Nova EON TV / EON+

Ήθελα να ρωτήσω, τελικά εμείς οι δορυφορικοί όπως φαίνεται μπορούμε να το βάλουμε σε μια κινητή συσκευή ή περισσότερες?
Στο πακέτο μου το app της eon γράφει eon multiscreen και έχω το full δορυφορικό πακέτο.

Αυτό που λες είναι μέσω data, 4 μέγιστη δίνει σε WiFi

Το μετρήσατε πως όντως δίνει 4Mbit σε wifi;
Υπάρχουν εφαρμογές που δείχνουν realtime τον ρυθμό μετάδοσης.

Η ανάλυση είναι η ίδια με το cast στα 4 Mbps
4mbs η υψηλη και καλα αναλυση! Αλλα στα δικα μου απαιδευτα ματια δεν με ενοχλησε πραγματικα καθολου! Και αποψη μου δοκιμασα και το cast και θεωρω οτι μεσω browser ειναι ενα σκαλι πανω και χωρις σκαμπανευασματα στην ποιοτητα της εικονας!

Επειδή έχω και κωδικούς από Vodafone TV το έβαλα και αυτό και παίζει πολύ καλά !

TLC …και τα μυαλά στα κάγκελα , αγαπημένο κανάλι !!
Το tlc παίζει στην Εον;

Αυτο μπορουν να το μπλοκαρουν; Γιατι δεν ειναι παρανομο παντως.
Στην διαχειρηση συσκευων μου το εμφανιζει ως chrome οποτε δεν βρισκω κατι παρανομο

Ότι λέει το screen shot αναφέρομαι, δεν θα χάσω και το μυαλό μου για τα bittate, έτσι και αλλιώς χωρίς τα γυαλιά δεν βλέπω 1080p :) :)

Λοιπόν παραθέτω 2,3 σκέψεις, μετά τον πανικό που έγινε όλες αυτές τις μέρες (με τις συζητήσεις που κάναμε στον χώρο αυτό) και την 1η εικόνα που αποκόμισα από την χρήση:
1.Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τα παιδιά που έχουν ήδη δορυφορικό και κάνουν τόσες σκέψεις για αλλάξουν στην νεα υπηρεσία. Η διαφορά της ποιότητας είναι χαώδης, όπως άλλωστε και η χρήση της υπηρεσίας. Η μόνη περίπτωση να χαθεί το σήμα στον δορυφόρο είναι μόνο σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών (πόσες άραγε φορές θα συμβεί, 1,2,3 το πολύ το χρόνο;). Φυσικά δεν αναφέρω την καθυστέρηση στην εικόνα, που υπάρχει στην μετάδοση με το internet και για τα αθλητικά είναι βασικός παράγοντας απολαυστικής θέασης. Η επιπλέον χρήση σε tv δεν νομίζω ότι είναι αρκετός λόγος για την μετάβαση, αφού υπάρχουν και άλλοι τρόποι, για μετάδοση της εικόνας σε μεγάλη οθόνη, όπως έγραψα σε χθεσινό μου μήνυμα, με την δοκιμή που έκανα. Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν στον ίδιο βαθμό για τους νέους χρήστες που δεν έχουν ΄δορυφορική κεραία και θέλουν να κάνουν τώρα χρήση της υπηρεσίας.
2.Πέρα από το θέμα της χρήσης σε TV, που ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε χρήση, η υπηρεσία για το ρόλο της συμπληρωματικής είναι πολύ καλή και σίγουρα αποτελεί αναβάθμιση από το Novago. Καλύτερη εικόνα, ωραία εφαρμογή, άμεση αλλαγή καναλιών, χρήση ραδιοφωνικών σταθμών και πάνω απ'όλα χρήση σε PC και επιτέλους ενεργοποίηση της replay υπηρεσίας, που πάντα απορούσα τόσα χρόνια, πως υπάρχει στον ΟΤΕ και όχι στην Nova.
Σε συνάρτηση των ανωτέρω, είμαστε σε αναμονή ΄για να βελτιωθεί η όλη λειτουργικότητα της νέας εφαρμογής. Επίσης ελπίζουμε να δοθεί και η επιπλέον πρόσβαση στους ήδη πελάτες.
Σε κάθε περίπτωση, μας προφέρει περισσότερα από όσα μέχρι στιγμής είχαμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αντικατάσταση του δορυφορικού.

Παιδια εγω παντως δορυφορικος full pack βλεπω κανονικα σε δευτερη τηλεοραση smart το προγραμα της Nova μεσω EON χωρις κανενα απολυτως προβλημα εδω και κανενα τριωρο! Τι παιδευεστε με την εφαρμογη τοσες μερες τωρα! Μεσω browser της τηλεοραση σας μπαινετε στην σελιδα της EON βαζετε τους κωδικους που ειχατε στο go και τελος! Βαζεται και την σελιδα ως σελιδοδεικτη στον browser σας για αμεση προσβαση στη σελιδα καθε φορα που ανοιγεται την συσκευη σας και καλη διασκεδαση! Αμεση αποκριση γρηγορες αλλαγες καναλιων και σε 50αρα cosmote που διαθετω αψεγαδιαστη εικονα! Για τους τυπους το μοντελο της Tv ειναι lg cx!
Αυτό όμως έχει την ποιότητα έως 4 και μάλλον 720 p. Από το app των smart tv έχει 7 και μάλλον full HD

Παιδια εγω παντως δορυφορικος full pack βλεπω κανονικα σε δευτερη τηλεοραση smart το προγραμα της Nova μεσω EON χωρις κανενα απολυτως προβλημα εδω και κανενα τριωρο! Τι παιδευεστε με την εφαρμογη τοσες μερες τωρα! Μεσω browser της τηλεοραση σας μπαινετε στην σελιδα της EON βαζετε τους κωδικους που ειχατε στο go και τελος! Βαζεται και την σελιδα ως σελιδοδεικτη στον browser σας για αμεση προσβαση στη σελιδα καθε φορα που ανοιγεται την συσκευη σας και καλη διασκεδαση! Αμεση αποκριση γρηγορες αλλαγες καναλιων και σε 50αρα cosmote που διαθετω αψεγαδιαστη εικονα! Για τους τυπους το μοντελο της Tv ειναι lg cx!
Ποιόν Browser κάνεις χρήσης?

Προσοχή γιατί παίζει replay και ταινίες για ενήλικες. Δεν μου ζήτησε pin

Παιδιά , από πού προκύπτει ότι δεν θα δωθεί στους δορυφορικούς πρόσβαση στο Tv app ? Το έχω ενεργό από χθες , έστω και αν χρειάστηκε να ενεργοποιήσω το Eon Extra , με κόστος 2,17 € το μήνα. Και σε ένα μήνα που θα μπορώ να διαγράψω ένα από κινητό και τάμπλετ θα δοκιμάσω να δω μήπως , αν απενεργοποιόντας το Eon Extra , θα εξακολουθήσω να έχω πρόσβαση στο Tv app.

• Like
Reactions: jima
Παιδιά , από πού προκύπτει ότι δεν θα δωθεί στους δορυφορικούς πρόσβαση στο Tv app ? Το έχω ενεργό από χθες , έστω και αν χρειάστηκε να ενεργοποιήσω το Eon Extra , με κόστος 2,17 € το μήνα. Και σε ένα μήνα που θα μπορώ να διαγράψω ένα από κινητό και τάμπλετ θα δοκιμάσω να δω μήπως , αν απενεργοποιούντας το Eon Extra , θα εξακολουθήσω να έχω πρόσβαση στο Tv app.
Αυτό το λέγαμε πριν και γελούσαμε.. Όσοι είχαν ήδη ενεργοποιημενο eon extra από πριν δεν τους παιζει η εφαρμογή στην smart tv και εσυ και όσοι άλλοι το ενεργοποίησαν σήμερα ή χθες το eon extra τους παιζει.. Χαχαχα.. Νομίζω είναι bug της εφαρμογής και όλοι οι δορυφορικοι στο τέλος θα παρουν την smart tv θέαση. Αντε καλή θέαση τυχερε!!!

• Like
Reactions: dingo and jima
Παιδιά , από πού προκύπτει ότι δεν θα δωθεί στους δορυφορικούς πρόσβαση στο Tv app ? Το έχω ενεργό από χθες , έστω και αν χρειάστηκε να ενεργοποιήσω το Eon Extra , με κόστος 2,17 € το μήνα. Και σε ένα μήνα που θα μπορώ να διαγράψω ένα από κινητό και τάμπλετ θα δοκιμάσω να δω μήπως , αν απενεργοποιούντας το Eon Extra , θα εξακολουθήσω να έχω πρόσβαση στο Tv app.
Υπάρχει αυτή η πληροφορία και στο νήμα του Nova Support εδώ στο forum. Δεν θα δώσουν στους "δορυφορικούς" την εφαρμογή Smart TV.

Προφανώς ενεργοποιώντας την υπηρεσία EON extra από χθες υπάρχει το συγκεκριμένο bug ή λόγω της χρέωσης των 2+ € σου δίνει την εφαρμογή σε Smart TV.

Υπάρχει αυτή η πληροφορία και στο νήμα του Nova Support εδώ στο forum. Δεν θα δώσουν στους "δορυφορικούς" την εφαρμογή Smart TV.

Προφανώς ενεργοποιώντας την υπηρεσία EON extra από χθες υπάρχει το συγκεκριμένο bug ή λόγω της χρέωσης των 2+ € σου δίνει την εφαρμογή σε Smart TV.
Δηλαδή εγώ βλέπω από bug του συστήματος ?