Lobo10
Supreme Member
- 23 May 2012
- 3,964
Τον browser που εχει ενσωματωμενο η lg cx φορωντας παντα το τελευταιο firmware που εχει βγαλει η lg…Ποιόν Browser κάνεις χρήσης?
Να σου πω την αλήθεια όχι . Απαντάει αόριστα και όχι στο ακριβές ερώτημα του φίλου Afam.Αυτό δεν καταλαβαίνεις και εσύ από το συγκεκριμένο post;View attachment 186971
Σε Samsung Smart Tv πάντως δεν παίζει..Τον browser που εχει ενσωματωμενο η lg cx φορωντας παντα το τελευταιο firmware που εχει βγαλει η lg…
Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν το ίδιο.Να σου πω την αλήθεια όχι . Απαντάει αόριστα και όχι στο ακριβές ερώτημα του φίλου Afam.
Απαντάει στο πως το novago θα γίνει εον.. όχι κάτι άλλο.αναφερει στις φορητες συσκευες σου.που σημαινει οτι δεν θα παιζει σε smart tv και android tv box.
Εγώ λ.χ. πήρα τηλέφωνο σήμερα το βράδυ στην εξυπηρέτηση της nova (επειδή δεν με συνδέει στην εφαρμογή της smart tv, ενώ στην αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό με συνέδεε κανονικά) και μου είπε ο υπάλληλος οτι για τους χρήστες που έχουν τα παλιά πακέτα δεν θα υπαρχει η δυνστότητα προσβασης στο ΕΟΝ από smart tv, αλλά μόνο από κινητό, tablet ή pc. Πρόσβαση από smart tv θα έχουν μόνο όσοι πάνε στα νέα πακέτα ΕΟΝ-nova (κάτι όμως που δεν ειναι δυνατό για αρκετούς, αφού για να πάει κάποιος σ' αυτά τα καινουργια πακέτα, πρέπει να υπάρχει δυνατότητα για vdsl γραμμή στο σπίτι του, που σε ουκ ολίγες περιοχές, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα). Και όπως μου είπε συτο δεν είναι κατι προσωρινό, αλλά θα είναι η επισημη πολιτική τους στο θέμα αυτό.Παιδιά , από πού προκύπτει ότι δεν θα δωθεί στους δορυφορικούς πρόσβαση στο Tv app ? Το έχω ενεργό από χθες , έστω και αν χρειάστηκε να ενεργοποιήσω το Eon Extra , με κόστος 2,17 € το μήνα. Και σε ένα μήνα που θα μπορώ να διαγράψω ένα από κινητό και τάμπλετ θα δοκιμάσω να δω μήπως , αν απενεργοποιόντας το Eon Extra , θα εξακολουθήσω να έχω πρόσβαση στο Tv app.
την ιδια απαντηση ειχα και εγω.Εγώ λ.χ. πήρα τηλέφωνο σήμερα το βράδυ στην εξυπηρέτηση της nova (επειδή δεν με συνδέει στην εφαρμογή της smart tv, ενώ στην αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό με συνέδεε κανονικά) και μου είπε ο υπάλληλος οτι για τους χρήστες που έχουν τα παλιά πακέτα δεν θα υπαρχει η δυνστότητα προσβασης στο ΕΟΝ από smart tv, αλλά μόνο από κινητό, tablet ή pc. Πρόσβαση από smart tv θα έχουν μόνο όσοι πάνε στα νέα πακέτα ΕΟΝ-nova (κάτι όμως που δεν ειναι δυνατό για αρκετούς, αφού για να πάει κάποιος σ' αυτά τα καινουργια πακέτα, πρέπει να υπάρχει δυνατότητα για vdsl γραμμή στο σπίτι του, που σε ουκ ολίγες περιοχές, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα). Και όπως μου είπε συτο δεν είναι κατι προσωρινό, αλλά θα είναι η επισημη πολιτική τους στο θέμα αυτό.
Θα συμφωνούσα μαζί σου αν δεν υπήρχε ένα επιπλέον φάουλ σε σχέση και με το go και με το Cosmote ott: Δεν μπορούμε να κάνουμε λήψη και offline αναπαραγωγή...Λοιπόν παραθέτω 2,3 σκέψεις, μετά τον πανικό που έγινε όλες αυτές τις μέρες (με τις συζητήσεις που κάναμε στον χώρο αυτό) και την 1η εικόνα που αποκόμισα από την χρήση:
1.Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τα παιδιά που έχουν ήδη δορυφορικό και κάνουν τόσες σκέψεις για αλλάξουν στην νεα υπηρεσία. Η διαφορά της ποιότητας είναι χαώδης, όπως άλλωστε και η χρήση της υπηρεσίας. Η μόνη περίπτωση να χαθεί το σήμα στον δορυφόρο είναι μόνο σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών (πόσες άραγε φορές θα συμβεί, 1,2,3 το πολύ το χρόνο. Φυσικά δεν αναφέρω την καθυστέρηση στην εικόνα, που υπάρχει στην μετάδοση με το internet και για τα αθλητικά είναι βασικός παράγοντας απολαυστικής θέασης. Η επιπλέον χρήση σε tv δεν νομίζω ότι είναι αρκετός λόγος για την μετάβαση, αφού υπάρχουν και άλλοι τρόποι, για μετάδοση της εικόνας σε μεγάλη οθόνη, όπως έγραψα σε χθεσινό μου μήνυμα
2.Πέρα από το θέμα της χρήσης σε TV, που ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε χρήση, η υπηρεσία για το ρόλο της συμπληρωματικής είναι πολύ καλή και σίγουρα αποτελεί αναβάθμιση από το Novago. Καλύτερη εικόνα, ωραία εφαρμογή, άμεση αλλαγή περισσότερα από όσα μέχρι στιγμής είχαμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αντικατάσταση του δορυφορικού.
EON ονομάζεται η πλατφόρμα της μητρικής εταιρίας της Nova. Για να αποκτήσεις πρόσβαση από υπολογιστή, δεν θέλεις εφαρμογή. Μπες στο eon.tvΛέτε πως πλέον παίζει και στο PC.
Δηλαδή με hdmi στην οθόνη του PC?
Πως; δεν βλέπω που πρέπει να κάνω κλικ στον browser για να αρχίσει να παίζει Eon στο PC ?
Επίσης, βλέποντας την εφαρμογή Eon TV beta στο store των Windows, καταλαβαίνω πως πρόκειται για 3η εταιρεία/πλατφόρμα που εξυπηρετεί κάποιους παροχους. Αλλά δεν έχει την Nova, μάλλον επειδή δεν παρέχεται ως πλήρης ΟΤΤ υπηρεσία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.