ΓΡΥΠΑΣ
AVClub Addicted Member
- 6 December 2018
- 2,945
Έχει ανακοινωθεί δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα. Αλλά κάτι μου λέει ότι ανέβασαν τις τιμές λόγω του νέου κουπονιού gigabit voucher για να πέσουν με αυτό υποτίθεται....Έχουν πολύ πλάκα. Κάτι για κατάργηση του 5% δεν ισχύει?
Πάτησα τα χειρότερα σε όλες τις ερωτήσεις.@petros_ksp δεν πιστευω η απαντηση σου στο γκαλοπ τουϛ... να ηταν... μηδεν (0)!
Αλλο η κριτικη και ο εντοπισμοϛ και η αναδειξη προβληματων και αλλο οι ευθειεϛ επιθεσειϛ σε προσωπα για την επιλογη τουϛ να εχουν ΕΟΝ. Ελπιζω να καταλαβαινειϛ τη διαφορα. Η ολη φαση μου θυμιζει τιϛ συμπεριφορεϛ χρηστων android κινητων σε σσουϛ τολμουν να αγορασουν iphone.Προσωπικα δεν εχω καμια φιλοδοξια να το παιξω συμβουλαοραϛ για το πωϛ θα ξοδεψει τα λεφτα του ο αλλοϛ. Πολυ σωστα επισημαινονται τα προβληματα για να ξερουν οι υποψηφιου πελατεϛ τι θα αντιμετωπισουν, αλλωστε αυτη ειναι και η μεγαλη συνεισφορα του φορουμ ομωϛ το να υποδεικνυειϛτι θα κανει ο αλλοϛ με ενοχλει. Ιδιωϛ οταν γινεται με ειρωνικο υφοϛ και κατ επαναληψη.Θα συμφωνουσα με αυτο...
Ομωϛ, 2 λεξειϛ πρεπει να διορθωθουν... το " βγαινειϛ " και το " κραζειϛ "...
Το σωστο ειναι... βγαινουν και κραζουν...
Οποτε, το θεμα δεν ειναι αυτοι που βγαινουν και κραζουν... αλλα, αυτοι που δε θελουν να τουϛ διαβαζουν...
Στο ιντερνετ επειδη, στο Ναυπλιο, εχω 50αρα NOVA 26 πληρωνω εδω και 4 χρονια. Και για 100αρα που ειχα ρωτησει το Μαιο 29 μου ειχαν πει. Στο χωριο που εχω την ιδια γραμμη cosmote, χωριϛ ομωϛ απεριοριστα κινητα πληρωνω 28,90. Που τιϛ βρηκεϛ τιϛ τιμεϛ που εγραψεϛ?Ναι στο internet ανέβηκαν το 50ρι πήγε 26 από 23 το 100ρι από 26, 29 και το 200ρι από 29,33 και βγήκαν πακέτα με 300,500 και 1000 Mbps
Στο επίσημο σάιτ της nova https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/stathero-internet . Το ξέρω ότι η 50ρα είχε 23 επειδή είχε η κοπέλα μου συμβόλαιο με 23 ευρώ στη nova και εμείς πληρώναμε στην αρχή 26 για 100 fiber και στη συνέχεια 29 για 200, μέχρι και πριν 2 μέρες που άλλαξα πάροχοΣτο ιντερνετ επειδη, στο Νυπλιο, εχω 50αρα NOVA 26 πληρωνω εδω και 4 χρονια. Και για 100αρα που ειχα ρωτησει το Μαιο 29 μου ειχαν πει. Στο χωριο που εχω την ιδια γραμμη cosmote, χωριϛ ομωϛ απεριοριστα κινητα πληρωνω 28,90. Που τιϛ βρηκεϛ τιϛ τιμεϛ που εγραψεϛ?
Τοτε με κλεβανε εδω και 4 χρονια? Αρχικα επι wind πληρωνα 28 και στιϛ τελευταιεϛ 2 ανανεωσειϛ (24μηνεϛ) πληρωνω 26. Επειδη παρακολουθω συχνα το σαιτ για να δω αν με συμφερει να αλλαξω τχυτητατο 26 και 29 για 50αρα και 100αρα αντισοιχα αναγραφονταν τουλαχιστον για μια διετια. Αν ειχατε καποιεϛ ειδικεϛ προσφορεϛ δεν το γνωριζω ομωϛ οι αναγραφομενεϛ τιμεϛ στο σαιτ ειναι αυτεϛ εδω και χρονια. Για μεγαλυτερεϛ ταχυτητεϛ δεν ειχα ασχοληθει οποτε δε γνωριζω. Αυτο που σιγουρα αυξησαν ειναι το φθηνοτερο πκετο κινητηϛ απο 13 σε 14 δινονταϛ 2gb παραπαω για 3 μηνεϛ.Στο επίσημο σάιτ της nova https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/stathero-internet . Το ξέρω ότι η 50ρα είχε 23 επειδή είχε η κοπέλα μου συμβόλαιο με 23 ευρώ στη nova και εμείς πληρώναμε στην αρχή 26 για 100 fiber και στη συνέχεια 29 για 200, μέχρι και πριν 2 μέρες που άλλαξα πάροχο
Συγγνώμη έκανα λάθος 24 για 50 Mbps πλήρωνε όχι 23. Μαλιστά επί wind τώρα πληρώνει 26.99 γιατί δεν έχει κάνει ανανέωση και επέβαλαν +3 ευρώ... Αν υποστηρίζει οπτική ίνα το σπίτι σου το συστήνω ανεπιφύλακτα. 2 χρόνια έχω βρει την υγειά μου. Και χαμηλότερο latency και μεγαλύτερες ταχύτητες και δεν έχει πέσει ούτε μια φορά τόσο όσο ήμουν στη nova όσο και τώρα που είμαι στην CosmoteΤοτε με κλεβανε εδω και 4 χρονια? Αρχικα επι wind πληρωνα 28 και στιϛ τελευταιεϛ 2 ανανεωσειϛ (24μηνεϛ) πληρωνω 26. Επειδη παρακολουθω συχνα το σαιτ για να δω αν με συμφερει να αλλαξω τχυτητατο 26 και 29 για 50αρα και 100αρα αντισοιχα αναγραφονταν τουλαχιστον για μια διετια. Αν ειχατε καποιεϛ ειδικεϛ προσφορεϛ δεν το γνωριζω ομωϛ οι αναγραφομενεϛ τιμεϛ στο σαιτ ειναι αυτεϛ εδω και χρονια. Για μεγαλυτερεϛ ταχυτητεϛ δεν ειχα ασχοληθει οποτε δε γνωριζω.
Συγγνώμη έκανα λάθος 24 για 50 Mbps πλήρωνε όχι 23. Μαλιστά επί wind τώρα πληρώνει 26.99 γιατί δεν έχει κάνει ανανέωση και επέβαλαν +3 ευρώ... Αν υποστηρίζει οπτική ίνα το σπίτι σου το συστήνω ανεπιφύλακτα. 2 χρόνια έχω βρει την υγειά μου. Και χαμηλότερο latency και μεγαλύτερες ταχύτητες και δεν έχει πέσει ούτε μια φορά τόσο όσο ήμουν στη nova όσο και τώρα που είμαι στην Cosmote
Μετακομισα προσφατα σε αλλο σπιτι στο Ναυπλιο και περιμενω μεταφορα. Θα παω απο Τριτη στο τοπικο καταστημα να ρωτησω τι υποστηριζει. Μεχρι πριν 10 μερεϛ εδινε μεχρι 100, ομωϛ ειδα σε κολωνα εξω απο το σπιτι κουτι οπτικηϛ ιναϛ cosmote. Απο την αλλη βεβαια αν επιβαρυνεται πολυ η τιμη, δεδομενου οτι μενω εκει 3-4 φορεϛ την εβδομαδα και η μονη βαρια χρηση ειναι η παρακολουθηση αγωνων και ταινιων σε app τηϛ τηλεορασηϛ α και youtube, δεν ξερω αν αξιζει το επιπλεον κοστοϛ. Αυριο που θα ανοιξω το λαπτοπ θα ανεβασω το λογαριασμο που πληρωνω, αφου τωρα γραφω σε lgtv.Kι εγώ στη νοβα 23 έδινα 50ρα ταχύτητα
Αν είναι περίμενε να βγει το gigabit voucher να κάνεις αίτηση μέσω εκεί, εάν και εφόσον θελήσεις να βάλεις οπτική ίνα ινα. Θα προσφέρει καλύτερες τιμές για όλους τους παρόχους για ταχύτητες άνω των 250 MbpsΜετακομισα προσφατα σε αλλο σπιτι στο Ναυπλιο και περιμενω μεταφορα. Θα παω απο Τριτη στο τοπικο καταστημα να ρωτησω τι υποστηριζει. Μεχρι πριν 10 μερεϛ εδινε μεχρι 100, ομωϛ ειδα σε κολωνα εξω απο το σπιτι κουτι οπτικηϛ ιναϛ cosmote. Απο την αλλη βεβαια αν επιβαρυνεται πολυ η τιμη, δεδομενου οτι μενω εκει 3-4 φορεϛ την εβδομαδα και η μονη βαρια χρηση ειναι η παρακολουθηση αγωνων και ταινιων σε app τηϛ τηλεορασηϛ α και youtube, δεν ξερω αν αξιζει το επιπλεον κοστοϛ. Αυριο που θα ανοιξω το λαπτοπ θα ανεβασω το λογαριασμο που πληρωνω, αφου τωρα γραφω σε lgtv.
εγώ να πω δεν εντυπωσιάστηκα τόσο, περισσότερο μου φάνηκε πολύ καλό 1080p όπως όταν είχα πρόσβαση σε sky de κλπ. Το άλλο που παρατήρησα ήταν ότι όταν έβαζα το καναλι έτρεχε 2 δευτερόλεπτα και μετά κολουσε κι έπαιζε λούπα αυτά τα 2 δευτερόλεπτα, μόλις πατούσα το βελάκι για να προχωρήσει στο live μετά έστρωνε. Αυτό στο app της samsung.Το 4Κ σημερα πως το ειδατε Ηταν πραγματικο 4Κ? Γιατι στην εον δεν γραφει καπου την αναλυση
Το ιδιο μου κανει εδω και χρονια στο app τηϛ cosmote τοσο σε tcle android tv (γραμμη 50αρα ΕΟΝ) οσο και σε lg webos (γραμμη 50αρα cosmote). Τιϛ περισσοτερεϛ φορεϛ το γυριζω στο αντιστοιχο καναλι απο δορυφορο στην lg ή στο app στην tcl και η εικονα στο απλο hd ειναι οριακα καλυτερη και κυριωϛ δεν κανει παγωματα. Προφανωϛ δε γνωριζω πωϛ παιζει στο box ή απο αλλεϛ πηγεϛ ή υψηλοτερεϛ ταχυτητεϛ ιντερνετ. Εννοειται οτι και οι δυο τηλεορασειϛ ειναι 4k.εγώ να πω δεν εντυπωσιάστηκα τόσο, περισσότερο μου φάνηκε πολύ καλό 1080p όπως όταν είχα πρόσβαση σε sky de κλπ. Το άλλο που παρατήρησα ήταν ότι όταν έβαζα το καναλι έτρεχε 2 δευτερόλεπτα και μετά κολουσε κι έπαιζε λούπα αυτά τα 2 δευτερόλεπτα, μόλις πατούσα το βελάκι για να προχωρήσει στο live μετά έστρωνε. Αυτό στο app της samsung.
Για αγωνεϛ τηϛ uefa μιλαω και εγω σε 55αρα tcl qled που αποδιδει αριστα dolby vision σε appletv και disney. Αρα δεν ειναι θεμα ουτε τηλεορασηϛ ουτε γραμμηϛ. Στην 43αρα lg η εφαρμογη γενικα ειναι προβληματικη με βασανιστικα αργεϛ εναλλαγεϛ καναλιων .Στο 4K μέσω streaming Cosmote (είτε Android app είτε box της, είναι το ίδιο) η διαφορά είναι εμφανής σε μεγάλες τηλεοράσεις 50+ σε live ματς UCL που έχουν και τις αντίστοιχες καλές κάμερες, εναλλάσσοντας ανάμεσα σε HD και 4K φαίνεται ξεκάθαρα
Αρα λοιπον εχω δικιο και δε με γελανε τα ματια μου οτι το πολυδιαφημισμενο 4k εχει προβληματα και μαλιστα στην πλατφορμα τηϛ cosmote που ειναι αριστη στα υπολοιπα hd καναλια μεσω διαδικτυου. Θα δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια το κολπακι που προτεινεϛ.Το Cosmote 4K σε live αγώνες μπουκώνει η Cosmote και σε ρίχνει στα 1080 πολύ συχνά, έχει αναφερθεί σε μεγάλους αγώνες UCL πέρυσι, το κόπλο είναι να το κάνεις pause και να είσαι μερικά δεύτερα πιο πίσω, εκεί μένει σταθερά στο 4Κ. Δοκίμασε σε μικρότερους αγώνες Serie A που δεν βλέπει πολύς κόσμος, και εγώ 65αρα TCL έχω με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά
Επίσης στο box σε αντίθεση με την Android TV app που δεν σε αφήσει να το βγάλεις από την αυτόματη επιλογή που ανεβοκατεβαίνει σε 4Κ και 1080, έχει επιλογή να επιλέξεις 4Κ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.