Δεν ξέρω αν τρολαρεις, η εικόνα συνεχίζει να είναι ένα σκαλί πάνω από το SD. HD δεν είναι με την καμία και όσο μεγαλώνουν οι ιντσες τόσο πιο χάλια γίνεται. Αρχίζω να πιστεύω ειδικά τα ντοκυμαντέρ τα κανάλια είναι οι SD εκδόσεις τους. Τα server error συνεχίστηκαν και απόψε
Στο θέμα των καναλιών έχει δίκιο ότι είναι λες και βλέπεις sd Ελάχιστα λίγο καλύτερα δηλαδή.Τα έχω δίπλα δίπλα και βλέπω σε OLED LG.
Η εικόνα στα τελευταία 20 λεπτά του ντέρμπι ήταν εφάμιλλη του Vodafone TV. Και στο Vodafone είναι απευθείας από το κουτί ενώ στο Νόβα μέσω cast. Σταμάτα να παραπληροφορείς και να κάνεις δυσφήμιση έμμεσα ή άμεσα σε οτιδήποτε πλην Vodafone.
Παίζουν, αν έχεις την απαιτούμενη ταχύτηταΓνωρίζει κανείς από αυτούς που έγιναν συνδρομητές EON + εάν το box και η εφαρμογή Smart TV παίζουν σε άλλο δίκτυο σταθερης (π.χ. εξοχικό) ;
Συμφωνω και καλο ειναι οσοι αναφερονται στο θεμα της εικόνας να γράφουν τον τρίπο μεταδοσης αλλα και την ταχύτητα δικτυου τους προς ενημέρωση όλων.Κύριοι, full quality μόνο από eon box. Μην συγκρίνετε με cast, browsers κλπ. Αν θέλετε να κάνετε σύγκριση να είναι μήλα με μήλα. Browser με browser,cosmote box με eon box, cast με cast. Το box παίζει το native raster scan της πηγής χωρίς μετατροπές. Σε όλα τα άλλα γίνονται μετατροπές (που ρίχνουν την ποιότητα).
Το έχεις δοκιμάσει; Προχθές στην εξυπηρέτηση μου έλεγαν όχι. Μόνο τα mobile..Παίζουν, αν έχεις την απαιτούμενη ταχύτητα
Έχω δοκιμάσει σε windΤο έχεις δοκιμάσει; Προχθές στην εξυπηρέτηση μου έλεγαν όχι. Μόνο τα mobile..
Εδώ λέμε ότι και σε tablet laptop είναι μέτριο το αποτέλεσμα δλδ σε 15 ίντσες.Κύριοι, full quality μόνο από eon box. Μην συγκρίνετε με cast, browsers κλπ. Αν θέλετε να κάνετε σύγκριση να είναι μήλα με μήλα. Browser με browser,cosmote box με eon box, cast με cast. Το box παίζει το native raster scan της πηγής χωρίς μετατροπές. Σε όλα τα άλλα γίνονται μετατροπές (που ρίχνουν την ποιότητα).
Cast τον αγωνα της Ρεαλ απο ΕΟΝ , cast τον αγωνα της Λιβερπουλ απο ΟΤΕ.cast με cast.
Κύριοι, full quality μόνο από eon box. Μην συγκρίνετε με cast, browsers κλπ. Αν θέλετε να κάνετε σύγκριση να είναι μήλα με μήλα. Browser με browser,cosmote box με eon box, cast με cast. Το box παίζει το native raster scan της πηγής χωρίς μετατροπές. Σε όλα τα άλλα γίνονται μετατροπές (που ρίχνουν την ποιότητα).
Το ABR είναι καλυτερο απο το CBR ποιοτικά στο video encoding. Εγω το εχω ABR auto. Οπως ηταν απο την αρχή. Υπαρχει και το VBR που ειναι το καλυτερο αλλα δεν το εχει το box. VBR>ABR>CBR έτσι παει η σειρά. Και γω δεν τα ήξερα ακριβώς αλλα το έψαξα στο internet.Αν υπάρχει παρακαλώ κάποιος γνώστης σχετικά με video encoding και τα codecs ABR και CBR ας μας δώσει τα φώτα του.
Ποιο είναι καλύτερο, ποιο να προτιμήσουμε ;
ABR στο αυτόματο ;
Η μήπως CBR στα 7 Mbps ;
ABR (Average Bit Rate) : μέσος ρυθμός μετάδοσης bit
CBR (Constant Bit Rate) : σταθερός ρυθμός μετάδοσης bit
Για να μην μπερδευτούν κάποιοι, αυτές οι επιλογές υπάρχουν μόνο στο boxάκι.
Ναι αλλά όμως CBR Μπορείς να το πας στο 7 mbps Ενώ το άλλο δεν κλειδώνει το πολύ μέχρι τέσσερα;Το ABR είναι καλυτερο απο το CBR ποιοτικά στο video encoding. Εγω το εχω ABR auto. Οπως ηταν απο την αρχή. Υπαρχει και το VBR που ειναι το καλυτερο αλλα δεν το εχει το box. VBR>ABR>CBR έτσι παει η σειρά. Και γω δεν τα ήξερα ακριβώς αλλα το έψαξα στο internet.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.