Nova EON TV / EON+

Δες τώρα πως δείχνει.....μόνο με σπασίματα.... Τριτοκοσμικά πράγματα..... 😠Με έπιασε ζαλάδα..... Θα βάλω να δω The Chase.... 🤣
Μεγάλο θράσος οι Αζέροι πάντως να κάνουν ερασιτεχνική μετάδοση και να ζητάνε και τον ουρανό με τα άστρα για να δώσουν τον αγώνα.

Μέχρι να το δείξει τελικά
η nova (NovaSports Prime),
από δημοσιογράφους, μάθαινα
στις διάφορες "ενημερωτικές" εκπομπές,
ότι η εταιρεία από
το Αζερμπαϊτζάν, που είχε
τα δικαιώματα της τηλεοπτικής
μετάδοσης του αγώνα,
ζήταγε υπέρογκα ποσά!
Ελάτε όμως που...
το συγκεκριμένο κανάλι
(CBC SPORTS),
μετέδωσε ελεύθερα,
στο YouTube, από τον δικό
του λογαριασμό* !!!

* Εκτός κι αν είναι
ψεύτικος, ο λογαριασμός!!!

• Like
Reactions: Choco-λάτας
Επανέρχομαι, για το NOVA Summer...
Σ' εμένα, στον "διαδικτυακό" της, δέκτη,
το εν λόγω κανάλι, ΔΕΝ εμφανίζεται στην θεματική λίστα
των ταινιών και σειρών, μαζί με τα NOVA Cinema κ.α.,
αλλά, στην γενική της λίστα ("Όλα")!!!

Συμβαίνει και σ' εσάς, το ίδιο ή πρέπει να προβώ
σε κάποια ενέργεια, π.χ. ενημέρωση της εφαρμογής

(που απ' ό, τι παρατήρησα στην προσπάθειά μου,
για να την ενημερώσω, δεν υπάρχει)
;

Μετά από 6,5 μήνες αναμονή συνδέθηκα με οπτική ίνα από τη NOVA. Προσπαθώ να συνδεθώ και με EON TV και τι μου λένε. Πως υπάρχει πρόβλημα με τις ενεργοποιήσεις και πρέπει να περιμένετε... Άγνωστο πόσο!!! Απ' όσα διαβάζω το πρόβλημα υφίσταται εδώ και 10-20 μέρες!!!!

Υπάρχει άλλος που βρισκεται σε ανάλογη θεση;

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο thread, ήθελα να ρωτήσω αν έχει γίνει καθόλου ζήτημα σε σχέση με τη δημιουργία προφίλ. Πρακτικά αυτό που συμβαίνει είναι ότι ένα παιδί μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάει στην αρχική οθόνη και να δημιουργήσει ένα προφίλ 18+ με ότι αυτό συνεπάγεται. Υπάρχει τρόπος να κλειδώσει αυτό, να μην μπορεί να δημιουργήσει κάποιος προφίλ; Επίσης αυτό το default Οικογένεια, πώς μπορεί να διαγραφεί;

Στον υπολογιστή μου βγάζει πρόβλημα αναπαραγωγής, χωρίς να μπορει να λυθεί.
Είχα το ίδιο θέμα .Προσπαθούσα να δω από chrome και εβγαζε ενα σφαλμα με κωδικο 1000. λύθηκε απλά με μια επανεκκίνηση του pc

• Like
Το ξερετε οτι η εον δεν επιτρεπει το pip στα καναλια σε κινητο ή tablet στα δικα της novasports και novacinema, ενω σε ολα τα αλλα το επιτρεπει; Δοκιμαστε το και θα δειτε. Μιλαμε για απιθανους τυπους οχι αστεια

Ναι φιλε ισχυει αυτο π λες γτ και γω τους ρωτησα, ειμαι συνδρομητής τους κ εχω eon box κ θελω να παω σε δορυφορικο για να μην εχω καθολου καθυστέρηση.
Νομιζω καπου ειχα δει οτι με 5 ευρω παραπανω στην συνδρομη σου δινουν 2ο δεκτη που ειναι το android box

Εγώ αντίθετα έχω δορυφορικό EON χωρίς αθλητικά και μάλλον θα πάω στο Eon box. Τα αθλητικά τα έχω από Cosmote δορυφορικό και δεν με απασχολεί η καθυστέρηση. Tο Eon box έχει το on demand που λείπει από το δορυφορικό και αυτός είναι ο λόγος που θέλω να κάνω την αλλαγή. Σύνδεση internet έχω 300 Mbps οπτική ίνα. Να προχωρήσω στην αλλαγή ή θα το μετανιώσω; Γνώμες από όσους έχουν το EON box ?

Εγώ αντίθετα έχω δορυφορικό EON χωρίς αθλητικά και μάλλον θα πάω στο Eon box. Τα αθλητικά τα έχω από Cosmote δορυφορικό και δεν με απασχολεί η καθυστέρηση. Tο Eon box έχει το on demand που λείπει από το δορυφορικό και αυτός είναι ο λόγος που θέλω να κάνω την αλλαγή. Σύνδεση internet έχω 300 Mbps οπτική ίνα. Να προχωρήσω στην αλλαγή ή θα το μετανιώσω; Γνώμες από όσους έχουν το EON box ?
οσο υπαρχει η δυνατοτητα εγγραφης προγραμματων στο δορυφορικο μεινε οπως εισαι θα το μετανοιωσεις
στο εον πολλες ταινιες η σειρες δεν μπορεις να κανεις catch up θα χασεις ραδιοφωνικους σταθμους αν ακους ηδη
και θα χασεις το εξοχικο η την δυνατοτητα να μεταφερεις τον δεκτη σε εξοχικο αν εχεις

• Like
  • Love
Reactions: Enki and paull
οσο υπαρχει η δυνατοτητα εγγραφης προγραμματων στο δορυφορικο μεινε οπως εισαι θα το μετανοιωσεις
στο εον πολλες ταινιες η σειρες δεν μπορεις να κανεις catch up θα χασεις ραδιοφωνικους σταθμους αν ακους ηδη
και θα χασεις το εξοχικο η την δυνατοτητα να μεταφερεις τον δεκτη σε εξοχικο αν εχεις
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, η αλήθεια είναι ότι δεν χρησιμοποιώ τις εγγραφές και δεν διαθέτω εξοχικό, κυρίως χρησιμοποιώ το On Demand. Από τη στιγμή που αυτό καταργήθηκε από το δορυφορικό δέκτη, έχω το On Demand μόνο σε μιά μεγάλη οθόνη μέσω του app. Θα ήθελα να το έχω και σε δεύτερη μεγάλη οθόνη γι'αυτό σκεφτόμουν να πάω στο Eon box. Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να έχεις το On Demand σε 2 μεγάλες οθόνες με το δορυφορικό, νομίζω όμως ότι δεν γίνεται.

• Like
στην εφαρμογή για κινητά μπορείς να στείλεις την εικόνα σε μεγάλη οθόνη μέσω airplay/chromecast εφοσον τα υποστηρίζει η τηλεόρασή σου. Ξεκινάς την ταινία στο κινητό και την στελνεις στην TV

Δεν μπορείς να μεταφέρεις το εον box στο εξοχικό; Γιατί;
Επίσης το εον box μπορεί να συνθεθεί στο ιντερνετ με wifi;

Δεν μπορείς να μεταφέρεις το εον box στο εξοχικό; Γιατί;
Επίσης το εον box μπορεί να συνθεθεί στο ιντερνετ με wifi;
1) όπου θέλεις μπορείς να το πας . 2) μπορεί να συνδεθεί με wifi. (Απλά ίσως χάνει λίγο σε ποιότητα εικόνας σε σχέση με ενσύρματη σύνδεση αν το σήμα δεν είναι καλό ή η ταχύτητα είναι χαμηλή )

• Like
Reactions: dionisisan
Στο κοσμοτε 2 υπαρχει προβλημα στο delay.Δεν συμβαδιζει ο ηχος με την εικονα.Ο ηχος ειναι 1 δευτερο μπορει και 2 πισω απο την εικονα.Στο ζωντανο νομιζω δεν εχει θεμα.Ας το κοιταξουν να το διορθωσουν κριμα ειναι.

• Wow