Nova EON TV / EON+

hastykid

New member
20 October 2021
3
Σίγουρα θα του το βγάζει.. Το είπαμε 200 φορές.. Όσοι ενεργοποίησαν το eon extra μετά το λανσάρισμα της eon βλέπουν κανονικά σε smart tv.. Όσοι το ειχαν ήδη ενεργοποιημενο τους βγάζει σφάλμα.. Είναι πανω απο 5 άτομα που το έχουν κάνει αυτό

Υ. Γ. Αυτό το συμβάν εμένα με κάνει να πιστευω οτι οντως είναι bug τησ εφαρμογής και στο τέλος όλοι οι δορυφορικοι θα παρουν την θέαση σε smart tv.. Λίγο υπομονή ακόμα για να μάθουμε επίσημα
Φίλε μου ούτε αυτό ισχύει. Εγώ το ενεργοποίησα το extra σήμερα και μου λεει οτι έχω υπερβει τον αριθμό των συσκευών. Σε τηλέφωνο που έκανα στην Νοβα ο τεχνικός που μίλησα μου διευκρίνησε ξεκάθαρα οτι δεν παίζει το ΕΟΝ app σε smart TV γτ έχω δορυφορική συνδρομή. Μόνο αν έχεις συνδρομή με box λειτουργεί. Το συμπέρασμα είναι οτι ή τυχαια σε κάποιους λειτουργεί ή εχω μια μικρή υποψία οτι παίζει μόνο σε Samsung TV.

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Φίλε μου ούτε αυτό ισχύει. Εγώ το ενεργοποίησα το extra σήμερα και μου λεει οτι έχω υπερβει τον αριθμό των συσκευών. Σε τηλέφωνο που έκανα στην Νοβα ο τεχνικός που μίλησα μου διευκρίνησε ξεκάθαρα οτι δεν παίζει το ΕΟΝ app σε smart TV γτ έχω δορυφορική συνδρομή. Μόνο αν έχεις συνδρομή με box λειτουργεί. Το συμπέρασμα είναι οτι ή τυχαια σε κάποιους λειτουργεί ή εχω μια μικρή υποψία οτι παίζει μόνο σε Samsung TV.
Ότι μπορεί να παίζει τυχαία συμφωνώ αλλά στο τελευταίο με την Samsung tv σε διαβεβαιώνω ότι δεν παίζει ρόλο γιατί κάποιος άλλος ανέφερε και το Nvidia Shield. Ότι παιζει σε κάποιους όμως που έχουν δορυφορικό είναι το μόνο σίγουρο και είναι αυτοί που το ενεργοποίησαν χθες και σήμερα (οχι όλοι όπως είπες γιατί εσυ ενω το έκανες σήμερα δεν σ αφήνει)

• Like
Reactions: hastykid

geovrettos

Senior Member
3 March 2020
335
Θα επιχειρήσω να κάνω μια σύνοψη των όσων μέχρι τώρα έχουμε λάβει γνώση:
-ποιότητά χειρότερη του δορυφόρου παρά τις δυνατότητες που παρέχει το ott ως υπηρεσία
-πρόχειρη ενημέρωση για τους εργαζόμενους άρα και το καταναλωτικό κοινό που πρώτον δεν βαραίνει τους εργαζόμενους και δεύτερον επηρεάζει αρνητικά εμάς τους πελάτες
-κανένας ορθολογισμός - σεβασμός σε υφιστάμενους πελάτες
- στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον, αντισυμβατική συμπεριφορά και πολλές φορές ενοχικη και σε λογική προάσπισης της εταιρείας από τους εργαζόμενους της συμπεριφορά - απάντηση που παρεμπιπτόντως ουδόλως χρήσιμο και προς όφελος τους είναι. Η σύμβαση που υπέγραψα αναφέρεται σαφώς σε όλα, βαραίνει την εταιρεία, την δεσμεύει και έχει και μεγαλύτερη αποδεικτικη ισχύ.

Και καταλήγω χωρίς ύφος δασκάλου:

Το μονοπώλιο σε ένα προϊόν στην ελεύθερη αγορά διαμορφώνει οικονομικούς όρους. Εκεί ότι κι αν λέμε άλλος έχει το καρπούζι και το μαχαίρι κι αν θέλουμε ακολουθούμε. Αυτό όμως είναι εντελώς άλλο από ένα σύνολο κακών παρεχόμενων υπηρεσιών που μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να εμποδίσουμε να δεν το αποδεχτούμε κι αν κάνουμε έστω και αυτά ποτ δικαιούμαστε.
Θα μπορούσα να πω ένα 50αρι μου ζητάνε ακόμα, ας πάει στα κομμάτια κι ας μην μου περισσεύει. Έχασα χρόνο να πάω στο κατάστημα, έχω ένα νεκρό μποξ και μια περιέργεια να δω τη νέα υπηρεσία, αλλά όχι...

Δεν το αναφέρω για να το παίξω καουμπόης ούτε για να προσβληθώ αλλά κάπου όπα, στην τελική αν δεν ητνσ έτοιμοι ας μην το λανδαρρανε

Teo010

AVClub Enthusiast
11 April 2012
1,265
Με μια ματιά που έριξα δεν προσφέρει σε replay brooklyn nine-nine,τροχό της τύχης,dancing with the stars,voice,η τέλεια απόδραση.
Ολα παιζουν κανονικα στο ΕΟΝ
Τα Nova cinema έχει κανονικό replay TV σε όλα τα πρόγραμμα;
Ναι και απ οτι καταλαβα εχει replay TV σε ολα τα καναλια που εχει το ΕΟΝ απλα οχι σε ολα 7μερες αλλα 2μερες
Με λίγα λόγια πιαστήκαμε λαλάκες όσοι έχουμε full και δικαιούμασταν Nova Go Extra ως "δώρο"....
Μπορει οταν ειναι για ανανεωση να το δωσουν ως δωρο

alany

Established Member
18 October 2018
222
Μίλησα με την εξυπηρέτηση και μου είπαν για να πάρεις λέει το box του eon θα πρέπει η σύνδεση internet να είναι πάνω από 50 και για τον λόγο αυτό ζητούν τον λογαριασμό του παρόχου που έχεις. Απλά τραγικό. Θα κρατήσω μόνο τα καλά, δηλαδή την αναβάθμιση του goμε την πολύ καλύτερη εφαρμογή, την δυνατότητα να συνδέσεις το laptop με την τηλεόραση με HDMI που βλέπεις καλά πάντα ως δορυφορική σύνδεση. Τα υπόλοιπα θα αναγκαστούν να τα δώσουν αργότερα. Συστήνω ανεπιφύλακτα τους δορυφορικούς να μην κουνηθούν καθόλου γιατί δεν αξίζει η ποιότητα που δίνουν και η καθυστέρηση που υπάρχει στο ίντερνετικο πακέτο.

Didimos GR

Senior Member
16 May 2009
661
Δράμα-Καβάλα
Εγώ έχω το boxάκι (EON+) από χθες (Τετάρτη 20/10) το πρωί.
Πήγα σε κατάστημα Nova της πόλης μου και το μόνο που μου είπαν είναι πως πρέπει να έχω σύνδεση στο σπίτι 50άρα η 100άρα.

Τους είπα πως είμαι με 50άρα της Cosmote.
Μου ζήτησαν μόνο ένα χαρτί λογαριασμού ρεύματος η νερού , ΑΦΜ φυσικά και ταυτότητα και σε 5 λεπτά έγινε το συμβόλαιο και τελειώσαμε !

Πήρα το boxάκι και έφυγα !
Το μεσημέρι ήρθαν και οι κωδικοί στο Viber και από χθες όλα καλά !

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,781
Πήγα σε κατάστημα Nova της πόλης μου και το μόνο που μου είπαν είναι πως πρέπει να έχω σύνδεση στο σπίτι 50άρα η 100άρα.

Μου ζήτησαν μόνο ένα χαρτί λογαριασμού ρεύματος η νερού , ΑΦΜ φυσικά και ταυτότητα και σε 5 λεπτά έγινε το συμβόλαιο και τελειώσαμε !

Ποιότητα εικόνας; Είναι full hd; Διαφορά σε σχέση με Cosmote; Με ethernet το σύνδεσες; Και κάτι άσχετο...στην εφαρμογή του box συνδέεσαι με κωδικό όπως βγάζουν οι smart, με κωδικούς Nova Go ή στο συνδέουν αυτοί αυτόματα;

speedtouch

New member
15 June 2012
74

Τελικά δουλεύει το box με WiFi ή μόνο ethernet;

Didimos GR

Senior Member
16 May 2009
661
Δράμα-Καβάλα
Ποιότητα εικόνας; Είναι full hd; Διαφορά σε σχέση με Cosmote; Με ethernet το σύνδεσες; Και κάτι άσχετο...στην εφαρμογή του box συνδέεσαι με κωδικό όπως βγάζουν οι smart, με κωδικούς Nova Go ή στο συνδέουν αυτοί αυτόματα;

Εικόνα ένα κλικ κάτω από Cosmote TV.
Σύνδεση μόνο με ethernet μέχρι στιγμής.

Σου στέλνουν αυτοί κωδικό στο κινητό σου μετά από λίγες ώρες.
Πρωί έγινε το συμβόλαιο , μεσημέρι έστειλαν κωδικό !

Didimos GR

Senior Member
16 May 2009
661
Δράμα-Καβάλα
Τον κωδικό που σου στέλνουν στο κινητό σου πας και τον βάζεις στο :
https://myaccount.nova.gr/

Στο όνομα χρήστη βάζεις το mail που τους έδωσες.

Μόλις τα βάλεις και αφού είναι σωστά ,σε 2-3 δευτερόλεπτα το boxάκι είναι έτοιμο και
μπαίνεις μέσα στο μενού της εφαρμογής !

C74EB4BA-EDAA-4700-8117-C727BE58B4BD.jpeg

758CE99D-A170-400C-8013-47BB59B5F8DD.jpeg

Last edited:

Stacy

Established Member
13 August 2021
201

Επειδή είμαι και εγώ με cosmote 50αρα μπορείς να μου πεις πόσο είναι το πάγιο στο φουλ πακέτο?

gmirtzakis

AVClub Enthusiast
29 March 2007
1,056
Κομοτηνή
Έτυχε να τελειώσει το συμβόλαιο κανενός (2play) πρόσφατα και να ζητήσει αναβάθμιση σε EON+100; Τι προσφορά έδωσαν από τη στιγμή που τελείωσε;
Το μετέφερα εδώ γιατί εδώ είναι το καλό!

michkal91

AVClub Addicted Member
23 May 2011
1,909
Πάντως προσωπικά αν μου έλεγαν ότι αν πάρω το box τους θα έχω πρόσβαση σε τηλεόραση ίσως το έκανα. Την τηλεόραση την θέλω μόνο και μόνο για μια δεύτερη στο σπίτι. Την δορυφορική από την άλλη δεν θα ήθελα να την κόψω γιατί από ότι έχω καταλάβει η ποιότητα στο ΕΟΝ είναι χειρότερη...

songless_bird

AVClub Fanatic
8 May 2013
11,638
Νότια Μακεδονία
Πάντως προσωπικά αν μου έλεγαν ότι αν πάρω το box τους θα έχω πρόσβαση σε τηλεόραση ίσως το έκανα. Την τηλεόραση την θέλω μόνο και μόνο για μια δεύτερη στο σπίτι. Την δορυφορική από την άλλη δεν θα ήθελα να την κόψω γιατί από ότι έχω καταλάβει η ποιότητα στο ΕΟΝ είναι χειρότερη...
Το eon σαν μενού ταχύτητα κλπ είναι ανώτερο από το δορυφορικό. Μην πιάσουμε και το on-demand του δορυφορικού που ειναι για μπάτσες. Αλλα το δορυφορικό πιάνει παντού. Δεν θες ίντερνετ για να δεις και το παίρνεις και στο χωριό που μπορεί να μην έχει καν γραμμή τηλεφώνου. Εγω προσωπικά eon μόνο ως δεύτερο για να μην τραβάω άλλη εγκατάσταση δορυφόρου σε δωμάτιο.

gmirtzakis

AVClub Enthusiast
29 March 2007
1,056
Κομοτηνή
Παρεπιπτόντως μου είπαν σε κατάστημα ότι και το μποξάκι το παίρνεις βόλτα εάν έχει ιντερνετ εκεί που πας. Βολικό εάν ισχύει!

haforce

New member
17 September 2010
31
Παρεπιπτόντως μου είπαν σε κατάστημα ότι και το μποξάκι το παίρνεις βόλτα εάν έχει ιντερνετ εκεί που πας. Βολικό εάν ισχύει!
Μα για αυτό είναι ένα box... Για να το παίρνεις μαζί σου... Για τα εξοχικά κλπ. ΜΕΓΑΛΟ μείον ότι χρειάζεται ethernet.... Πάμε καλά??? 2022 παρά κάτι να έχει κλειδωμένο το box σε wifi??????

haforce

New member
17 September 2010
31
Αλήθεια τιμοκατάλογος υπάρχει πλέον στο site?? Για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες και όχι μόνο τους κράχτες....

michkal91

AVClub Addicted Member
23 May 2011
1,909
Το eon σαν μενού ταχύτητα κλπ είναι ανώτερο από το δορυφορικό. Μην πιάσουμε και το on-demand του δορυφορικού που ειναι για μπάτσες. Αλλα το δορυφορικό πιάνει παντού. Δεν θες ίντερνετ για να δεις και το παίρνεις και στο χωριό που μπορεί να μην έχει καν γραμμή τηλεφώνου. Εγω προσωπικά eon μόνο ως δεύτερο για να μην τραβάω άλλη εγκατάσταση δορυφόρου σε δωμάτιο.

Μιλάω μόνο για την ποιότητα της εικόνας που ακούγεται ότι είναι χειρότερη.

evritis

New member
7 May 2017
4
Να δώσω και εγώ την είδηση της ημέρας Μακάμπι - Παναθηναικός σήμερα για την euroleague και είναι η πρώτη φορά που δεν σου δίνει δίλλημα επιλογής θέασης μέσω nova my account!!!
Μάλλον κάτι καλό πάει να συμβεί με το νέο ΕΟΝ στα πρότυπα του cosmote ott tv