Nova EON TV / EON+

Να ρώτησω όσοι συνδεθήκατε με ΒΟΧΑΚΙ στην τηλεόραση σας, η εικόνα πως είναι;
Εγώ περιμένω τον τεχνικο ακομη

Καλησπέρα σε όλους,
Επειδή έχω χιλιομπερδευτεί, διαβάζω κάποια πράγματα που μετά βλέπω ότι δεν ισχύουν και πάει λέγοντας, να κάνω την κλασική ερώτηση που έχει απαντηθεί αλλά με διαφορετικές απαντήσεις (από όσο έχω καταλάβει! )
Έχω δορυφορικό στην τηλεόραση του σαλονιού και Nova GO Extra. Εχω επίσης πάλι στο σαλόνι και το XIAOMI MI TV BOX το οποίο χρησιμοποιώ για την υπηρεσία της Cosmote TV. Τα δύο NovaGO τα έχω σε tablet και laptop.
Κρατάω το δορυφορικό στο σαλόνι και θέλω να μεταφέρω το XIAOMI MI TV BOX στη 2η τηλεόραση στο δωμάτιο. Θα μπορώ να βλέπω σε αυτή τη δεύτερη τηλεόραση μέσω του MI TV BOX (ως δηλαδή την 1η συσκεή από τις δύο που μου δίνει το Nova GO) την EON Nova ή δεν γίνεται να δω EON σε MI TV BOXι;
Χίλια συγνώμη για την χιλιωειπωμένη ερώτηση αλλά θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να μου απαντήσει κάποιος αν γνωριζει

Να ρώτησω όσοι συνδεθήκατε με ΒΟΧΑΚΙ στην τηλεόραση σας, η εικόνα πως είναι;
Εγώ περιμένω τον τεχνικο ακομη
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται τεχνικό από ότι διαβάζω τίς τελευταίες μέρες

Καλησπέρα σε όλους,
Επειδή έχω χιλιομπερδευτεί, διαβάζω κάποια πράγματα που μετά βλέπω ότι δεν ισχύουν και πάει λέγοντας, να κάνω την κλασική ερώτηση που έχει απαντηθεί αλλά με διαφορετικές απαντήσεις (από όσο έχω καταλάβει! )
Έχω δορυφορικό στην τηλεόραση του σαλονιού και Nova GO Extra. Εχω επίσης πάλι στο σαλόνι και το XIAOMI MI TV BOX το οποίο χρησιμοποιώ για την υπηρεσία της Cosmote TV. Τα δύο NovaGO τα έχω σε tablet και laptop.
Κρατάω το δορυφορικό στο σαλόνι και θέλω να μεταφέρω το XIAOMI MI TV BOX στη 2η τηλεόραση στο δωμάτιο. Θα μπορώ να βλέπω σε αυτή τη δεύτερη τηλεόραση μέσω του MI TV BOX (ως δηλαδή την 1η συσκεή από τις δύο που μου δίνει το Nova GO) την EON Nova ή δεν γίνεται να δω EON σε MI TV BOXι;
Χίλια συγνώμη για την χιλιωειπωμένη ερώτηση αλλά θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να μου απαντήσει κάποιος αν γνωριζει
Δεν γινεται δυστυχως να βαλεις εφαρμογη εον στο Mibox,δεν παιζει

• Like
Reactions: Panos244
Καλησπέρα σε όλους,
Δυστυχώς όχι, όμως μπορείς να κάνεις cast από λάπτοπ ή τάμπλετ στο Xiaomi

• Like
Reactions: Panos244
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται τεχνικό από ότι διαβάζω τίς τελευταίες μέρες
Αστο μην το ψαχνεις, πήγα σε κατάστημα που δεν είχε boxaki οπως τα περισσότερα, ούτε επιλογή για κουριερ γιατι δεν τους επέτρεπε το συστημα και υποχρεωτικά περιμένω τεχνικό

το ωραίο σημερα στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι το κάνουν για να μου κανουν επίδειξη των δυνατοτητων του νεου δεκτη

Ο τι να ναι

Αστο μην το ψαχνεις, πήγα σε κατάστημα που δεν είχε boxaki οπως τα περισσότερα, ούτε επιλογή για κουριερ γιατι δεν τους επέτρεπε το συστημα και υποχρεωτικά περιμένω τεχνικό

το ωραίο σημερα στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι το κάνουν για να μου κανουν επίδειξη των δυνατοτητων του νεου δεκτη

Ο τι να ναι
Ναι μην μπερδέψεις το HDMI και το ethernet

• Haha
Reactions: kostthem and Stama
Cast στην Smart TV TCL πάντως, κάνω από το κινητό
Από 24ρα γραμμή που βγάζει 8....
Μια χαρά εικόνα έχει
Το γιατί δεν "ανοίγει" ακόμη το app των Smart TV, είναι πραγματικά αυτογκόλ...
Από το 2003 πελάτες, ανάθεμά σας !!!

• Like
Reactions: seaman13
Cast στην Smart TV TCL πάντως, κάνω από το κινητό
Από 24ρα γραμμή που βγάζει 8....
Μια χαρά εικόνα έχει
Το γιατί δεν "ανοίγει" ακόμη το app των Smart TV, είναι πραγματικά αυτογκόλ...
Από το 2003 πελάτες, ανάθεμά σας !!!
Το θέμα είναι αν παίζει το box (που εγώ πιστεύω ότι θα παίζει )την βλακεία μου λέω δεν νομίζω να έχει διάφορες από του ΟΤΕ

• Like
Reactions: MATTHIAS
Επίσης λειτουργεί το airplay και βλέπω από το ipad ή το iphone στην LG τηλεόρασή μου που το υποστηρίζει . Ποιότητα εικόνας ίδια με το cast στο Xiaomi mi box s . Απλά ανεκτή .

Έχει τεράστιες διαφορές το app του eon και cosmote σε Android tv os ( Xiaomi, Nvidia ή Android tv πχ) οπότε δεν υπάρχει δυνατότητα να παίξει το EON app αν δεν είναι ιντερνετική η παροχή της υπηρεσίας. Βάση του λεγόμενου της εταιρείας όπως και τα τεστ των φίλων στο φόρουμ.

• Like
Reactions: ananias47
Δεν ξερουν τι τους γινεται με ΕΟΝ. Πηρα δυο φορες στην εξυπηρετηση και ο ενας μου ειπε ειναι bug η εφαρμογη στο συστημα για τους δορυφορικους και οτι θα φτιαχτει για τηλεορασεις και ο αλλος ειπε οτι οι δορυφορικοι δεν θα παρουν εφαρμογη για τηλεοραση/box. Οτι ναναι…

Αυτή η εταιρία είναι καταδικασμένη. Όλη αυτή η ανοργανοσια και όλο αυτό το μπαχαλο με τα πακέτα που σου ζητάνε να έχεις vdsl γιαβαλεις eon , που ψάχνουν ακόμα να δούνε τι θα γίνει με τα δορυφορικά , που κάποιος πανέξυπνος σκέφτηκε ότι με το να μπλοκάρει τις smrt tvs στους δορυφορικούς θα καταπολεμήσουν το διαμηρασμο της συνδρομής .κάποια στιγμή το ότι έχουνε όλους αυτούς τους άχρηστους στο εμπορικό τμήμα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.καποιος πρέπει να τους πει ότι με το να το πάρουν τη premier league δεν πάει να πει ότι έσωσες την εταιρία , υπάρχουν αλλά πιο σημαντικά πράγματα και σε αυτό το κομμάτι ο ΟΤΕ τους έχει ξεβρακωσει.

Θα συμφωνησω απολυτως μαζι σου.Οχι μονο διαχωριζει αλλα μας ριχνει κιολας…Εγω δινω φουλ πακ 29,90€ και τωρα το δινει 23€
Οταν εγω πληρωνα 67€ για το φουλ πακ της Νοβα καποτε,πολλοι απο τους υπαλληλους που πουλανε τρελα πηγαιναν 6η δημοτικου
Τελοσπαντων,σορυ για το υφος μου αλλα δεν αντεξα…Μας εσκασαν 4 μερες τωρα με την εφαρμογη για τις smart και την ταλαιπωρια που τραβαμε συν την αδικια σε βαρος μας
Οταν βγηκε η cosmote ΟΤΤ με ειχαν παρει ακομη και τηλεφωνο να μου πουν ακριβως τι να κανω για να βλεπω σε 2η οθονη,ενω στη Νοβα καναμε πατεντες για να δουμε go σε τηλεοραση και καλα καναμε,σιγα μην παρανομουμε κιολας….Αν ηταν τοσο μαγκες εβλεπαν οτι η συσκευη ηταν mi box,ας ειχαν την αυτογνωσια να το κοψουν,αλλα οπως αποδειχτηκε δεν ειχαν…Γιαυτο το λογο πατησαν τωρα σε ηδη υπαρχουσα πλατφορμα,γιατι απλα δεν ξερουν…Να μην αναφερω καν τη διαχειριση θεασης λες και θα σας κλεβαμε εκει στην νοβα…
Αν ενας,εστω ενας απο τη νοβα παρακολουθει το σαιτ,δωστε μια εφαρμογη για TV στους δορυφορικους,αλλιως θα γεμισουν οι καδοι σκουπιδιων δορυφορικα πιατα
Μπαβο ρε φιλε . πολυ καλα τα λες , οταν τους εχω δωσει ενα σκασμο λεφτα απο την εποχη του ΦΙΛΜΝΕΤ , και παντα ειχα το φουλ πακετο. Απαιτω σεβασμο , κατι που εκει στην ΝΟΒΑ δεν το εχουν. Εδω στην επαρχια που το ιντερνετ ειναι χαλια το δορυφορικο μας εχει σωσει , αλλα δωσε μας και αυτη την ρημαδα εφαρμογη για tvbox kai smart tv δεν θα σας κλεψουμε . ουτε θα δουμε παρανομα, τοσα χρονια νομιμοι ειμαστε. Εχω και το cosmote φουλ πακετο και εκει δεν υπαρχει προβλημα να βλεπω σε tvbox kai smart tv. Δωστε και σε εμας τους δορυφορικους την εφαρμογη!!!

Να δεχτώ ότι δεν το δίνει για θέαση σε Smart Tv στους δορυφορικούς..... Ρε Nova ένα πακέτο με 10€ ΜΟΝΟ τα Novasports, επαναλαμβάνω έστω ΜΟΝΟ τα Novasports δεν μπορούσες να βγάλεις; Εγώ θα τα 'δινα έξτρα....