Nova EON TV / EON+

Πρωτο ημίχρονο ντέρμπι.
Εικόνα πολυ πολυ καλύτερη απο χθες χωρίς το παραμικρό σπάσιμο. Οχι βέβαια επιπεδου δορυφορικού.
Θυμίζω βλεπω απο το boxaki με eternity 50 αρα.
Διαφορα στο δορυφορικο 20 με 22 δευτερόλεπτα με φιλο που μιλαγα στο τηλέφωνο.
Δεν το λες κακό
Πολυ θετικό αυτό! Η ρυθμιση είναι στο auto ή cbr 7mbps?

Πάντως τους έχω έτοιμο το σλογκαν για την νέα υπηρεσία.

" Πρόσεχε τι ζητάς μπορεί να το αποκτήσεις. "

Με το ΕΟΝ έχεις 3 συσκευές και βλέπεις απο μία. αν έχεις και το extra έχεις 4 συσκευές και βλέπεις ταυτόχρονα από 2
Ωραία . Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση. Έχω ενεργή μια μεγάλη οθόνη που είναι η Samsung Smart TV μου και έχω μια ακόμα συσκευή να συνδέσω . Αν επιχειρήσω να βάλω και το Mi Box μου , δηλαδή να κάνω ακόμα μια σύνδεση μεγάλης οθόνης όπως τη λέει θα τι δεχτεί ? Ή μεγάλη οθόνη μπορεί να είναι μόνο μια ?
Θα ρωτήσετε , γιατί δεν δοκιμάζω να δω . Να πω ότι είμαι από τους τυχερούς που έχουν smart tv ενεργοποιημένη όντας δορυφορικός , απλά ενεργοποιούνται το Eon extra την ημέρα που βγήκε η πλατφόρμα

Ωραία . Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση. Έχω ενεργή μια μεγάλη οθόνη που είναι η Samsung Smart TV μου και έχω μια ακόμα συσκευή να συνδέσω . Αν επιχειρήσω να βάλω και το Mi Box μου , δηλαδή να κάνω ακόμα μια σύνδεση μεγάλης οθόνης όπως τη λέει θα τι δεχτεί ? Ή μεγάλη οθόνη μπορεί να είναι μόνο μια ?
Μεγάλη οθόνη μόνο 1..αυτο που μπορείς να κανεις είναι στο mi box να κάνεις cast από το κινητό για να δεις και εκεί!

Οκ ευχαριστώ πολύ . Απλά ήθελα να το ρωτήσω , γιατί στη διαχείριση συσκευών μου έχει πάλι το πεδίο να εισαγω κωδικό μεγάλης οθόνης και ήταν πειρασμός ...

Η εικόνα ειναι βελτιωμενη σε σχεση με τις προηγουμενες μερες αλλα παίρνει ακομα πολυ βελτιώση! Το μεγαλυτερο προβλημα που δεν εχει εξαλυφθεί ακόμη ειναι τα σπασίματα της εικονάς, frame drops? δεν ξερω πως να το πω που εχει ακόμα σε ορισμενες μεταδοσεις (πχ Μαρσειγ-Παρί) αλλα και στα cinema. Αυτο πρεπει να διορθωθεί χθες! γιατι δεν μπορεις να παρακολουθησεις ουτε μπάλα ουτε ταινία! Η χαμηλή αναλυση καταπίνεται τα σπασιματα οχι!

Μεγάλη οθόνη μόνο 1..αυτο που μπορείς να κανεις είναι στο mi box να κάνεις cast από το κινητό για να δεις και εκεί!
Δεν χάνεις κατι να το δοκιμάσεις νομίζω.
Φοβάμαι μη κοκομπλοκάρει και μου κόψει και την πρώτη μεγάλη οθόνη που όπως σου είπα την έχω από σπόντα

• Like
Reactions: pirovola
Σε 2 android tv συσκευές μπορεί να περαστεί; Μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα; Σε περίπτωση που είναι ο δέκτης off;

Θα πρέπει να βάλουν και άλλα κανάλια, στον δορυφόρο υπάρχουν πάνω από 250 ενώ στην εφαρμογή 80. Σε ένα tablet με σύνδεση 2.4 wifi κολλάει για δευτερόλεπτα, τέσσερεις φορές το έχει κάνει. Όταν το κάνει γίνεται θολή η εικόνα και μετά καθαρίζει σε δευτερόλεπτα.

Εγώ αγόρασα εον έξτρα και σήμερα έπαιξε μόνο το δορυφορικό και η μία συσκευή. Μόλις πήγα να βάλω την τρίτη κοβόταν η προβολή και έβγαζε μια καρτέλα. Συνέβη και σε άλλους;

Ti θεματάκια αυτά σήμερα? Κοβόταν στο κινητό και έλεγε για απώλεια σήματος! Και με δεδομένα αλλά και με WiFi!
Tώρα που τελείωσε ο αγώνας παίζει κομπλέ! Φορτώθηκε το δίκτυο άραγε? Χα χα

• Haha
Reactions: koskos
Η εικόνα του ντέρμπι στα τελευταία 20 λεπτά ήταν πολύ καλή , στο επίπεδο του Vodafone TV και ένα μικρό κλικ κάτω από το δορυφορικό.

Είναι προφανές ότι παίζουν με τις ρυθμίσεις και κάνουν fine tuning.

Τα παραπάνω με cast από android tablet σε NVIDIA shield.

• Haha
Reactions: koskos
Σύμφωνω η εικονα στο ντερμπι ηταν τουλάχιστον εφαμιλλη του vtv.
Σπασιμο ΟΥΤΕ ενα