Nova EMMs και CCcam attack;

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Sharing and antisharing περιοδικο Digital Tv info τευχος 18 ,αυτο το αρθρο μαλλον εννοουν.

Όχι, είναι το "Αλγόριθμος κρυπτογράφησης DVB-CSA", τεύχος 17. Αν θέλετε μπορώ να δημοσιεύσω το άρθρο και εδώ. Απλώς πρέπει να το επεξεργαστώ λίγο γιατί χρησιμοποιώ εκθέτες στο κείμενο (2^18 πχ) και στον html editor δε μπορείς να γράψεις εκθέτες.

dpapav

Senior Member
19 June 2006
583
Αθηνα
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Όχι, είναι το "Αλγόριθμος κρυπτογράφησης DVB-CSA", τεύχος 17. Αν θέλετε μπορώ να δημοσιεύσω το άρθρο και εδώ. Απλώς πρέπει να το επεξεργαστώ λίγο γιατί χρησιμοποιώ εκθέτες στο κείμενο (2^18 πχ) και στον html editor δε μπορείς να γράψεις εκθέτες.

Καλο θα ηταν να δημοσιευονταν κι εδω ,γιατι αυτο το τευχος μου λειπει και βεβαια κι αλλοι πολλοι το θελουν ,μη μας σκασει κι o souzakias.-bye-

AS Mocca

Supreme Member
19 June 2006
4,805
Athens
συγγνώμη για το off topic, ο χρήστης malakudi που ακριβώς γράφει στον έντυπο τύπο;

dimfil

AVClub Enthusiast
24 December 2008
935
Αττική, Χαλάνδρι...
Το λοιπον παμε στο θεμα μας τωρα, σχετικα με την γοβα εχουμε κανα νεο?

Για νέο δεν ξέρω, πάντως προβλήματα δεν φαίνεται να έχει πια κανείς.
Από τον κύκλο των ανθρώπων που γνωρίζω δεν έχει κανείς πρόβλημα με ιδιοκτησιακό ή μη δέκτη ούτε ακόμα και σε επίπεδο οικιακού (αυστηρά) διαμοιρασμού.

Για νέο δεν ξέρω, πάντως προβλήματα δεν φαίνεται να έχει πια κανείς.
Από τον κύκλο των ανθρώπων που γνωρίζω δεν έχει κανείς πρόβλημα με ιδιοκτησιακό ή μη δέκτη ούτε ακόμα και σε επίπεδο οικιακού (αυστηρά) διαμοιρασμού.
Ωραια λοιπον, αντε να δουμε την επομενη κινηση της γοβας.

dimfil

AVClub Enthusiast
24 December 2008
935
Αττική, Χαλάνδρι...
Νομίζω ότι η αυτοδιαχείριση αρκεί. Δεν υπάρχει λόγος να σβηστεί κάτι...
Μπορούμε απλά να συνεχίσουμε πάνω στο θέμα, αν και εφόσον υπάρχει κάτι νεότερο...

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο....:D

Έχουμε κανένα νεότερο από το μέτωπο ????

dimfil

AVClub Enthusiast
24 December 2008
935
Αττική, Χαλάνδρι...
Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο....:D

Έχουμε κανένα νεότερο από το μέτωπο ????

Τίποτα συγκεκριμένο.
Φαίνεται ότι η πρώτη (δεν ξέρω και αν θα υπάρξουν επόμενες) φουρνιά μέτρων τελείωσε. Ωστόσο, όπως ξαναέγραψα σε προηγούμενο post, η κατάσταση έχει πλέον ομαλοποιηθεί και δεν υπάρχουν πια προβλήματα. Σε όσους συνδρομητές γνωρίζω εγώ (και είναι αρκετοί αυτοί) δεν υφίστανται προβλήματα ούτε με ιδιοκτησιακούς αλλά ούτε και με άλλους δέκτες, linuxάτους και μη. Περιορισμένα οικιακά (αυστηρά) μοιράσματα λειτουργούν επίσης ΟΚ.

Γνωρίζω άτομο που το έπαιζε "πονηρός" μοιράζοντας μεταξύ σπιτιού και εξοχικού (συνολικά πάνω από 4 clients) και έχει φάει φόλα... Φαίνεται ότι τα μέτρα έχουν οριστικό πρακτικό αποτέλεσμα και περιορίζουν ουσιαστικά τα μοιράσματα...

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Καλό είναι αυτό μπας και σταθεροποιηθεί το πακέτο στους νόμιμους χρήστες του.

Και είναι καιρός να καταλάβουν εκεί στη νόβα ότι μπορεί να υπάρχουν και αρκετοί πελάτες τους (και γνωρίζω αρκετούς) που αυτό που κάνουν είναι να μοιράζουν την κάρτα τους σε άλλον έναν ή δύο δέκτες μέσα στο σπίτι τους.

Ότι και να λένε για το οικιακό (αυστηρά...) μοίρασμα για μένα δεν είναι παράνομο, αν ήταν έτσι τότε θα έπρεπε να πετάξουμε τις δεύτερες και τρίτες τηλεοράσεις που έχουμε μέσα στο σπίτι γιατί είναι παράνομο να μοιράζουμε το τηλεοπτικό σήμα που παίρνουμε από τα επίγεια κανάλια........

Και μη μου πείτε ότι αυτά είναι ελεύθερα...... και πάλι δεν το δέχομαι....

Στις 15 εκδικάζεται και το θέμα του παντρέματος κάρτα με δέκτη.....θα δούμε...

Απάντηση: Re: Nova EMMs και CCcam attack;

Γνωρίζω άτομο που το έπαιζε "πονηρός" μοιράζοντας μεταξύ σπιτιού και εξοχικού (συνολικά πάνω από 4 clients) και έχει φάει φόλα... Φαίνεται ότι τα μέτρα έχουν οριστικό πρακτικό αποτέλεσμα και περιορίζουν ουσιαστικά τα μοιράσματα...
Κατι δεν κανει καλα......πες του να προσεχει ομως διοτι θα τον φανε.-bye-

greg

AVClub Enthusiast
18 June 2006
926
Γλυφαδα
Στις 15 εκδικάζεται και το θέμα του παντρέματος κάρτα με δέκτη.....θα δούμε...

Τι ειναι αυτο ακριβως γιατι το εχασα αυτο το επεισοδιο..

Αυτο θα επηρεασει και το πως θα κινηθουν και στο θεμα του παντρεματος των HD συνδρομων με τους Pace η αυτο ειναι κλειδωμενο?

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Ανάλογα με την έκβαση της εκδίκασης, αν αποφανθεί το δικαστήριο μη πάντρεμα τότε θα είναι υποχρεωμένοι να ρίξουν διαζύγια στις κάρτες.

Από την άλλη υπάρχουν και οι εφέσεις κατά των αποφάσεων .....θα δείξει...

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,783
Αθήνα...
Το θέμα είναι,γιατί το δικαστήριο να χαρακτηρίσει το πάντρεμα παράνομο-παράτυπο,πράγμα που νομίζω πως δεν είναι...

:eek:fftopic:
reglement2.gif

Έπρεπε να ήμουν εγώ συντονιστής, και θα σας έλεγα εγώ εσάς τους 3....εκτός θέματος, έχετε
cartonjaune.gif
.
Bye.gif

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,153
ΑΘΗΝΑ
Re: Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Το θέμα είναι,γιατί το δικαστήριο να χαρακτηρίσει το πάντρεμα παράνομο-παράτυπο,πράγμα που νομίζω πως δεν είναι...

Κι εγώ έτσι το βλέπω (απ' τη πλευρά του δικαστηρίου ας το δούμε).
Η νόβα δεν είναι ΔΕΚΟ ώστε να υποχρεούται να κινείται με τον ίδιο τρόπο με όλους τους πελάτες της. Όποιος θέλει, σταθμίζει και παίρνει.
Κάθε ιδιωτική εταιρεία, έχει τη δυνατότητα για δικούς της λόγους, να αλλάξει marketing και γενικότερα τη "θεση" της στην αγορά, άν νομίζει ότι είναι προς το συμφέρον της.
Απ' αυτή την άποψη, γιατί να μη τη δικαιώσει το δικαστήριο?

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
7,922
Clermont-Ferrand, France
Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Κι εγώ έτσι το βλέπω (απ' τη πλευρά του δικαστηρίου ας το δούμε).
Η νόβα δεν είναι ΔΕΚΟ ώστε να υποχρεούται να κινείται με τον ίδιο τρόπο με όλους τους πελάτες της. Όποιος θέλει, σταθμίζει και παίρνει.
Κάθε ιδιωτική εταιρεία, έχει τη δυνατότητα για δικούς της λόγους, να αλλάξει marketing και γενικότερα τη "θεση" της στην αγορά, άν νομίζει ότι είναι προς το συμφέρον της.
Απ' αυτή την άποψη, γιατί να μη τη δικαιώσει το δικαστήριο?

Γιατί ακόμα και στο εμπόριο υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τον καταναλωτή. Και όπως απαγορεύεται στην ελλάδα ένα κινητό να είναι κλειδωμένο σε ένα δίκτυο, το ίδιο μπορεί να ισχύει και για την δορυφορική.