Nova EON TV / EON+

Τους έστειλα email για την ποιότητα της εικόνας και το κυριότερο τα σπασίματα! Περιμένω να δω τι θα μου πουν.

Πλάκα θα χει τώρα που υπέγραψα 24 μήνες δέσμευση για τηλεόραση και ίντερνετ να είναι η ποιότητα κακή

• Haha
Reactions: koskos
Θα πρέπει να βάλουν και άλλα κανάλια, στον δορυφόρο υπάρχουν πάνω από 250 ενώ στην εφαρμογή 80. Σε ένα tablet με σύνδεση 2.4 wifi κολλάει για δευτερόλεπτα, τέσσερεις φορές το έχει κάνει. Όταν το κάνει γίνεται θολή η εικόνα και μετά καθαρίζει σε δευτερόλεπτα.
Ρε παιδιά μην λεμέ ότι να ναι , το δορυφορικο εχει πάνω από 250 κανάλια (κανεις δεν βλέπει ούτε τα μισά ) , τι να τα κανει στην iptv ΑΝ ΔΕΝ εχουν ελληνικούς υποτίτλους ??? Αυτό που θελεις στην iptv είναι καλή εικόνα (1080p + ) και 4κ κανάλια ..... ούτε ο Οτε εχει 250 κανάλια , εχει μόνο τα κανάλια που είναι στο πακέτο του .

Τα ελεύθερα δορυφορικά δεν νομίζω πως σε καμία πλατφόρμα αποτελούν σοβαρό selling point.
Εκτός και εάν κανείς ενδιαφέρεται για Αραβικό telemarketing στους Hotbird, όλοι περιοριζόμαστε στα κανάλια των πακέτων.

Πάντως το θέμα με τα σπασίματα πρεπει να εχει να κανει με το refresh rate της εκπομπής. Το εχω ξανασυναντήσει σε video στο YouTube και σε ταινίες οταν το refresh rate ηταν διαφορετικό απο της τηλεόρασης. Σαν να έρχεται η μετάδοση με άλλο RR να μην μετατρέπεται φυσικά απο το μηχάνημα και να δημιουργείτε έτσι το πρόβλημα. Πιθανός έτσι σκεφτομαι.

• Like
Reactions: petros_ksp
Μια βοήθεια παρακαλώ! Πως μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση με Λατινικούς χαρακτήρες;; Διότι βλέπω μόνο Ελληνικά. 🤔

Συγκεκριμένα αναφέρομαι στο πληκτρολόγιο που εμφανίζεται μέσα στο EON (για αναζήτηση π.χ. στο On Demand) και όχι στο πληκτρολόγιο που εμφανίζεται στο υπόλοιπο box. Εκεί κατέβασα το Leankey Keyboard και όλα καλά. Αλλά παρατηρώ ότι το EON δεν επηρεάζεται από τις γενικές ρυθμίσεις των πληκτρολογίων...

Δεν είναι παιδιά μόνο το ποδόσφαιρο είναι όλο σαν σύνολο.. Μια τόσο μεγάλη εταιρία με τόσο προμόσιον πρέπει οπωσδήποτε να δώσει προτεραιότητα στην ποιότητα εικόνας.

• Like
Reactions: mike75
Μια βοήθεια παρακαλώ! Πως μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση με Λατινικούς χαρακτήρες;; Διότι βλέπω μόνο Ελληνικά. 🤔

Συγκεκριμένα αναφέρομαι στο πληκτρολόγιο που εμφανίζεται μέσα στο EON (για αναζήτηση π.χ. στο On Demand) και όχι στο πληκτρολόγιο που εμφανίζεται στο υπόλοιπο box. Εκεί κατέβασα το Leankey Keyboard και όλα καλά. Αλλά παρατηρώ ότι το EON δεν επηρεάζεται από τις γενικές ρυθμίσεις των πληκτρολογίων...
Προς το παρον η μόνη λυση που βλεπω.
Πας στις ρυθμίσεις του eon διαλέγεις γλωσσα πας γλωσσα πληκτρολογιου και επιλεγεις

• Like
Reactions: boniak

Για την ώρα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις στη γλώσσα και να αλλάξεις από εκεί

• Like
Reactions: boniak
Η εικόνα έφτιαξε απότομα την τελευταία ώρα και πλέον είναι στα επίπεδα του Vodafone TV που έπαιζε στα 6096kbps. Παίρνει και λίγο παραπάνω αλλά ηδη σε 65αρα TV βλέπεις ευχάριστα χωρίς να νιώθεις πολύ ριγμένος. Η Cosmote στο IPTV ένα μικρό κλικ καλύτερη αλλά απευθείας μέσω TV app και όχι μέσω cast.

• Haha
Reactions: koskos
Προς το παρον η μόνη λυση που βλεπω.
Πας στις ρυθμίσεις του eon διαλέγεις γλωσσα πας γλωσσα πληκτρολογιου και εοιλεγεις

Σωστά! Έχει επιλογή για μία μόνο γλώσσα. Νόμιζα πως υπάρχει επιλογή εναλλαγής γλώσσας. Έστω και έτσι όμως καλύτερα στα Αγγλικά. Σ' ευχαριστώ!

2 1/2 ημερες με την υπηρεσία και με ερωτηματικι αν η εικονα παραμεινει καλή οπως σήμερα ή θα βελτιωθεί κι αλλο εχω να πω οτι για τα 22 ευρω αξιζει.
Πολυ καλο boxaki με ωραιιο μενού και πολλές πολλες εφαρμογες.
Αποκριση στην αλλαγη καναλιών αψογη.
Replay tv πολυ γρηγοτο και με προεπισκοπηση εικονας απο πανω.
Διαχειριση θεασης σε αγωνες καμια. Μου το εχουν πει και επίσημα.
Θεαση σε 3 συσκευές ταυτοχρονα.
Οκ οι δορυφορικοι γκρινιαζετε για την smart TV αλλα έχετε καλύτερη εικονα και 22 δευτερόλεπτα πιο γρηγορη μεταδοση.

Το εχω γυρισει στο ματς της Μαρσειγ.
Ίδια εικόνα με το ντερμπι χωρις σπασίματα
Σίγουρα τα πειραζουν.. Και ευτυχώς ασχολουνται... Τουλάχιστον σε αυτό το τομέα μπράβο τους

2 1/2 ημερες με την υπηρεσία και με ερωτηματικι αν η εικονα παραμεινει καλή οπως σήμερα ή θα βελτιωθεί κι αλλο εχω να πω οτι για τα 22 ευρω αξιζει.
Πολυ καλο boxaki με ωραιιο μενού και πολλές πολλες εφαρμογες.
Αποκριση στην αλλαγη καναλιών αψογη.
Replay tv πολυ γρηγοτο και με προεπισκοπηση εικονας απο πανω.
Διαχειριση θεασης σε αγωνες καμια. Μου το εχουν πει και επίσημα.
Θεαση σε 3 συσκευές ταυτοχρονα.
Οκ οι δορυφορικοι γκρινιαζετε για την smart TV αλλα έχετε καλύτερη εικονα και 22 δευτερόλεπτα πιο γρηγορη μεταδοση.
Συμφωνώ σε όλα. Το μόνο θέμα ειναι ποιοτητα της εικόνας το οποιο δειχνει οτι σιγα σιγα διορθώνεται.