Nova EMMs και CCcam attack;

1 Νόμο της προκοπής έχουμε θεσπίσει για την δορυφορική συνδρομιτική τηλεόραση στην Ελλάδα,και αυτός ειναι ότι σε περίπτωση που υπάρξουν δύο διαφορετικά μπουκέτα,υποχρεούται το δεύτερο να είναι συμβατό με την κάρτα του πρώτου και το αντίθετο,μπορεί να έχει να κάνει με το ξεκίνημα του ΟΤΕ,αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση που το δεύτερο μπουκέτο είναι σε διαφορετικό δορυφόρο...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Γιατί ακόμα και στο εμπόριο υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τον καταναλωτή. Και όπως απαγορεύεται στην ελλάδα ένα κινητό να είναι κλειδωμένο σε ένα δίκτυο, το ίδιο μπορεί να ισχύει και για την δορυφορική.

Νομίζω, αποδεικνύεις αυτό που λέω.
Η V0d@fone βγάζει τηλέφωνα με τη φιρμα της (λογότυπο κλπ). Αυτά παίζουν με κάρτες της W1nd?
Δεν σου αφαιρεί όμως το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις άλλη συσκευή για άν θες να είσαι συνδρομητής της.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Η V0d@fone βγάζει τηλέφωνα με τη φιρμα της (λογότυπο κλπ). Αυτά παίζουν με κάρτες της W1nd?
Δεν σου αφαιρεί όμως το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις άλλη συσκευή για άν θες να είσαι συνδρομητής της.

Φυσικά και παίζουν. Όλες οι συσκευές παίζουν υποχρεωτικά με όλες τις κάρτες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Φίλε μου μια χαρά τις παίζουν! Στο λέω από πρώτο χέρι-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Φυσικά και παίζουν. Όλες οι συσκευές παίζουν υποχρεωτικά με όλες τις κάρτες.

Δεν το ήξερα.
Βέβαια εδώ έχουμε:
α. Πολλούς παρόχους κινητής
β. Νόμο περί φορητότητας αριθμών της ΕΕ
Ας περιμένουμε την απόφαση, και κυρίως το σκεπτικό..

Re: Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

:offtopic:
reglement2.gif

Έπρεπε να ήμουν εγώ συντονιστής, και θα σας έλεγα εγώ εσάς τους 3....εκτός θέματος, έχετε
cartonjaune.gif
.
Bye.gif

Φιλε μου εχεις τα δικια σου αλλα στην τελικη το συγκεκριμενο θρεαντ ειχε καταντησει καρναβαλος εδω και πολυ καιρο και επι της ουσιας εχει να γινει κουβεντα εδω και 1 εβδομαδα. Στην τελικη οσοι ασχολουνται δεν περιμενουμε να βρουνε την απαντηση εδω μεσα..Αποψη μου παντα φιλικα -bye-

Ναιιι και μετά μόλις γραφτεί κάτι επί της ουσίας, θα μας έρθουν, θα το σβήσουν, και ύστερα φτου απ την αρχή τα offtopic :secruity: ...οπότε θα συμφωνήσω με τον greg

Last edited:
Επειδη το θεμα δεν προκειται να στρωσει με τιποτα ομως, εγω προτεινω ειτε να το κλεισετε και να ησυχασουμε, ειτε να το μετονομασετε σε κατι αλλο ωστε να κανουμε γενικου περιοχομενου ερωτησεις επι του θεματος γοβας χωρις να μας κανουνε νταντα..
Στην ουσια τα δεδομενα πλεον ειναι γνωστα και οι λυσεις περιορισμενες. Υπαρχουν ουκ ολιγα πιο εξειδικευμενα φορα στα οποια θα μαθευτει η οποια νεα εφευρεσις εαν ποτε αυτη βγει. Στο δικο μου το μυαλο παντως εξαιρεσω το chid της μπαλας ( που ειναι και το μονο προιον που κραταει την γοβα ζωντανη τοσα χρονια ) ολα τα αλλα μου ειναι αδιαφορα..
Τα αλλα καινε αυτους που... -bye-

Γρηγόρη, πολλές φορές μέσα από ανούσιες συζητήσεις βγαίνουν και σωστά συμπεράσματα για τα πάντα όλα που έλεγε και μια ψυχή.....

Να σας ξενερώσω με μια ontopic ερώτηση? :)

Τελικά το οικιακό sharing παίζει κανονικά μόνο για 4 clients, ή μόνο για 4 διαφορετικά sid?

Πχ πάνω απο 4 clients, που βλέπουν όμως μόνο 2 διαφορετικά sid, αυτοί έχουν πρόβλημα αυτή τη στιγμή?

Γρηγόρη, πολλές φορές μέσα από ανούσιες συζητήσεις βγαίνουν και σωστά συμπεράσματα για τα πάντα όλα που έλεγε και μια ψυχή.....

Οπως αγαπατε παιδια, ο μονος λογος που το προτεινα ειναι οτι πρεπει να διαβαζεις τοσες σελιδες απο ανουσια μηνυματα περι μπαν κτλ μπας και πεσεις πανω σε κατι ενδιαφερον..-bye-

Τελικά το οικιακό sharing παίζει κανονικά μόνο για 4 clients, ή μόνο για 4 διαφορετικά sid?

Πχ πάνω απο 4 clients, που βλέπουν όμως μόνο 2 διαφορετικά sid, αυτοί έχουν πρόβλημα αυτή τη στιγμή?

a. clients
b. οχι

Κόλλησα!
Εχω οικιακό sharing με 2 δέκτες και σχεδιάζω να βάλω έναν ακόμη. Τι είναι αυτό το sid? Γιατί δεν το έχω βρεί μπροστά μου ακόμη? Κάποιο link, έστω με pm.

Το "όσο ζω μαθαίνω", αποδικνύεται στη πράξη!

Τωρα για να καταλαβω, αν απο την νοβα διαβασουν ολα τα παραπανω περι εντος οικιας, θα ειστε ολοι καλυμμενοι? ειπαμε οκ δεν μαμης μεσα στο σπιτι μας κανεις δεν μας κανει κουμαντο! αλλα να βγαινουμε και δημοσια συνεχεια και να το λεμε....καπου και η νοβα να θελει να κανει τα στραβα τα ματια, εσεις εκει το δικο σας.......

φιλε λυπαμαι αλλα εισαι OFF TOPIC

Αν το topic είναι περι antisharing μέτρα της Nova και εγώ κάνω μια ερώτηση για το πώς δουλεύουν, όχι μόνο είμαι on topic αλλά μάλλον είμαι και ο μόνος on topic.

Τωρα για να καταλαβω, αν απο την νοβα διαβασουν ολα τα παραπανω περι εντος οικιας, θα ειστε ολοι καλυμμενοι? ειπαμε οκ δεν μαμης μεσα στο σπιτι μας κανεις δεν μας κανει κουμαντο! αλλα να βγαινουμε και δημοσια συνεχεια και να το λεμε....καπου και η νοβα να θελει να κανει τα στραβα τα ματια, εσεις εκει το δικο σας.......

Πάλι την σπρώχνεις τη συζητήση προς offtopic αλλά... Αν αφορμή για αυτό που είπες είναι κάποια κουβέντα που είπε κάποιος ότι κάνει οικιακό sharing σε δυο δέκτες, να σου πω το εξής: Εγώ, αν ήμουν η nova και ανακάλυπτα ότι κάποιος κάνει home sharing σε 2 δέκτες (!), όχι μόνο παράπονο δεν θα είχα, ευχαριστήρια κάρτα θα του έστελνα. Όποιος πιστεύει ότι η nova ενοχλείται ή ασχολείται με το οικιακό sharing, πιστεύω πως είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Αλλο πραμα λεω εγω, αλλου το πας εσυ. Την γοβα την απασχολει το εκτος οικιας, δεν ειματσε και τοσο μακακες..... και ontopic ειμαι διοτι το home sharing
στο θεμα αυτο εγραψαν τα παιδια με το προβλημα τους εντος οικιας. Αλλα καπου πρεπει να προσεχουμε και αυτα που γραφουμε. Που ξερεις στο μελον...

Όποιος πιστεύει ότι η nova ενοχλείται ή ασχολείται με το οικιακό sharing, πιστεύω πως είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Πόσο σίγουρος είσαι γι αυτό που λές ??? Γιατί οι εκ των έσω πληροφορίες μας, λένε οτι ΚΑΙ το home cardsharing ενοχλεί αρκετούς στην Καντζα ...

Γι αυτό και έχει ήδη δωθεί άνωθεν εντολή ώστε αυτό να μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με ιδιοκτησιακούς δέκτες, στα πρότυπα του SKY UK....

Πόσο σίγουρος είσαι γι αυτό που λές ??? Γιατί οι εκ των έσω πληροφορίες μας, λένε οτι ΚΑΙ το home cardsharing ενοχλεί αρκετούς στην Καντζα ...

Γι αυτό και έχει ήδη δωθεί άνωθεν εντολή ώστε αυτό να μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με ιδιοκτησιακούς δέκτες, στα πρότυπα του SKY UK....

Καθόλου σίγουρος δεν είμαι, ούτε πληροφορίες έχω. Γι'αυτό άλλωστε είπα "πιστεύω" και δεν χρησιμοποίησα κάποια άλλη εκφράση.

Τέλος πάντων αυτό που λέω είναι ότι αν μια οικογένεια δίνει 60 (ή όσο δίνει) ευρώ το μήνα στη nova, και βλέπει σε 2 δέκτες (παρανόμως βεβαίως) και 2 διαφορετικά δωμάτια, εγώ αν ήμουν η nova αυτή την οικογένεια θα τη χαρακτήριζα ως "πελάτη" και όχι ως "κάποιον που με κλέβει". Το οικιακό home sharing κάνει το πακέτο πιο ελκυστικό χωρίς να κάνει ιδιαίτερη "ζημιά", και αυτό είναι κάτι που πιστεύω ότι η nova το γνωρίζει, άλλο βέβαια αν δημοσίως προσποιείται ή προσποιηθεί στο μέλλον πως θέλει να το "πατάξει".

Ξαναλέω, δεν έχω καμμία πληροφορία ή κάτι άλλο. Είναι απλά η δική μου αίσθηση.

Τέλος πάντων αυτό που λέω είναι ότι αν μια οικογένεια δίνει 60 (ή όσο δίνει) ευρώ το μήνα στη nova, και βλέπει σε 2 δέκτες (παρανόμως βεβαίως) και 2 διαφορετικά δωμάτια, εγώ αν ήμουν η nova αυτή την οικογένεια θα τη χαρακτήριζα ως "πελάτη" και όχι ως "κάποιον που με κλέβει". Το οικιακό home sharing κάνει το πακέτο πιο ελκυστικό χωρίς να κάνει ιδιαίτερη "ζημιά", και αυτό είναι κάτι που πιστεύω ότι η nova το γνωρίζει, άλλο βέβαια αν δημοσίως προσποιείται ή προσποιηθεί στο μέλλον πως θέλει να το "πατάξει".

Ξαναλέω, δεν έχω καμμία πληροφορία ή κάτι άλλο. Είναι απλά η δική μου αίσθηση.

Καθόλου "βεβαίως" δεν είναι το "παρανόμως" !
Εκτός κι αν ξέρεις εσύ το νόμο που το χαρακτηρίζει παράνομο, μέσα στο ίδιο σπίτι.

Οσο δε για το σε πόσα δωμάτια (ή καλύτερα σε πόσους δέκτες) θα πρέπει να επιτρέπεται το μοίρασμα, θα σου πάρω σαν παράδειγμα το πατρικό μου σπίτι, όπου τηλεόραση και δορυφορικός δέκτης υπήρχαν σε 3 υπνοδωμάτια(των γονέων μου, της αδερφής μου και το δικό μου), στο καθιστικό/κουζίνα και στην τραπεζαρία ... ήτοι 5. Αν σε αυτό προσθέσουμε ότι θα ήθελα να μπορώ να γράφω ένα πρόγραμμα (μια ταινία ας πούμε) την ώρα που βλέπω τον Ολυμπιακό στο Novasports1, ανεβάζει τα tuners se 6 ...
Και ΕΙΝΑΙ νορμαλ σενάριο ...

Είσαι σίγουρος λοιπόν οτι η Nova προσποιείται ή πρόκειται να προσποιηθεί οτι το home sharing την ενοχλεί; Εγώ δεν είμαι ...