panathas1985
Senior Member
- 10 September 2021
- 502
Ε ας το διορθωσουν.Ειναι μη σεβασμος στον συνδρομητη σου και ερασιτεχνισμος κατι τετοιοΚαλα, κι αυτο ειναι... Αλλα, το αντιθετο... ειναι " σπαστικοτατο ".
Ε ας το διορθωσουν.Ειναι μη σεβασμος στον συνδρομητη σου και ερασιτεχνισμος κατι τετοιοΚαλα, κι αυτο ειναι... Αλλα, το αντιθετο... ειναι " σπαστικοτατο ".
οι Πολωνοί φταίνε ήταν όντως πολύ κακή μετάδοση.Κατι που δεν αναφερθηκε τραγικη καλυψη του αγωνα της πεμπτης με τους ουκρανους.Ανυπαρκτα replay,ουτε καν να δουμε τη γραμμη του οφσαιντ.Επισης,προβληματα με τον ηχο καθως η περιγραφη του ψαρρα αρχισε στο 25.Δεν ξερω για τα replay ποιος εφταιγε παντως ηταν λες και εβλεπες μεταδοση υενεδ δεκαετιας 80.
και πολυ κακη γωνια ληψης της καμερας!Ηταν λες και εβλεπες το ριαθορ της κορουνια παλια τοσο ψηλα που ηταν η καμεραοι Πολωνοί φταίνε ήταν όντως πολύ κακή μετάδοση.
Εάν είσαι ενεργός συνδρομής σου δίνουν άλλο δωρεάν....σε κάθε αλλη περίπτωση το αγοράζεις έχουν τα καταστήματα nova .Έχω ένα box της EON το SDSTB01 αλλά έχω χάσει το χειριστήριο. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν πωλείται κάπου ή αν ταιριάζει από άλλο μοντέλο?
Αναφερεσαι σε eon box ή δορυφορικο; Διοτι χτες που χαζευα την αρσεναλ σε δορυφορικο το παρατηρησα αυτο που λες. Οποιος παικτης επαιρνε την μπαλα, ο speaker ελεγε το ονομα του 2-3 δευτερολεπτα πιο μετα.Θα ασχοληθει κανεις σοβαρα με την καθυστερηση του ηχου σε σχεση με εικονα στο delay?? Ελεος δηλαδη!Πλην κοσμοτε σπορ1 σε ολα τα αλλα αθλητκα υπαρχει προβλημα.
Στο λαπτοπ στην εφαρμογη αναφερομαι δεν ξερω αν ειναι το προβλημα και σε δορυφορικο κτλπ.Στο ζωντανο δεν υπαρχει προβλημα.Το προβλημα ειναι στο delayΑναφερεσαι σε eon box ή δορυφορικο; Διοτι χτες που χαζευα την αρσεναλ σε δορυφορικο το παρατηρησα αυτο που λες. Οποιος παικτης επαιρνε την μπαλα, ο speaker ελεγε το ονομα του 2-3 δευτερολεπτα πιο μετα.
Αυτο εχει να κανει μετον τροπο που μεταδιδει ο καθε εκφωνητηϛ, υποθετω, και οχι σε τεχνικο προβλημα. Οπωϛ σου απαντησε και ο φιλοϛ που ρωτησε αφορουσε σε αναπαραγωγη με χρονοκαθυστερηση σε υπολογιστη και οχι σε ζωντανη μεταδοση.Αναφερεσαι σε eon box ή δορυφορικο; Διοτι χτες που χαζευα την αρσεναλ σε δορυφορικο το παρατηρησα αυτο που λες. Οποιος παικτης επαιρνε την μπαλα, ο speaker ελεγε το ονομα του 2-3 δευτερολεπτα πιο μετα.
Ναι μιλουσε για αλλο πραγμα οντως, απλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση η περιγραφη στην αρσεναλ χτες. Δεν εχω παρατηρησει ξανα τετοια καθυστερηση στην εκφωνηση των ονοματων..Αυτο εχει να κανει μετον τροπο που μεταδιδει ο καθε εκφωνητηϛ, υποθετω, και οχι σε τεχνικο προβλημα. Οπωϛ σου απαντησε και ο φιλοϛ που ρωτησε αφορουσε σε αναπαραγωγη με χρονοκαθυστερηση σε υπολογιστη και οχι σε ζωντανη μεταδοση.
Δοκίμασε να δεις κάποια ώρα και εκπομπή που μιλάνε και μπορείς να δεις στόματα ώστε να διαπιστώσεις αν είναι τεχνικό πρόβλημα καθυστέρησης ήχου ή απλά τα λέει αργά ο εκάστοτε εκφωνητήςΝαι μιλουσε για αλλο πραγμα οντως, απλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση η περιγραφη στην αρσεναλ χτες. Δεν εχω παρατηρησει ξανα τετοια καθυστερηση στην εκφωνηση των ονοματων..
3€/μηνα μετά την λήξη του συμβολαίου.Καλησπέρα αν δεν ανανεώσεις το συμβόλαιο nova tv δορυφορική χρεώνουν παραπάνω ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Χρόνια τα λέμε αυτά! Επίσης όχι μόνο ένα κανάλι άνετα θα μπορούσαν και 2 κανάλια η κάθε πλατφόρμαΓνωρίζουμε γιατί δεν υπάρχει κανάλι 4K στα novasports που να μεταδίδει τα σπουδαία ποδοσφαιρικά ματς που έχει τα δικαιώματα η Nova?
ΟΛες οι ευρωπαικές πλατφόρμες διαθέτουν, εδώ γιατί?
Είναι πολύ κουραστικό να βλέπουμε σε μεγάλες τηλεοράσεις 4k τους αγώνες σε χαμηλότερη ανάλυση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.