Nova EON TV / EON+

Μέσα από το Google Play Store.
Πάτησα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, δέν κάνει εγκατάσταση.
Μάλλον δεν αφήνει την επιλογή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στην εφαρμογή EON TV η GOOGLE, απ' ότι κατάλαβα , για να διαχειρίζεται την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μόνο η NOVA!

• Like
Reactions: thodorisk
Μάλλον δεν αφήνει την επιλογή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στην εφαρμογή EON TV η GOOGLE, απ' ότι κατάλαβα , για να διαχειρίζεται την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μόνο η NOVA!
Το δοκιμασα κι εγω χτες, απο περιεργεια και οντως κανει ακριβως το ιδιο και σε μενα.

Free vpn έχουμε εδώ να κατεβάσουμε από το play store ;
Μην δοκιμάσεις κανένα free επειδή σε κλέβουν την ταχύτητα ip σου κ διοχετεύεται σε συνδρομητικό τούς .,επίσης εκμετάλλευση της IP σού
Κ δεν προστατεύει με τίποτα!!
Μακριά από free
Κάνε συνδρομή σε κάποιο vpn ..., Nord.., Pia.... express....κ.λ.π... ασφαλείας κ ταχύτητα ανεπηρέαστη.

• Like
Reactions: kostthem
Εχει παρατηρησει κανεις σε λαπτοπ στην eon στα καναλια νοβασπορτς μια διαφορα 2 δευτερολεπτων σε εικονα και ηχο??Η εικονα παει πιο μπροστα απο τον ηχο! Καλα δεν το χουν παρει χαμπαρι να το φτιαξουν?

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εχει παρατηρησει κανεις σε λαπτοπ στην eon στα καναλια νοβασπορτς μια διαφορα 2 δευτερολεπτων σε εικονα και ηχο??Η εικονα παει πιο μπροστα απο τον ηχο! Καλα δεν το χουν παρει χαμπαρι να το φτιαξουν?
Τσέκαρα τώρα μέσω Chrome (macOS) και παίζουν συγχρονισμένα. Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση lipsync για να τσεκάρω με απόλυτη ακρίβεια στις sport μεταδόσεις, περίμενα να πέσουν διαφημίσεις σε 2 κανάλια.

Τσέκαρα τώρα μέσω Chrome (macOS) και παίζουν συγχρονισμένα. Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση lipsync για να τσεκάρω με απόλυτη ακρίβεια στις sport μεταδόσεις, περίμενα να πέσουν διαφημίσεις σε 2 κανάλια.
Mιλησα για novasports prime οχι κανα τυχαιο καναλι.Εγω πιστευω εχει θεμα

Αυτό μου δείχνει στα εθνικής εμβέλειας κανάλια το δείχνει σε κανένα άλλο στα στατιστικά σήματος;

Attachments

• IMG_20250326_211453.jpg
    IMG_20250326_211453.jpg
    1.2 MB · Views: 74
Εχει παρατηρησει κανεις σε λαπτοπ στην eon στα καναλια νοβασπορτς μια διαφορα 2 δευτερολεπτων σε εικονα και ηχο??Η εικονα παει πιο μπροστα απο τον ηχο! Καλα δεν το χουν παρει χαμπαρι να το φτιαξουν

Mιλησα για novasports prime οχι κανα τυχαιο καναλι.Εγω πιστευω εχει θεμα
Μου συμβαίνει στο replay nova prime ,όχι στο live και μόνο στο box tv eon,όχι σε απλή εφαρμογή.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Στο eon + δορυφορικο βγαζει μηνυμα Ε16 - 4 δεν εχει θεαση , πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν ειναι γενικο θεμα , θα επανελθει μου παν .

Όσα είναι πιστοποιημένα tv box με Google tv
Απλά tv box δεν υποστηρίζει.
Πρόταση πάρε το λευκό Google tv Chromecast εγγύηση. Στα 60 είναι νομίζω.
Τι δεν υποστηρίζει; Εγώ πως έβλεπα EON από το mi box;