Nova EON TV / EON+

Καλημέρα κάτοχος χρήστης over the top στην Cosmote TV full pack .
Μολις συνέδεσα το μποξάκι της Nova και μπορώ να πω εικόνα είναι 1.5 κλικ χαμηλότερης ποιότητας- ανάλυσης σε σχέση της Cosmote.
Είναι ένα αξιόλογο εγχείρημα της Nova το οποίο σίγουρα έχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά του και θα αντιμετωπίσει «παιδικές ασθένειες» σαν νέα υπηρεσία.

Ελπίζω να βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ η εικόνα και να είναι εφάμιλλη με την Cosmote σε πρώτο πλάνο .

*Γραμμή οπτική ίνα στο σπίτι cosmote 100

Καλημέρα,
εγώ έχω nova full με τον δέκτη 5001 και ενεργοποίησα την extra επιλογή στο EON (Παλιό Nova go) για να παίξει η εφαρμογή στην τηλεόραση μου Sony με χρέωση 2.5 ευρώ ή κάπου εκεί. Χωρίς αυτή την εχτρα συσκευή δεν έπαιζε απευθείας στην εφαρμογή της τηλεόρασης μου, παρά μόνο σε φορητή συσκευή. Συμφωνώ με τον πιο πάνω συμφουρίτη, καθώς εδώ και μία εβδομάδα που έχω την εφαρμογή στην τηλεόραση (και ως κάτοχος επίσης cosmote tv ott στην ίδια τηλεόραση) η ποιότητα της εικόνας για αρχή ειναι ένα κλικ κάτω από cosmote ενώ σε γρήγορες κινήσεις στην οθόνη εμφανίζεται μία σκιά. Σε γενικές γραμμές πολύ καλή υπηρεσία, η οποία ωστόσο χρειάζεται βελτίωση για να αποφύγει τις παιδικές ασθένειες.

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο μαζί τους. Εννοείται δεν έχει έρθει SMS. Μου ζήτησαν τον σειριακό αριθμό του κουτιού, τους τον είπα και επιβεβαίωσαν πως συμφωνεί με τα στοιχεία τους. Το account μου λέει έχει ένα σπάνιο πρόβλημα και το έχουν στείλει στο τεχνικό τους τμήμα εσωτερικά για να κοιτάξουν γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί! :ROFLMAO: Στην ερώτηση αν μπορούν να μου πουν πότε θα ενεργοποιηθεί σίγουρα, η απάντηση ήταν μπορεί αύριο. Στην ερώτηση αν μπορώ να μιλήσω με κάπποιον προϊστάμενο ή να αναφέρω γραπτώς τις εντυπώσεις μου για την μέχρι τώρα εμπειρία μου σαν νέος συνδρομητής, η απάντηση ήταν πως δεν υπάρχει κάποιος προϊστάμενος για τέτοια θέματα. Αυτά. Με τις υγείες μας.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σήμερα μου έστειλαν κωδικους και με έβαλαν στο account

Οι άνθρωποι είναι τραγικοί
Μου είπε σήμερα στο τηλέφωνο η άλλη που με πήρε οτι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το Smart TV app γιατί έχω multiview και το σύστημά τους βλέπει σαν μεγάλη οθόνη το 2ο αποκωδικοποιητή!!!
-Ωραια λοιπόν, κόψτε τώρα το multiview και ενεργοποιήστε το smart TV app
Αφου με έβαλε στην αναμονή, μετά μου είπε ότι έκανε λάθος και πρέπει να πάρω ειδικό εξοπλισμό (!) για την 24ρα που έχω, και να έχω το box στο ένα δωμάτιο και το smart TV app στο άλλο, ΚΑΤΑΡΓΏΝΤΑΣ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΌ !!!
ΣΕ 24ΡΑ ΓΡΑΜΜΉ... Πρακτικά δηλαδή, να βγάλω μόνος μου τα μάτια μου, αφού παράλληλη θέαση στην 24ρα -που μου βγάζει λιγότερα από 10- εκ των πραγμάτων, είναι αδύνατη!!!
Είναι πραγματικά τραγικοί οι άνθρωποι
Απογοήτευση!!!

Σήμερα παρέλαβα το eon smart box.Το μηχάνημα είναι καλό.Τα κανάλια αλλάζουν ακαριαία.Ηρθε ενεργοποιημένο
Το συνδεσα και παίζουν όλα.Αιτηση είχα κάνει 22 Οκτωβρίου.

Μου άνοιξε κανονικά τελικά, απο εχθές όλα καλά. Δουλεύουν και τα 2 μαζί (δορυφόρος - app σε μεγάλη οθόνη) και πραγματικά μέσω shield η εικόνα δεν παίζεται με 100άρα. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο. Δεν υπήρχε λόγος να περιμένω κάτι άλλο αφού ήδη πλήρωνα αρκετά για την απλή δορυφορική υπηρεσία. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο έχω και τα οφέλη της δορυφορικής με τον εξ σκληρό και τις εγγραφές μου και επωφελούμαι επίσης του άκρως λειτουργικού app μέσω shield. Πάντως η αλλαγή έγινε μέσα σε μία ημέρα και από την πρώτη φορά που μίλησα στο τηλέφωνο, υπήρξε κατευθείαν θετική απάντηση. Δεν ρώτησα βέβαια αφού είπα κατευθείαν τι θέλω χωρίς να θέσω ερώτημα-αν αυτό κάπου βοηθάει. Κάναμε την απαραίτητη ηχογράφηση για το πέναλντυ των 50ευρώ και μέσα σε 24 ώρες όλα πήγαν ρολόι.
Αδερφέ μου τι ώρα έκανες την αίτηση και πότε σου ήρθε μήνυμα (στο κινητό; )ότι ενεργοποιήθηκες; Μόλις σου ήρθε μήνυμα συνδέθηκες στο Shield και έπαιξε κατευθείαν ενώ πριν δεν έμπαινε;

Μου άνοιξε κανονικά τελικά, απο εχθές όλα καλά. Δουλεύουν και τα 2 μαζί (δορυφόρος - app σε μεγάλη οθόνη) και πραγματικά μέσω shield η εικόνα δεν παίζεται με 100άρα. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο. Δεν υπήρχε λόγος να περιμένω κάτι άλλο αφού ήδη πλήρωνα αρκετά για την απλή δορυφορική υπηρεσία. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο έχω και τα οφέλη της δορυφορικής με τον εξ σκληρό και τις εγγραφές μου και επωφελούμαι επίσης του άκρως λειτουργικού app μέσω shield. Πάντως η αλλαγή έγινε μέσα σε μία ημέρα και από την πρώτη φορά που μίλησα στο τηλέφωνο, υπήρξε κατευθείαν θετική απάντηση. Δεν ρώτησα βέβαια αφού είπα κατευθείαν τι θέλω χωρίς να θέσω ερώτημα-αν αυτό κάπου βοηθάει. Κάναμε την απαραίτητη ηχογράφηση για το πέναλντυ των 50ευρώ και μέσα σε 24 ώρες όλα πήγαν ρολόι.
Και εγώ μέσω shield σε 100αρα αυτό έχω να πω ότι η εικόνα είναι απίστευτα καλή. Το ΕΟΝ box δεν το χρησιμοποιώ καν

• Like
Reactions: polakis
Καλησπέρα σε όλους,

Διαβαα τα προηγούμενα και όντως δεν βγαινει ξεκάθαρο νόημα. Αυτή τη στιγμή με nova δορυφορικό, έχω κατεβάσει το app σε 3 συσκευες, tablet & mobile και δουλεύει. Σε SAMSUNG TV μου βγάζει μνμ για μεγιστο αριθμό συσκευών. Σβήνω ένα tablet και πάλι παίρνω το ίδιο μνμ από τη TV. Πως μπορεί να παίξει; Αν ενεργοποιήσω το eon extra; Και κάτι τελευταίο, από τη διαχείριση συσκευών μπορώ να αλλάζω συσκευες συνέχεια ή κάθε 30 ημέρες; Σας ευχαριστω.

Τελικά έχουμε κάποια αλλαγή στην περίπτωση του δορυφορικού? Συνεχίζεται ο αποκλεισμός?

Καλησπέρα σε όλους,

Διαβαα τα προηγούμενα και όντως δεν βγαινει ξεκάθαρο νόημα. Αυτή τη στιγμή με nova δορυφορικό, έχω κατεβάσει το app σε 3 συσκευες, tablet & mobile και δουλεύει. Σε SAMSUNG TV μου βγάζει μνμ για μεγιστο αριθμό συσκευών. Σβήνω ένα tablet και πάλι παίρνω το ίδιο μνμ από τη TV. Πως μπορεί να παίξει; Αν ενεργοποιήσω το eon extra; Και κάτι τελευταίο, από τη διαχείριση συσκευών μπορώ να αλλάζω συσκευες συνέχεια ή κάθε 30 ημέρες; Σας ευχαριστω.
Δεν μπορεις να δεις σε τηλεοραση οσο εχεις το παλιο σου προγραμμα. Πρεπει να ανανεωσεις σε νεο EON προγραμμα 2ετιας κρατωντας ή οχι το δορυφορικο, για να σου ξεκλειδωσουν το app για τηλεοραση/tv box και μια ακομη κινητη συσκευη (ταμπλετ, κινητο, pc). Αν πληρωσεις και ΕΟΝ εξτρα σου ανοιγουν 2η κινητη συσκευη ταυτοχρονα. Επισης, καποια παιδια λενε οτι αν πληρωσεις χυμα σκετο το ΕΟΝ εξτρα στο υπαρχον προγραμμα σου τοτε ξεκλειδωνει και η εφαρμογη της τηλεορασης.

Αδερφέ μου τι ώρα έκανες την αίτηση και πότε σου ήρθε μήνυμα (στο κινητό; )ότι ενεργοποιήθηκες; Μόλις σου ήρθε μήνυμα συνδέθηκες στο Shield και έπαιξε κατευθείαν ενώ πριν δεν έμπαινε;
Τηλεφωνικά έγινε η αίτηση στις 16:10 της Δευτέρας και την Τρίτη το πρωί στις 09:30 είχε ανοίξει. Ένα τυπικό μήνυμα ήρθε του στυλ: Μπείτε στο novamyaccount με τους κωδικούς και το email που μας έχετε δηλώσει για να διαχειριστείτε τη συνδρομή σας. Δεν με καλωσόρισε κάπως στην ΕΟΝ ή κάτι άλλο παρεμφερές. Την ψιλιάστηκα, μπήκα έβαλα τον κωδικό που μέχρι τότε μου έλεγε πως έχω υπερβεί τον αριθμό και κατευθείαν έπαιξε. Έκτοτε παίζουν απρόσκοπτα και τα 2, δορυφόρος και application μέσω shield. Φυσικά και έχω ξεχάσει πλέον το δορυφορικό με την τεράστια διαφορά που έχω τόσο στο ζαπινγκ (0,5 δευτερόλεπτα.!!!!) όσο και στην γενική χρήση της εφαρμογής. Τα καλά να λέγονται.

• Like
Reactions: Joker19
Τηλεφωνικά έγινε η αίτηση στις 16:10 της Δευτέρας και την Τρίτη το πρωί στις 09:30 είχε ανοίξει. Ένα τυπικό μήνυμα ήρθε του στυλ: Μπείτε στο novamyaccount με τους κωδικούς και το email που μας έχετε δηλώσει για να διαχειριστείτε τη συνδρομή σας. Δεν με καλωσόρισε κάπως στην ΕΟΝ ή κάτι άλλο παρεμφερές. Την ψιλιάστηκα, μπήκα έβαλα τον κωδικό που μέχρι τότε μου έλεγε πως έχω υπερβεί τον αριθμό και κατευθείαν έπαιξε. Έκτοτε παίζουν απρόσκοπτα και τα 2, δορυφόρος και application μέσω shield. Φυσικά και έχω ξεχάσει πλέον το δορυφορικό με την τεράστια διαφορά που έχω τόσο στο ζαπινγκ (0,5 δευτερόλεπτα.!!!!) όσο και στην γενική χρήση της εφαρμογής. Τα καλά να λέγονται.
Τί ταχύτητα έχεις?

Μπράβο! Στο my account (μέσω browser) τι σου λέει τώρα; Ότι είσαι συνδρομητής ΕΟΝ+; Άλλαξαν αυτά;

Μπράβο! Στο my account (μέσω browser) τι σου λέει τώρα; Ότι είσαι συνδρομητής ΕΟΝ+; Άλλαξαν αυτά;
Λέει απλά ΕΝΕΡΓΟ με την συνδρομητική κάρτα του δορυφορικού μου. Δεν αναφέρει ΕΟΝ + στο οποίο ζήτησα να μπω. Απλά έσβησε το NOVA Full Pack και δεν αντικατστάθηκε με κάτι άλλο, λέει απλά τη λέξη ΕΝΕΡΓΟ.

• Like
Reactions: Joker19
100 ftth OTE
Εγώ μόλις πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι δεν θέλω το box γιατί έχω απλά να δώσουν κωδικούς και μου είπε ότι δεν γίνεται γιατί δεν σηκώνει η γραμμή για 50αρα

Εγώ μόλις πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι δεν θέλω το box γιατί έχω απλά να δώσουν κωδικούς και μου είπε ότι δεν γίνεται γιατί δεν σηκώνει η γραμμή για 50αρα
Α και ότι δεν παίζει σε mi box και κωδικούς να μου δώσει

Δεν ξέρω απλά έχω καταλάβει πως όσο περισσότερες πληροφορίες τους δίνουμε και ρωτάμε τόσο μπερδεύονται τα παλικάρια. Γιαυτό και εγώ πήρα τηλ και δεν είπα ούτε για 100αρα, ούτε για το αν μπορώ να το κάνω και αν πειράζει το ένα ή το άλλο....απλά θεώρησα δεδομένο και τους το έδωσα να το καταλάβουν με τον τρόπο μου πως ΑΠΛΑ μάγκες θέλω να κρατήσω το δέκτη μου και απλά να περάσω στο ΕΟΝ + πληρώνοντας σας ένα 50αρικο αφού αυτό ήταν μονόδρομος για μένα. Ήδη έδινα 35 για σκέτη τηλεόραση οπότε δεν είχα τίποτα να χάσω. Κανείς δεν μου αρνήθηκε τίποτα κανείς δεν με ρώτησε για ταχύτητες. Έγινε πολύ σύντομα. Φανταστείτε το τηλεφώνημα κράτησε 3 λεπτά με την ηχογράφηση...και μέσα σε 24ώρες άνοιξε κατευθείαν.

Για την ωρα παντως προσπαθω να συνδεθω στην υπηρεσια στο mi box s αλλα δεν με αφηνει. Βγαζει μηνυμα σφαλματος.Εχει καταφερει καποιος να συνδεθει?