Λοιπόν να σας πω κι εγώ ένα πρόβλημα που έχω εδώ και κάποιους μήνες, μήπως το έχει συναντήσει κανείς.
Εφαρμογή ΕΟΝ σε τηλεόραση Sony X90J με Google TV.
Λειτουργεί γενικά η εφαρμογή καλά,δεν έχω μαυρίσματα,ιδιαίτερα κολλήματα κλπ κλπ
Υπάρχει όμως κάτι συγκεκριμένο και επίμονο που αφορά το Star.
Με το που ανοίγω την εφαρμογή και για δύο περίπου λεπτά όλα λειτουργούν κανονικά.Μετά τα δύο αυτά λεπτά,εάν πάω στο Star από οποιοδήποτε κανάλι κολλάει η εικόνα στο προηγούμενο ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά.Για να δουλέψει το Star θα πρέπει να πάω σε αυτό αμέσως από το κανάλι της Βουλής,το ΟΝΕ η το Novalife(από τα κοντινά που δοκίμασα).Επίσης γίνεται το ίδιο,κολλάει δηλαδή η εικόνα στο Star ενώ ακούγεται ο ήχος του άλλου καναλιού και αν βάλω οποιοδήποτε κανάλι μετά από το Star εκτός από τα παραπάνω έχω πρόβλημα.Δηλαδή μετά το Star πρέπει να βάλω κάποιο από αυτά τα τρία και μετά να αλλάξω σε πχ SKAI.
Έχω μιλήσει με την υποστήριξη της ΕΟΝ και τουλάχιστον παραδέχθηκαν ότι φαίνεται να είναι η εφαρμογή και η ποιότητα του Star που δημιουργεί το θέμα.
Εάν ρυθμίσω την ποιότητα εικόνας στο μεσαίο η χαμηλό δεν το κάνει.
Έχω κάνει απεγκατάσταση την εφαρμογή, επαναφορά εργοστασιακών την τηλεόραση, εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής μετά από εγκατάσταση και επανασετάρισμα, καθαρισμό στη cache της τηλεόρασης,δημιουργία άλλου προφίλ στην τηλεόραση, δημιουργία άλλου προφίλ στην εφαρμογή της ΕΟΝ και τίποτα από αυτά δεν λύνει το πρόβλημα.Δεν έγινε και κάτι,μάθαμε να ζούμε με αυτό αλλά δείχνει ότι η εφαρμογή από τη αρχή είναι κακογραμμένη εκτός της ποιότητας των καναλιών.Κι αυτό το λέω γιατί από την αρχή της ΕΟΝ σε διαφορετικές android/google τηλεοράσεις όταν ανοίγεις τις ρυθμίσεις εικόνας σταματάει να δείχνει κι εμφανίζεται γκρίζα οθόνη ενώ σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή live stream συνεχίσει το περιεχόμενο να παίζει και ρυθμίζεις όπως θες.
Οπότε,εάν έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία για το θέμα και ίσως και κάποιου είδους λύση.