Nova EON TV / EON+

Το δοκίμασα μόλις και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχω χώρο... έσβησα μια εφαρμογή και το περνάει τώρα.

Firmware Version:
11.6.76
Τί καινούργιο έχει η νέα έκδοση;

* Και σ' εμένα έκανε ενημέρωση προχθές.
στον Adroid δέκτη, αλλά μια ενημέρωση,
του τί διαφορετικό με πριν, δεν μας κάνουν!!!

Προχθές το eon tv box όταν το άνοιξα έκανε αναβάθμιση Firmware.
Από προχτές βγήκε και αναβάθμιση του EON app!!!!!
Αυτό με το FW update είναι άλλο!!!!!

Λοιπόν να σας πω κι εγώ ένα πρόβλημα που έχω εδώ και κάποιους μήνες, μήπως το έχει συναντήσει κανείς.
Εφαρμογή ΕΟΝ σε τηλεόραση Sony X90J με Google TV.
Λειτουργεί γενικά η εφαρμογή καλά,δεν έχω μαυρίσματα,ιδιαίτερα κολλήματα κλπ κλπ
Υπάρχει όμως κάτι συγκεκριμένο και επίμονο που αφορά το Star.
Με το που ανοίγω την εφαρμογή και για δύο περίπου λεπτά όλα λειτουργούν κανονικά.Μετά τα δύο αυτά λεπτά,εάν πάω στο Star από οποιοδήποτε κανάλι κολλάει η εικόνα στο προηγούμενο ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά.Για να δουλέψει το Star θα πρέπει να πάω σε αυτό αμέσως από το κανάλι της Βουλής,το ΟΝΕ η το Novalife(από τα κοντινά που δοκίμασα).Επίσης γίνεται το ίδιο,κολλάει δηλαδή η εικόνα στο Star ενώ ακούγεται ο ήχος του άλλου καναλιού και αν βάλω οποιοδήποτε κανάλι μετά από το Star εκτός από τα παραπάνω έχω πρόβλημα.Δηλαδή μετά το Star πρέπει να βάλω κάποιο από αυτά τα τρία και μετά να αλλάξω σε πχ SKAI.

Έχω μιλήσει με την υποστήριξη της ΕΟΝ και τουλάχιστον παραδέχθηκαν ότι φαίνεται να είναι η εφαρμογή και η ποιότητα του Star που δημιουργεί το θέμα.
Εάν ρυθμίσω την ποιότητα εικόνας στο μεσαίο η χαμηλό δεν το κάνει.
Έχω κάνει απεγκατάσταση την εφαρμογή, επαναφορά εργοστασιακών την τηλεόραση, εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής μετά από εγκατάσταση και επανασετάρισμα, καθαρισμό στη cache της τηλεόρασης,δημιουργία άλλου προφίλ στην τηλεόραση, δημιουργία άλλου προφίλ στην εφαρμογή της ΕΟΝ και τίποτα από αυτά δεν λύνει το πρόβλημα.Δεν έγινε και κάτι,μάθαμε να ζούμε με αυτό αλλά δείχνει ότι η εφαρμογή από τη αρχή είναι κακογραμμένη εκτός της ποιότητας των καναλιών.Κι αυτό το λέω γιατί από την αρχή της ΕΟΝ σε διαφορετικές android/google τηλεοράσεις όταν ανοίγεις τις ρυθμίσεις εικόνας σταματάει να δείχνει κι εμφανίζεται γκρίζα οθόνη ενώ σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή live stream συνεχίσει το περιεχόμενο να παίζει και ρυθμίζεις όπως θες.

Οπότε,εάν έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία για το θέμα και ίσως και κάποιου είδους λύση.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Παιδιά πάω μέσα από τις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και πιθανώς κόλλησε, κάνει κατευθείαν ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και η μπάρα πάει και έρχεται!!!!
Υπάρχει κάποια λύση για να ξεκολλήσει;

• Wow
Παιδιά πάω μέσα από τις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και πιθανώς κόλλησε, κάνει κατευθείαν ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και η μπάρα πάει και έρχεται!!!!
Υπάρχει κάποια λύση για να ξεκολλήσει;
Πιο πανω που ειχε αναφερθει κατι αντιστοιχο, ειχε γινει κουβεντα για μικρο αποθηκευτικο χωρο. Μηπως γι αυτο κολλησε κι εσενα? Εχεις αρκετο χωρο γενικα στο boxακι?

• Like
Λοιπόν να σας πω κι εγώ ένα πρόβλημα που έχω εδώ και κάποιους μήνες, μήπως το έχει συναντήσει κανείς.
Λειτουργεί γενικά η εφαρμογή καλά,δεν έχω μαυρίσματα,ιδιαίτερα κολλήματα κλπ κλπ
Με το που ανοίγω την εφαρμογή και για δύο περίπου λεπτά όλα λειτουργούν κανονικά.Μετά τα δύο αυτά λεπτά,εάν πάω στο Star από οποιοδήποτε κανάλι κολλάει η εικόνα στο προηγούμενο ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά.Για να δουλέψει το Star θα πρέπει να πάω σε αυτό αμέσως από το κανάλι της Βουλής,το ΟΝΕ η το Novalife(από τα κοντινά που δοκίμασα).Επίσης γίνεται το ίδιο,κολλάει δηλαδή η εικόνα στο Star ενώ ακούγεται ο ήχος του άλλου καναλιού και αν βάλω οποιοδήποτε κανάλι μετά από το Star εκτός από τα παραπάνω έχω πρόβλημα.Δηλαδή μετά το Star πρέπει να βάλω κάποιο από αυτά τα τρία και μετά να αλλάξω σε πχ SKAI.

Έχω μιλήσει με την υποστήριξη της ΕΟΝ και τουλάχιστον παραδέχθηκαν ότι φαίνεται να είναι η εφαρμογή και η ποιότητα του Star που δημιουργεί το θέμα.
Έχω κάνει απεγκατάσταση την εφαρμογή, επαναφορά εργοστασιακών την τηλεόραση, εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής μετά από εγκατάσταση και επανασετάρισμα, καθαρισμό στη cache της τηλεόρασης,δημιουργία άλλου προφίλ στην τηλεόραση, δημιουργία άλλου προφίλ στην εφαρμογή της ΕΟΝ και τίποτα από αυτά δεν λύνει το πρόβλημα.Δεν έγινε και κάτι,μάθαμε να ζούμε με αυτό αλλά δείχνει ότι η εφαρμογή από τη αρχή είναι κακογραμμένη εκτός της ποιότητας των καναλιών.Κι αυτό το λέω γιατί από την αρχή της ΕΟΝ σε διαφορετικές android/google τηλεοράσεις όταν ανοίγεις τις ρυθμίσεις εικόνας σταματάει να δείχνει κι εμφανίζεται γκρίζα οθόνη ενώ σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή live stream συνεχίσει το περιεχόμενο να παίζει και ρυθμίζεις όπως θες.

Οπότε,εάν έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία για το θέμα και ίσως και κάποιου είδους λύση.
Κάποιος με Sony X90J η κάποιο παρεμφερές μοντέλο υπάρχει στο φόρουμ να επιβεβαιώσει εάν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα η όχι;

Πιο πανω που ειχε αναφερθει κατι αντιστοιχο, ειχε γινει κουβεντα για μικρο αποθηκευτικο χωρο. Μηπως γι αυτο κολλησε κι εσενα? Εχεις αρκετο χωρο γενικα στο boxακι?
Ναι κόλλησε για αυτό λογικά, αλλά τώρα έχω 1GB!!!!
Αλλά όταν πάω για την "Ενημέρωση Λογισμικού" δεν ολοκληρώνει και να βγάλει το μήνυμα όπως πριν, ότι το λογισμικό είναι ενημερωμένο!!!
Δεν μπορώ να το ξεκολλήσω για να πάρει την νέα αναβάθμιση!
Κανείς καμιά ιδέα;

• Wow
Ναι κόλλησε για αυτό λογικά, αλλά τώρα έχω 1GB!!!!
Αλλά όταν πάω για την "Ενημέρωση Λογισμικού" δεν ολοκληρώνει και να βγάλει το μήνυμα όπως πριν, ότι το λογισμικό είναι ενημερωμένο!!!
Δεν μπορώ να το ξεκολλήσω για να πάρει την νέα αναβάθμιση!
Κανείς καμιά ιδέα;
Αν δεν κανω λαθος ομως γυρω στα 700+ mb ειναι το αρχειο της εγκαταστασης. Απο κει και περα ομως πρεπει να βρει επισης ελευθερο χωρο να εγκατασταθει. Κομπιουτεριστικα παντως μιλωντας. Αρα θεωρητικα χρειαζεσαι κι αλλο ελευθερο χωρο περαν του 1 GB. Για δοκιμασε να ελευθερωσεις κι αλλο χωρο μηπως και την κανει την αναβαθμιση. Στο λεω γιατι εμενα που ειχε παρα πολυ χωρο ελευθερο, την εκανε με την πρωτη.

• Like
Reactions: humidream

Βασικά αυτό που πρέπει να ξέρετε μόνο το επίσημο ΕΟΝ tv box θα έχετε αδιάλειπτη λειτουργία σωστή κ μόνο σε αυτό υποστηρίζει η Nova.

Από εκεί κ πέρα όλοι εμείς που Android tv αναλόγως την έκδοση Android λογισμικό τηλεόρασης που έχουμε δε σημαίνει ότι δεν θα έχεις μικροπροβλήματα!!
Εγώ ευτυχώς έχω Android tv TCL τηλεόραση με έκδοση Android 9 δεν έχω τέτοιο πρόβλημα που λέες.
Οπότε είναι θέμα Σόνυ που θέλει ενημέρωση...κ δεν μας είπες ποια έκδοση έχεις..

Βασικά αυτό που πρέπει να ξέρετε μόνο το επίσημο ΕΟΝ tv box θα έχετε αδιάλειπτη λειτουργία σωστή κ μόνο σε αυτό υποστηρίζει η Nova.

Από εκεί κ πέρα όλοι εμείς που Android tv αναλόγως την έκδοση Android λογισμικό τηλεόρασης που έχουμε δε σημαίνει ότι δεν θα έχεις μικροπροβλήματα!!
Εγώ ευτυχώς έχω Android tv TCL τηλεόραση με έκδοση Android 9 δεν έχω τέτοιο πρόβλημα που λέες.
Οπότε είναι θέμα Σόνυ που θέλει ενημέρωση...κ δεν μας είπες ποια έκδοση έχεις..
Σε TCL P725 με περασμένο Google TV δεν το κάνει αυτό το πρόβλημα
Στη Sony έχει τώρα την 10.4.27172 και η τηλεόραση είναι με Android TV 10 (Google TV)
Το ότι θα έχει θέματα δεν το απέκλεισα,απλά ρωτάω εάν παρουσιάζεται και σε άλλον με την ίδια τηλεόραση το ίδιο πρόβλημα.
Γιατί δεν επιτρέπεται στην TCL να μην το κάνει που έχει το 1/4 των χρημάτων και περασμένο άλλο firmware και να το κάνει η Sony που είναι και στις επίσημα υποστηριζόμενες βάσει της σελίδα της Nova
Είμαι συνδρομητής ΕΟΝ από την αρχή της.Εχω φάει στη μάπα όλα τα προβλήματα που προέκυψαν και που κάποια παραμένουν,απλά αυτό μου κάνει εντύπωση μιας και παρουσιάζεται πουλ συγκεκριμένα μόνο στο Star.

ΥΓ.Μας έχει βολεψει αρκετά η ΕΟΝ σαν οικογένεια αλλά τέτοια προβλήματα τα θεωρώ απαράδεκτα να υπάρχουν ακόμα.Εχω όλες τις streaming πλατφόρμες και πάντα μόνο με την ΕΟΝ έχουμε θέματα.Ολες οι άλλες σε όλες τις τηλεοράσεις με όλες τις εκδόσεις λειτουργούν όπως πρέπει.Ε κάπου κούρασαν εκεί στη Nova

Αν δεν κανω λαθος ομως γυρω στα 700+ mb ειναι το αρχειο της εγκαταστασης. Απο κει και περα ομως πρεπει να βρει επισης ελευθερο χωρο να εγκατασταθει. Κομπιουτεριστικα παντως μιλωντας. Αρα θεωρητικα χρειαζεσαι κι αλλο ελευθερο χωρο περαν του 1 GB. Για δοκιμασε να ελευθερωσεις κι αλλο χωρο μηπως και την κανει την αναβαθμιση. Στο λεω γιατι εμενα που ειχε παρα πολυ χωρο ελευθερο, την εκανε με την πρωτη.
Έβγαλα όλες τις εφαρμογές και πάλι τα ίδια, φαίνεται να είναι κολλημένο!
Kαμιά άλλη ιδέα μήπως υπάρχει;

• Wow
Έβγαλα όλες τις εφαρμογές και πάλι τα ίδια, φαίνεται να είναι κολλημένο!
Kαμιά άλλη ιδέα μήπως υπάρχει;
Πραγματικα δεν ξερω τι να σκεφτω οτι φταιει. Ισως καποιος αλλος να μπορουσε να βοηθησει ή να τους καλουσες στην eon μπας και σε βοηθησουν...

Πραγματικα δεν ξερω τι να σκεφτω οτι φταιει. Ισως καποιος αλλος να μπορουσε να βοηθησει ή να τους καλουσες στην eon μπας και σε βοηθησουν...
Σε περίπτωση αναβάθμισης tv box EON η τον εον sat αν υπάρχει κ κατεβάζεις και κολλήσει .... εγκατάσταση δεν κάνει.
Σημαίνει πάει το μηχάνημα .
Το πας κ σε δίνουν άλλο δε υπάρχει χρέωση εντός 2 χρόνια εγγύηση έχουν αυτά.
Εάν λειτουργεί κ βλέπεις με προηγούμενο λογισμικό συνεχίζεις να βλέπεις μέχρι να παρουσιαστεί σοβαρό προβλημα δεισλειτουργιας θέασης.

Σε περίπτωση αναβάθμισης tv box EON η τον εον sat αν υπάρχει κ κατεβάζεις και κολλήσει .... εγκατάσταση δεν κάνει.
Σημαίνει πάει το μηχάνημα .
Το πας κ σε δίνουν άλλο δε υπάρχει χρέωση εντός 2 χρόνια εγγύηση έχουν αυτά.
Εάν λειτουργεί κ βλέπεις με προηγούμενο λογισμικό συνεχίζεις να βλέπεις μέχρι να παρουσιαστεί σοβαρό προβλημα δεισλειτουργιας θέασης.
Ο SDSTB02 λειτουργεί κανονικά αλλά έχει μπλοκάρει στην ενότητα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και κάνει κατευθείαν ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ χωρίς να το πατήσω!

• Wow
Στον SDSTB02 μέσα από το Google Play στην εφαρμογή ΕΟΝ βγάζει ενημέρωση αλλά δεν την κάνει!
Ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πει!

Attachments

• IMG_7867.jpeg
    IMG_7867.jpeg
    875.9 KB · Views: 30
Στον SDSTB02 μέσα από το Google Play στην εφαρμογή ΕΟΝ βγάζει ενημέρωση αλλά δεν την κάνει!
Ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πει!
Στο κεντρικο μενου του σ αφηνει να βγεις? Αν ναι, δοκιμασε να πας στην λιστα εφαρμογων, να βρεις το eon tv και να κανεις απεγκατασταση ενημερωσεων μπας και παρει μπρος.

Και εάν δεν γίνεται τίποτα κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Καλύτερα πρώτα να πάει τεχνικές ρυθμίσεις να βρει αποθηκευτικός χώρος εκεί να πάει μόνο στην κρυφή μνήμη να το μηδενίσει. ΠΡΟΣΟΧΉ δε σβήνουμε δεδομένα.!!
Και μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .
Και νομίζω θα λυθεί αυτό.

• Like
Reactions: humidream