fagotistas
Senior Member
- 2 August 2008
- 324
Σε όσους λοιπόν δορυφορικούς , αυτή τη στιγμή , παίζει το smart tv app , τι βλέπετε να γίνεται ? Θα το διακόψουν με κάποιο τρόπο ?
Νομιζω δεν απανταει αόριστα, απαντάει "διπλωματικά". Δεν του λεει ευθέως οτι για τους δορυφορικους δεν θα παιζει το EON στη smart tv, αλλά του το λέει πλαγίως μεν, σαφέστατα δε! "Θα βλέπεις οτι κι όπως έβλεπες το nova on the go (δεν το έβλεπε σε smart tv!),"φορητές συσκευές... " (ασφαλώς και δεν συμπεριλσμβάνεται η smart tv, δεν νομιζω να κυκλοφορεί κανείς με την τηλεόραση παραμάσχαλα...)," εμπορική πολιτική της ετσιρείας (τουτέστιν δεν πρόκειται για κάποια τεχνικη δυσκολια κλπ κι αργότερα θα δώσουμε πρόσβαση και στους παλιούς κλπ, απλά αποφασίσαμε να δώσουμε ένα σημαντικο κίνητρο για να πάτε στα νέα πακέτα).Να σου πω την αλήθεια όχι . Απαντάει αόριστα και όχι στο ακριβές ερώτημα του φίλου Afam.
Ευχαριστώ.EON ονομάζεται η πλατφόρμα της μητρικής εταιρίας της Nova. Για να αποκτήσεις πρόσβαση από υπολογιστή, δεν θέλεις εφαρμογή. Μπες στο eon.tv
Και γιατί παρακαλώ οι δορυφορικοί πρέπει ντε και καλά να ΜΗΝ έχουν 50αρι+ Ίντερνετ ? Μήπως υπήρχε και χθες η Eon Tv και δεν το ξέραμε ? Ή νομίζεις ότι όποιος έχει vdsl θα προτιμήσει ντε και καλά iptv υπηρεσία ? Δεν καταλαβαίνω από που βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα.Μιλάμε για 400 χιλιάδες συνδρομητές δορυφορικής από τους οποιους η συντριπτική πλειοψηφία μάλλον είναι ακόμη χωρίς 50νταρα και 100σταρα γραμμή.
Η εφαρμογή για Smart Tv μου είπε ο υπάλληλος χρειάζεται μινιμουμ 50 γραμμή και το box για να παίξει σωστά.
Δεν γίνεται να δώσουν πρόσβαση σε όλους όσους η γραμμή τους δεν το υποστηρίζει αυτό. Δηλαδή στους περισσότερους δορυφορικούς.
Επομένως αν θες να έχεις Smart Tv Eon θα κάνεις αναβάθμιση γραμμής με το νέο πακέτο και θα έχεις. Αλλιώς θα βλέπεις μόνο σε φορητή συσκευή.
Την στιγμή που υπογράφεις στο νέο πρόγραμμα επιβεβαιώνεις πως έχεις κατάλληλη γραμμή έστω κι αν είναι άλλου πάροχου.
Δεν υπάρχει τρόπος άλλος. Όσοι έχουμε 24αρα ας σταματήσουμε να ονειρευόμαστε Smart Tv και να μας ανοίξει η ποιότητα θα είναι χάλια σε σχέση με το δορυφορικό που βλέπουμε τώρα.
Εγώ σε επαρχιακή πόλη με 30 χιλιάδες κατοίκους ΔΕΝ έχω ακόμη πρόσβαση σε γραμμή καλύτερη από την 24αρα και σε όποιο μπαλκόνι δω βλέπω πιάτο nova. Όλοι αυτοί ΔΕΝ έχουν 50+ ιντερνετ.Και γιατί παρακαλώ οι δορυφορικοί δεν πρέπει ντε και καλά να έχουν 50αρι+ Ίντερνετ ? Μήπως υπήρχε και χθες η Eon Tv και δεν το ξέραμε ? Ή νομίζεις ότι όποιος έχει vdsl θα προτιμήσει ντε και καλά iptv υπηρεσία ? Δεν καταλαβαίνω από που βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα.
Άντε να δεχτώ ότι στο πρώτο σκέλος έχεις δίκιο , που για εμένα δεν έχεις . Το ότι υπάρχει μια μερίδα πελατών που δεν έχει πρόσβαση στο γρηγορότερο ίντερνετ γιατί πρέπει να καταλήξει να μου στερεί μια υπηρεσία , που στην τελική ο άμεσος ανταγωνιστής την προσφέρει κανονικά . Αλλά σου είπα ότι άντε να δεχτώ ότι έχεις δίκιο . Στο δεύτερο μου ερώτημα ? Γιατί ντε και καλά οποίος έχει γρήγορο ίντερνετ να πάει σε iptv. Όπως έχουν πει εδώ παρά πολλοί φίλοι , δεν θα αλλάξουν το δορυφορικό , ο κοσμος να χαλάσει . Και εμμένοντας λοιπόν σε τέτοιες λογικές μόνο χαμένοι παίζει να βγουν . Είπαμε υπάρχει και ο ανταγωνισμός και έχει διαμορφώσει και αυτός το παιχνίδι.Γιατί εγώ σε επαρχιακή πόλη με 30 χιλιάδες κατοίκους ΔΕΝ έχω ακόμη πρόσβαση σε γραμμή καλύτερη από την 24αρα και σε όποιο μπαλκόνι δω βλέπω πιάτο nova. Όλοι αυτοί ΔΕΝ έχουν 50+ ιντερνετ.
Ελλάδα δεν είναι μόνο οι μεγαλουπόλεις είναι και η επαρχία και τα νησιά. Και εδώ η 100ρα γραμμή είναι πολυτέλεια.
Άλλη ερώτηση;
Εγώ σε επαρχιακή πόλη με 30 χιλιάδες κατοίκους ΔΕΝ έχω ακόμη πρόσβαση σε γραμμή καλύτερη από την 24αρα και σε όποιο μπαλκόνι δω βλέπω πιάτο nova. Όλοι αυτοί ΔΕΝ έχουν 50+ ιντερνετ.
Ελλάδα δεν είναι μόνο οι μεγαλουπόλεις είναι και η επαρχία και τα νησιά. Και εδώ η 100ρα γραμμή είναι πολυτέλεια.
Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος... 1) Υπάρχουν πολλοί "δορυφορικοί" που έχουν vdsl, 2) η αντίστοιχη εφαρμογή της Cosmote παίζει άψογα σε smart tv, με 24αρα σύνδεση και πραγματική ταχύτητα γύρω στο 10, 3) Το αν κάποιος πάει ή οχι σε πακέτο Nova-EON δεν είναι υποχρεωτικά επιλογή του, από τη στιγμή που η ίδια η forthnet δεν είναι σε θέση να του παράσχει αυτή την υπηρεσία.Μιλάμε για 400 χιλιάδες συνδρομητές δορυφορικής από τους οποιους η συντριπτική πλειοψηφία μάλλον είναι ακόμη χωρίς 50νταρα και 100σταρα γραμμή.
Η εφαρμογή για Smart Tv μου είπε ο υπάλληλος χρειάζεται μινιμουμ 50 γραμμή και το box για να παίξει σωστά.
Δεν γίνεται να δώσουν πρόσβαση σε όλους όσους η γραμμή τους δεν το υποστηρίζει αυτό. Δηλαδή στους περισσότερους δορυφορικούς.
Επομένως αν θες να έχεις Smart Tv Eon θα κάνεις αναβάθμιση γραμμής με το νέο πακέτο και θα έχεις. Αλλιώς θα βλέπεις μόνο σε φορητή συσκευή.
Την στιγμή που υπογράφεις στο νέο πρόγραμμα επιβεβαιώνεις πως έχεις κατάλληλη γραμμή έστω κι αν είναι άλλου πάροχου.
Δεν υπάρχει τρόπος άλλος. Όσοι έχουμε 24αρα ας σταματήσουμε να ονειρευόμαστε Smart Tv και να μας ανοίξει η ποιότητα θα είναι χάλια σε σχέση με το δορυφορικό που βλέπουμε τώρα.