Μάλλον δεν αφήνει την επιλογή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στην εφαρμογή EON TV η GOOGLE, απ' ότι κατάλαβα , για να διαχειρίζεται την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μόνο η NOVA!Μέσα από το Google Play Store.
Πάτησα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, δέν κάνει εγκατάσταση.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Μάλλον δεν αφήνει την επιλογή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στην εφαρμογή EON TV η GOOGLE, απ' ότι κατάλαβα , για να διαχειρίζεται την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μόνο η NOVA!Μέσα από το Google Play Store.
Πάτησα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, δέν κάνει εγκατάσταση.
Το δοκιμασα κι εγω χτες, απο περιεργεια και οντως κανει ακριβως το ιδιο και σε μενα.Μάλλον δεν αφήνει την επιλογή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στην εφαρμογή EON TV η GOOGLE, απ' ότι κατάλαβα , για να διαχειρίζεται την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μόνο η NOVA!
Μην δοκιμάσεις κανένα free επειδή σε κλέβουν την ταχύτητα ip σου κ διοχετεύεται σε συνδρομητικό τούς .,επίσης εκμετάλλευση της IP σούFree vpn έχουμε εδώ να κατεβάσουμε από το play store ;
Τσέκαρα τώρα μέσω Chrome (macOS) και παίζουν συγχρονισμένα. Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση lipsync για να τσεκάρω με απόλυτη ακρίβεια στις sport μεταδόσεις, περίμενα να πέσουν διαφημίσεις σε 2 κανάλια.Εχει παρατηρησει κανεις σε λαπτοπ στην eon στα καναλια νοβασπορτς μια διαφορα 2 δευτερολεπτων σε εικονα και ηχο??Η εικονα παει πιο μπροστα απο τον ηχο! Καλα δεν το χουν παρει χαμπαρι να το φτιαξουν?
Mιλησα για novasports prime οχι κανα τυχαιο καναλι.Εγω πιστευω εχει θεμαΤσέκαρα τώρα μέσω Chrome (macOS) και παίζουν συγχρονισμένα. Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση lipsync για να τσεκάρω με απόλυτη ακρίβεια στις sport μεταδόσεις, περίμενα να πέσουν διαφημίσεις σε 2 κανάλια.
Το ένα από τα δύο αθλητικά κανάλια που τσέκαρα ήταν το Prime.Mιλησα για novasports prime οχι κανα τυχαιο καναλι.Εγω πιστευω εχει θεμα