Nova EON TV / EON+

linatsa

Established Member
8 April 2008
163
Εγω πηρα το μποξακι .το ανοιξαν μετα απο 4 ωρες δεν εχω λαβει ακομα σμς οτι ενεργοπηθηκα .δουλευει το ακαουντ αλλα ακομα δεν μου εχουν στειλει κωδικους για φορητες συσκευες και δεν μπορω να βαλω ουτε κινητο,ουτε να βαλω την τιβι.λενε πρεπει να λαβεις σμς στο κινητο οτι εισαι ενεργος και μετα κωδικους και οτι πρωτα ανοιγουν το μποξ και μετα απο μια μερα δινουν τους κωδικους .τι φαση ,τι κουλα πραματα ειναι αυτα.δεν ξερουν τι κανουν μιλησα πραγματικα με 45 ατομα και ακρη δεν βρηκα .περιμενω το πρωι αλλιως το παω πισω στο καταστημα.ο ενας σε πεταει στον αλλο απο τεχνικο τμημα σε εμπορικο και το αναποδο και σου κλεινουν και την γραμμη .ταχα οτι επεσε απο το συστημα.

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Επίσης αφού τόσο θέλουν να προωθήσουν την ott γιατί δεν βαλαν και την αντίστοιχη ποιότητα? Η εικόνα δεν ειναι κακή αλλά είναι χειρότερη από την δορυφορική και ακόμα ποιο σημαντικό χειρότερη από την Cosmote ott.
Άρα δηλαδή δεν είναι 7 mbps και ειτε 4 είτε 7 ίδια ποιοτητα παιζει; έχεις την smart tv θέαση ή απλά μιλάς για τις μικρές συσκευές;

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Όποιος έχει την θέαση smart tv μπορεί να μας δείξει εικόνες με την μέγιστη ποιοτητα.. Επιτέλους να δουμε πως είναι αυτή η αναθεματισμενη εικόνα για να δουμε αν το βάλουμε;

toumpa1926

New member
9 October 2010
59
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν το κανουν για να μην μοιραζονται ενα λογιαριασμο δυο ατομα γιατι πολυ ευκολα αν θελουν μπορουν μεσω διαχειρισης να επιτρεπουν τη θεαση ή απο δορυφορο ή απο smart
Εγω βασικα περιμενα την εφαρμογη μεσω smart μονο για το on-demand μηπως και εχει καλυτερη ποιοτητα απο το on-demand του δορυφορου και για να βλεπω και σε αλλα δωματια εκτος του σαλονιου

SM-N970F

New member
20 April 2021
31
Με 30 vdsl μετά από λίγη ώρα έβγαλε error 3200 contact support και πρέπει να κάνω ανανέωση τη σελίδα για να παίξει... φαντάζομαι θέμα ταχύτητας; δεν ξέρω αν σχετίζεται και με συγκεκριμένο κανάλι (NHK World)

Ultralord

Senior Member
26 April 2010
420
Λοιπον μεχρι χθες η samsung tv ελεγε οτι εχω φτασει στο οριο και ειχα μονο το Laptop συνδεδεμενο.
Μολις ενεργοποιησα τωρα το Extra Με 2,27 Και ανοιξε κανονικα στην samsung tv το eon app.

edit: ξεχασα να πω οτι εχω δορυφορικό sports pack

;)

• Like
Reactions: hastykid

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,781
Με λίγα λόγια πιαστήκαμε κορόιδα όσοι έχουμε full και δικαιούμασταν Nova Go Extra ως "δώρο"....

Last edited by a moderator:

hastykid

New member
20 October 2021
3
Λοιπον μεχρι χθες η samsung tv ελεγε οτι εχω φτασει στο οριο και ειχα μονο το Laptop συνδεδεμενο.
Μολις ενεργοποιησα τωρα το Extra Με 2,27 Και ανοιξε κανονικα στην samsung tv το eon app.

;)

;)
Στη διαχείρηση ΕΟΝ σε μεγάλη οθόνη σου στο My account σου βγάζει κανονικα την τηλεόραση?

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Στη διαχείρηση ΕΟΝ σε μεγάλη οθόνη σου στο My account σου βγάζει κανονικα την τηλεόραση?
Σίγουρα θα του το βγάζει.. Το είπαμε 200 φορές.. Όσοι ενεργοποίησαν το eon extra μετά το λανσάρισμα της eon βλέπουν κανονικά σε smart tv.. Όσοι το ειχαν ήδη ενεργοποιημενο τους βγάζει σφάλμα.. Είναι πανω απο 5 άτομα που το έχουν κάνει αυτό

Υ. Γ. Αυτό το συμβάν εμένα με κάνει να πιστευω οτι οντως είναι bug τησ εφαρμογής και στο τέλος όλοι οι δορυφορικοι θα παρουν την θέαση σε smart tv.. Λίγο υπομονή ακόμα για να μάθουμε επίσημα

• Like
Reactions: polakis

polakis

AVClub Addicted Member
19 September 2008
2,864
Απαραδεκτο να μην ανοιγουν το smart tv app για οσους ειχαν απο παλια δωρεαν novago extra λογω 3play και να το δινουν μονο σε οσους πληρωνουν σημερα το ΕΟΝ εξτρα…

• Like
Reactions: Totti10

SM-N970F

New member
20 April 2021
31
On demand ταινία παίζει στον browser σαν ποιότητα 720p στα μάτια μου, όπως αν βάλω 720p από torrent...

linatsa

Established Member
8 April 2008
163
Το μποξακι κατεβαζεις ερτφλιξ.κοσμοτε τιβι,οχι ομως νετφλιξ .αυτο δεν το αφηνει.αλλα και αλλες εφαρμογες .εχει 2 usb θυρες μια 2.0και μια 3.0 και θυρα για καρτα sd .παιζει στικακι και καρτα. δεν κανεις εγγραφη ουτε σε συνεφο εχει για εγγραφη .μου ειπαν οτι δεν αφηνουν το νετφλιξ και τo wifi το εχουν κλειστο .το τηλεχειριστηριο ειναι με bluetooth δουλευει αψογα και παιρνει και αναβαθμιση εχει φωνιτικες εντολες .πολυ καλο .τα καναλια εικονα απλη χαλια τα hd καπως καλα τα ειδα αν και νομιζω οτι ειναι 720 και οχι 1080 .εχει ολα τα καναλια μεχρι και ενηλικων και αναλογα την συνδρομη παιζουν .ομως λειπει το idkids,idmusic,grand,tlc και στο σαιτ λεει και αλλα καναλια τα οποια δεν υπαρχουν. Οπως το artehd,nova news bulgaria και εχει και 4 φορες το nr1hd.τωρα καποιο λαθος του σαιτ ειναι. τουλαχιστον να βαλουν τα αλλα καναλια .που το σαιτ γραφει συντομα κοντα σας .τα 4 πρωτα λεω.τωρα για να δουμε .παντως σχετικα καλο αλλα πολυ προχειροτητα και υπαληλοι δεν ξερουν που πατουν και που βρισκονται,δυστυχως δεν ειναι ακομα ετοιμοι .κριμα υποτιθεται οτι εχουν κανει τεστ και οτι η πλατφορμα εχει δοκιμαστει .στο εξωτερικο γιατι στην ελλαδα δεν .

fagotistas

Senior Member
2 August 2008
324
Απαραδεκτο να μην ανοιγουν το smart tv app για οσους ειχαν απο παλια δωρεαν novago extra λογω 3play και να το δινουν μονο σε οσους πληρωνουν σημερα το ΕΟΝ εξτρα…
Δεν νομίζω ότι γίνεται επίτηδες . Ή θα το πάρετε και οι παλιοί , ή θα το κόψουν σε εμάς τους καινούριους .

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Το μποξακι κατεβαζεις ερτφλιξ.κοσμοτε τιβι,οχι ομως νετφλιξ .αυτο δεν το αφηνει.αλλα και αλλες εφαρμογες .εχει 2 usb θυρες μια 2.0και μια 3.0 και θυρα για καρτα sd .παιζει στικακι και καρτα. δεν κανεις εγγραφη ουτε σε συνεφο εχει για εγγραφη .μου ειπαν οτι δεν αφηνουν το νετφλιξ και τo wifi το εχουν κλειστο .το τηλεχειριστηριο ειναι με bluetooth δουλευει αψογα και παιρνει και αναβαθμιση εχει φωνιτικες εντολες .πολυ καλο .τα καναλια εικονα απλη χαλια τα hd καπως καλα τα ειδα αν και νομιζω οτι ειναι 720 και οχι 1080 .εχει ολα τα καναλια μεχρι και ενηλικων και αναλογα την συνδρομη παιζουν .ομως λειπει το idkids,idmusic,grand,tlc και στο σαιτ λεει και αλλα καναλια τα οποια δεν υπαρχουν. Οπως το artehd,nova news bulgaria και εχει και 4 φορες το nr1hd.τωρα καποιο λαθος του σαιτ ειναι. τουλαχιστον να βαλουν τα αλλα καναλια .που το σαιτ γραφει συντομα κοντα σας .τα 4 πρωτα λεω.τωρα για να δουμε .παντως σχετικα καλο αλλα πολυ προχειροτητα και υπαληλοι δεν ξερουν που πατουν και που βρισκονται,δυστυχως δεν ειναι ακομα ετοιμοι .κριμα υποτιθεται οτι εχουν κανει τεστ και οτι η πλατφορμα εχει δοκιμαστει .στο εξωτερικο γιατι στην ελλαδα δεν .
Άρα δηλαδή και στο μποξ είναι 4mbps το bitrate έτσι;

Georbap

Senior Member
3 September 2012
330
Όπως προαναφέρθηκε δεν έχει νόημα να συζητάμε για περιορισμούς και μη , ειδικότερα από τη στιγμή που φαίνεται πως ίσως δρομολογηθούν αλλαγές και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο (αν και οι παροχές στο μεγαλύτερο μέρος τους έχουν ξεκαθαριστεί).
Προσωπικά αυτό που με ξενέρωσε είναι το γεγονός πως έγινα συνδρομητής δορυφορικού πριν ένα μήνα και θα προτιμούσα σαφώς να περιμένω , μιας και δεν ήθελα με τίποτα να μπλέξω με δορυφορικά πιάτα κλπ , ελέω ενοικιαζόμενης οικίας.
Αυτός είναι και ο λόγος που είχα προτιμήσει να έχω τα αθλητικά μέσω vtv , με όλα βέβαια τα αρνητικά που αυτό συνεπαγόταν.
Ακόμα και στην παρούσα φάση θα ήταν προτιμότερο να μου δωθεί η δυνατότητα να καταργήσω το δορυφορικό , να επιστρέψω τον εξοπλισμό και να χρεωθώ μόνο την αγορά του eon box , συνεχίζοντας στο ίδιο πρόγραμμα που έχω και το οποίο είναι άλλωστε στην ίδια τιμή που δίνεται τώρα το eon full pack.
Η αλήθεια είναι πως με τα γνωστά μέχρι τώρα δεδομένα , δίνεται η αίσθηση πως η nova "έριξε" κατά κάποιον τρόπο τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές και εν μέρη είναι κατανοητή η δυσαρέσκεια ειδικότερα των παλαιοτέρων κατόχων δορυφορικής.

Totti10

Senior Member
26 February 2015
383
Το ειπα ξανα…Απαραδεκτοι στη nova,αλλγ μια φορα τσαμπα προιον πανε να πουλησουν…Καλα διναμε τοσα χρονια τα λεφτα μας στη nova και τωρα σου λεει δεν δικαιουστε το app στην τηλεοραση ετσι γιατι γουσταρουμε..Χιλια χρονια μπροστα η cosmote

• Like
Reactions: efthimis68

Stavr

New member
21 October 2021
1

;)
Καλημέρα σε όλους! Εγώ ενεργοποίησα εχθές το eon extra με τα 2 και κάτι ευρώ αλλά δεν παίζει σε σμαρτ σαμσουνγκ. Προς γνώση όλων. Όποτε μάλλον δεν υπάρχει κάποιος κανόνας.