Κανουν τα καναλια σπασιματα ξεκαθαρα. Στη Γουβεντους πχ τωρα παιζει αψογα σε καναλι οτε.
Σαμπάνιες άνοιξαν εκεί στη νοβα ή όχι ακόμα?Πρώτη μετάδοση 4Κ τώρα για την EON Ελλάδας μέσω... Cosmote sport 4K...
Μου την εφερε ο τυπος. Χαχαχα.Τωρα να δω " που θα τον πιασεις ", τον karra... που " σου βγηκε απο αριστερα " με... ""!
bellerefontis εσυ??? Μεταλλαχθηκεϛ σε fan boy τηϛ cosmote???Πήγαινε COSMOTE και θα δεις σίγουρα. Novasports premier league μέσω COSMOTE εικόνα κρύσταλλο. Κανένα κόλλημα τίποτα. Δώστε λεφτά στην εον
Εχει αδικο φιλε;bellerefontis εσυ??? Μεταλλαχθηκεϛ σε fan boy τηϛ cosmote???![]()
Ειχα και τα δυο χωριϛ κανενα προβλημα. Κρατησα cosmote λογω σοβαρηϛ βλαβηϛ στην εγκαταστση ηϛ δορυφικηϛ ΕΟΝ. Απλα το να βγαινιϛ και να κραζειϛ ασυστολα μονομερωϛ σιγουρα δειχνει εμπαθεια φανερα και καθεναϛ μπορει να υποθεσει οτι κατι υποκρυπτει. Τωρα το οτι εκανα πλακα στο φιλο και παρεξηγηθηκεϛ εσυ με ξεπερναει!Εχει αδικο φιλε;
Φιλε δεν παρεξηγηθηκα. Αλλα νομιζω οτι πρεπει να λεμε τα πραγματα οπως ειναι. Η εφαρμογη της εον -οπως λενε πολλοι απο εδω μεσα- εχει πολλα θεματα. Αντιθετως της κοσμοτε δουλευει αψογα και το επιβεβαιωνω και εγω αυτο.Ειχα και τα δυο χωριϛ κανενα προβλημα. Κρατησα cosmote λογω σοβαρηϛ βλαβηϛ στην εγκαταστση ηϛ δορυφικηϛ ΕΟΝ. Απλα το να βγαινιϛ και να κραζειϛ ασυστολα μονομερωϛ σιγουρα δειχνει εμπαθεια φανερα και καθεναϛ μπορει να υποθεσει οτι κατι υποκρυπτει. Τωρα το οτι εκανα πλακα στο φιλο και παρεξηγηθηκεϛ εσυ με ξεπερναει!
Μπορει να τα βλεπουν μεσω κοσμοτε πλεον.Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω ενας στη νοβα δεν τα ελεγχει αν παιζουν σωστα? Οι ιδιοι δεν εχουν ας πουμε eon στο σπιτι?
Η απλή απάντησή τους, είναι ότι όχι. Δεν έχουν ούτε αυτοί.Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω ενας στη νοβα δεν τα ελεγχει αν παιζουν σωστα? Οι ιδιοι δεν εχουν ας πουμε eon στο σπιτι?
Ομωϛ, 2 λεξειϛ πρεπει να διορθωθουν... το " βγαινειϛ " και το " κραζειϛ "...Απλα το να βγαινιϛ και να κραζειϛ ασυστολα μονομερωϛ σιγουρα δειχνει εμπαθεια φανερα και καθεναϛ μπορει να υποθεσει οτι κατι υποκρυπτει.
Ναι στο internet ανέβηκαν το 50ρι πήγε 26 από 23 το 100ρι από 26, 29 και το 200ρι από 29,33 και βγήκαν πακέτα με 300,500 και 1000 MbpsΠαιδιά βλέπω πως; ανέβηκαν οι τιμές στην νόβα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.