dimitrispm
Established Member
- 15 January 2010
- 122
Πάντως CosmoteTV με 15,6 adsl βλεπω χωρίς κανενα πρόβλημα
Άρα δηλαδή δεν είναι 7 mbps και ειτε 4 είτε 7 ίδια ποιοτητα παιζει; έχεις την smart tv θέαση ή απλά μιλάς για τις μικρές συσκευές;Επίσης αφού τόσο θέλουν να προωθήσουν την ott γιατί δεν βαλαν και την αντίστοιχη ποιότητα? Η εικόνα δεν ειναι κακή αλλά είναι χειρότερη από την δορυφορική και ακόμα ποιο σημαντικό χειρότερη από την Cosmote ott.
Λοιπον μεχρι χθες η samsung tv ελεγε οτι εχω φτασει στο οριο και ειχα μονο το Laptop συνδεδεμενο.
Μολις ενεργοποιησα τωρα το Extra Με 2,27 Και ανοιξε κανονικα στην samsung tv το eon app.
edit: ξεχασα να πω οτι εχω δορυφορικό sports pack
![]()
Στη διαχείρηση ΕΟΝ σε μεγάλη οθόνη σου στο My account σου βγάζει κανονικα την τηλεόραση?Λοιπον μεχρι χθες η samsung tv ελεγε οτι εχω φτασει στο οριο και ειχα μονο το Laptop συνδεδεμενο.
Μολις ενεργοποιησα τωρα το Extra Με 2,27 Και ανοιξε κανονικα στην samsung tv το eon app.
![]()
Σίγουρα θα του το βγάζει.. Το είπαμε 200 φορές.. Όσοι ενεργοποίησαν το eon extra μετά το λανσάρισμα της eon βλέπουν κανονικά σε smart tv.. Όσοι το ειχαν ήδη ενεργοποιημενο τους βγάζει σφάλμα.. Είναι πανω απο 5 άτομα που το έχουν κάνει αυτόΣτη διαχείρηση ΕΟΝ σε μεγάλη οθόνη σου στο My account σου βγάζει κανονικα την τηλεόραση?
Αυτό περιμενουμε να μαθουμεΤώρα το λάθος που είναι ? Σε αυτούς που παίζει ή σε αυτούς που δεν ?![]()
Δεν νομίζω ότι γίνεται επίτηδες . Ή θα το πάρετε και οι παλιοί , ή θα το κόψουν σε εμάς τους καινούριους .Απαραδεκτο να μην ανοιγουν το smart tv app για οσους ειχαν απο παλια δωρεαν novago extra λογω 3play και να το δινουν μονο σε οσους πληρωνουν σημερα το ΕΟΝ εξτρα…
Άρα δηλαδή και στο μποξ είναι 4mbps το bitrate έτσι;Το μποξακι κατεβαζεις ερτφλιξ.κοσμοτε τιβι,οχι ομως νετφλιξ .αυτο δεν το αφηνει.αλλα και αλλες εφαρμογες .εχει 2 usb θυρες μια 2.0και μια 3.0 και θυρα για καρτα sd .παιζει στικακι και καρτα. δεν κανεις εγγραφη ουτε σε συνεφο εχει για εγγραφη .μου ειπαν οτι δεν αφηνουν το νετφλιξ και τo wifi το εχουν κλειστο .το τηλεχειριστηριο ειναι με bluetooth δουλευει αψογα και παιρνει και αναβαθμιση εχει φωνιτικες εντολες .πολυ καλο .τα καναλια εικονα απλη χαλια τα hd καπως καλα τα ειδα αν και νομιζω οτι ειναι 720 και οχι 1080 .εχει ολα τα καναλια μεχρι και ενηλικων και αναλογα την συνδρομη παιζουν .ομως λειπει το idkids,idmusic,grand,tlc και στο σαιτ λεει και αλλα καναλια τα οποια δεν υπαρχουν. Οπως το artehd,nova news bulgaria και εχει και 4 φορες το nr1hd.τωρα καποιο λαθος του σαιτ ειναι. τουλαχιστον να βαλουν τα αλλα καναλια .που το σαιτ γραφει συντομα κοντα σας .τα 4 πρωτα λεω.τωρα για να δουμε .παντως σχετικα καλο αλλα πολυ προχειροτητα και υπαληλοι δεν ξερουν που πατουν και που βρισκονται,δυστυχως δεν ειναι ακομα ετοιμοι .κριμα υποτιθεται οτι εχουν κανει τεστ και οτι η πλατφορμα εχει δοκιμαστει .στο εξωτερικο γιατι στην ελλαδα δεν .
Καλημέρα σε όλους! Εγώ ενεργοποίησα εχθές το eon extra με τα 2 και κάτι ευρώ αλλά δεν παίζει σε σμαρτ σαμσουνγκ. Προς γνώση όλων. Όποτε μάλλον δεν υπάρχει κάποιος κανόνας.Λοιπον μεχρι χθες η samsung tv ελεγε οτι εχω φτασει στο οριο και ειχα μονο το Laptop συνδεδεμενο.
![]()