Nova EON TV / EON+

Ισχύει. Και εγώ που έχω αναγκαστεί να βλέπω σήμερα μέσω cast από κινητό έχω αυτά τα σπασίματα στο nova premier

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Παντού τα έχει. Εκτός απο 1-2 κανάλια. Μέσω cosmote ott παίζουν άψογα. Το πρόβλημα υπάρχει από πέρυσι. Όταν έφτιαχναν το 1, χαλούσε αλλο. Πχ τη μια έκαναν σπασίματα Nova prime, nova 1, nova 2, nova 3. Έφτιαχναν αυτά, χαλούσαν nova 5, nova premier league κλπ. Βεβαία, νομίζω τα είχα εγώ είτε σε εφαρμογή στην τηλεόραση είτε σε tv box εμπορίου αλλα στο δικό τους δεν έκανε απ οτι έλεγαν άλλα παιδιά εδώ. Πλέον, κάνει και στο δικό τους

Καλησπέρα σε όλους. Νέος χρήστης eon, εδώ και αρκετό καιρό περί τα 2 χρόνια χρήστης fiber 200 στην αρχή και πλέον 500 στη wind/nova να πω ότι δεν αντιμετωπίζω κανένα κόλλημα στα αθλητικά ουτε στο μποξακι που δίνουν, ουτε και απο κινητό/ταμπλετ. Το μονο που εχω παρατηρήσει ειναι η χειρότερη ανάλυση στα ελληνικά κανάλια σε σχέση με κεραία και μια απόκλιση σε ηχο και εικονα στο nova cinema 3. Πάντως ειναι τραγικό εν έτει 2024 να υπάρχουν τέτοια θέματα. Το πρόβλημα το εχετε και χρήστες με το νέο μποξ που δίνουν;

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Πήγαινε COSMOTE και θα δεις σίγουρα. Novasports premier league μέσω COSMOTE εικόνα κρύσταλλο. Κανένα κόλλημα τίποτα. Δώστε λεφτά στην εον
bellerefontis εσυ??? Μεταλλαχθηκεϛ σε fan boy τηϛ cosmote??? :p

• Haha
  • Love
Reactions: kostthem and karras
Εχει αδικο φιλε;
Ειχα και τα δυο χωριϛ κανενα προβλημα. Κρατησα cosmote λογω σοβαρηϛ βλαβηϛ στην εγκαταστση ηϛ δορυφικηϛ ΕΟΝ. Απλα το να βγαινιϛ και να κραζειϛ ασυστολα μονομερωϛ σιγουρα δειχνει εμπαθεια φανερα και καθεναϛ μπορει να υποθεσει οτι κατι υποκρυπτει. Τωρα το οτι εκανα πλακα στο φιλο και παρεξηγηθηκεϛ εσυ με ξεπερναει!

Ειχα και τα δυο χωριϛ κανενα προβλημα. Κρατησα cosmote λογω σοβαρηϛ βλαβηϛ στην εγκαταστση ηϛ δορυφικηϛ ΕΟΝ. Απλα το να βγαινιϛ και να κραζειϛ ασυστολα μονομερωϛ σιγουρα δειχνει εμπαθεια φανερα και καθεναϛ μπορει να υποθεσει οτι κατι υποκρυπτει. Τωρα το οτι εκανα πλακα στο φιλο και παρεξηγηθηκεϛ εσυ με ξεπερναει!
Φιλε δεν παρεξηγηθηκα. Αλλα νομιζω οτι πρεπει να λεμε τα πραγματα οπως ειναι. Η εφαρμογη της εον -οπως λενε πολλοι απο εδω μεσα- εχει πολλα θεματα. Αντιθετως της κοσμοτε δουλευει αψογα και το επιβεβαιωνω και εγω αυτο.

Θα συμφωνουσα με αυτο...
Απλα το να βγαινιϛ και να κραζειϛ ασυστολα μονομερωϛ σιγουρα δειχνει εμπαθεια φανερα και καθεναϛ μπορει να υποθεσει οτι κατι υποκρυπτει.
Ομωϛ, 2 λεξειϛ πρεπει να διορθωθουν... το " βγαινειϛ " και το " κραζειϛ "...
Το σωστο ειναι... βγαινουν και κραζουν...
Οποτε, το θεμα δεν ειναι αυτοι που βγαινουν και κραζουν... αλλα, αυτοι που δε θελουν να τουϛ διαβαζουν...