρω χώρες, δηλ. πολύ μεγαλύτερη αγορά από αυτήν της Ελλάδας... άλλο η αγορά του sky άλλη της κυρίας

diakos

New member
25 June 2010
70
Χαλάνδρι

11 εκ. εναντίον 60 + άλλοι ιταλόφωνοι στις γύρω χώρες, δηλ. πολύ μεγαλύτερη αγορά από αυτήν της Ελλάδας... άλλο η αγορά του sky άλλη της κυρίας

άλλα τα ποσά που πληρώνει ο sky italia για το campionato και άλλο η κυρία για την super (!!) league. Άλλες ταινίες μας δείχνει η κυρία, άλλες ο ιταλός.

diakos

New member
25 June 2010
70
Χαλάνδρι

Για πόσο καιρό ακόμα;

Η εκτίμησή μου είναι όχι για πολύ.

Αυτό το ακούω από εποχές irdeto 1 και χρυσών κλώνων.. Είναι τόσο μεγάλη η παραοικονομία της πειρατείας που πάντα θα βγαίνουν λύσεις για παράνομη θέαση... Καλά θα κάνει η κυρία να βελτιώσει το πρόγραμμά της, τα φορμά εκπομπής της και τις τιμές τις, τους παντρεμένους δέκτες της, που είναι όλα άθλιας ποιότητας

netagra

AVClub Enthusiast
Πάντα θα βγαίνει σίγουρα κάτι. Το θέμα είναι αυτοί που δεν αρέσκονται στις συνδρομές πόσο καιρό αντέχουν να μην βλέπουν. Γιατί όλο και κάτι έβγαινε ως τώρα και 3 χρόνια βλέπουν με διάφορους τρόπους συνεχόμενα. Μόνο οι cardservers έμειναν αυτή τη στιγμή.
Τις τιμές της πάντως προσπαθεί να τις κάνει τίμιες μέσω κάποιων προσφορών. Το ζητούμενο είναι σε βάθος χρόνου να αλλάξει την τιμολογιακή της πολιτική ριζικά.

Αντώνης-Κ

AVClub Addicted Member
22 June 2007
2,277
Πάντα θα βγαίνει σίγουρα κάτι. Το θέμα είναι αυτοί που δεν αρέσκονται στις συνδρομές πόσο καιρό αντέχουν να μην βλέπουν. Γιατί όλο και κάτι έβγαινε ως τώρα και 3 χρόνια βλέπουν με διάφορους τρόπους συνεχόμενα. Μόνο οι cardservers έμειναν αυτή τη στιγμή.
Τις τιμές της πάντως προσπαθεί να τις κάνει τίμιες μέσω κάποιων προσφορών. Το ζητούμενο είναι σε βάθος χρόνου να αλλάξει την τιμολογιακή της πολιτική ριζικά.

Να δεις που όλοι αυτοί που μοιράζονταν μια κάρτα στον ταπεινό Dreambox και τώρα δεν μπορούν ότι θα ασχοληθούν αν δεν άρχισαν ήδη σε στήνουν δικούς τους server. Και τελικά ότι το φαινόμενο του χοντρού card sharing στο τέλος να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Να δεις που όλοι αυτοί που μοιράζονταν μια κάρτα στον ταπεινό Dreambox και τώρα δεν μπορούν ότι θα ασχοληθούν αν δεν άρχισαν ήδη σε στήνουν δικούς τους server. Και τελικά ότι το φαινόμενο του χοντρού card sharing στο τέλος να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
χααχχα οχι για πολλή ακόμα, αν η γοβα πατήσει και το τελευταίο κουμπί που έχει στα χεριά της. Τότε να δω τα λαμογια τι θα κάνουν.-bye-

fragol

AVClub Enthusiast
26 December 2008
807
Φιλοι καλησπερα, ποιο ειναι αυτο το τελευταιο κουμπι ?
Μπορουμαι να μαθουμε και εμεις ?