Θα επιχειρήσω να κάνω μια σύνοψη των όσων μέχρι τώρα έχουμε λάβει γνώση:
-ποιότητά χειρότερη του δορυφόρου παρά τις δυνατότητες που παρέχει το ott ως υπηρεσία
-πρόχειρη ενημέρωση για τους εργαζόμενους άρα και το καταναλωτικό κοινό που πρώτον δεν βαραίνει τους εργαζόμενους και δεύτερον επηρεάζει αρνητικά εμάς τους πελάτες
-κανένας ορθολογισμός - σεβασμός σε υφιστάμενους πελάτες
- στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον, αντισυμβατική συμπεριφορά και πολλές φορές ενοχικη και σε λογική προάσπισης της εταιρείας από τους εργαζόμενους της συμπεριφορά - απάντηση που παρεμπιπτόντως ουδόλως χρήσιμο και προς όφελος τους είναι. Η σύμβαση που υπέγραψα αναφέρεται σαφώς σε όλα, βαραίνει την εταιρεία, την δεσμεύει και έχει και μεγαλύτερη αποδεικτικη ισχύ.
Και καταλήγω χωρίς ύφος δασκάλου:
Το μονοπώλιο σε ένα προϊόν στην ελεύθερη αγορά διαμορφώνει οικονομικούς όρους. Εκεί ότι κι αν λέμε άλλος έχει το καρπούζι και το μαχαίρι κι αν θέλουμε ακολουθούμε. Αυτό όμως είναι εντελώς άλλο από ένα σύνολο κακών παρεχόμενων υπηρεσιών που μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να εμποδίσουμε να δεν το αποδεχτούμε κι αν κάνουμε έστω και αυτά ποτ δικαιούμαστε.
Θα μπορούσα να πω ένα 50αρι μου ζητάνε ακόμα, ας πάει στα κομμάτια κι ας μην μου περισσεύει. Έχασα χρόνο να πάω στο κατάστημα, έχω ένα νεκρό μποξ και μια περιέργεια να δω τη νέα υπηρεσία, αλλά όχι...
Δεν το αναφέρω για να το παίξω καουμπόης ούτε για να προσβληθώ αλλά κάπου όπα, στην τελική αν δεν ητνσ έτοιμοι ας μην το λανδαρρανε