Nova EON TV / EON+

Για να καταλαβετε την οργανωση τους, στον πατερα μου που εχει δορυφορικο στον βυρωνα, δεν του δινουν το νεο εον προγραμμα με ανανεωση γιατι λενε ειναι σε παλιο καφαο μακρια απο το κεντρο ενω εχει 50αρα νοβα γραμμη ηδη και οτι συστημικα δεν μπορουν να δωσουν εον τβ σε αυτους τους πελατες γιατι δεν θα παιζει καλα. Και εν τω μεταξυ εχουμε ηδη εον τβ στο ιδιο σπιτι στο κινητο και σε nvidia shield με τους κωδικους του novago extra απο παλια και βλεπουμε κανονικα. Δηλαδη δεν το εχουμε επισημα για να δουμε σε μεγαλη οθονη. Μιλαμε για φαρσοκωμωδια…

Ξεκίνησα και γω την "free" δοκιμή μέσω XIaomi Box. Τέτοια λάσπη δεν την περίμενα. Στην αρχή, επειδή και τα κανάλια δεν έχουν κάποια ένδειξη HD, νόμιζα ότι σπρώχνουν για δοκιμή SD. Πολύ χάλια εικόνα εν έτη 2022. Γύρισα μετά σε ΟΤΕ και νόμιζα ότι βλέπω σε 8Κ.

Χθες έκανα τηλεφωνικά αίτηση ,για το eon+ μου έστειλαν μετα ,από λιγο σε email τη σύμβαση ,για υπογραφή και να την στείλω πίσω ,απάντηση μαζί μετα αλλα δικαιολογητικά που ήθελαν , επικοινωνήσαν μαζί μου, μου είπαν ότι τα έχουν λάβει, και θα τα προωθήσουν στο αρμόδιο τμήμα ,ελπίζω να μου στείλουν τα, στοιχεία πρόσβασης σήμερα μιας και έχω την εφαρμογή eon σε smart tv και να μην περιμένουν να μου έρθει πρωτα την άλλη εβδομάδα το, boxaki για να στείλουν μετα τους κωδικούς

Ξεκίνησα και γω την "free" δοκιμή μέσω XIaomi Box. Τέτοια λάσπη δεν την περίμενα. Στην αρχή, επειδή και τα κανάλια δεν έχουν κάποια ένδειξη HD, νόμιζα ότι σπρώχνουν για δοκιμή SD. Πολύ χάλια εικόνα εν έτη 2022. Γύρισα μετά σε ΟΤΕ και νόμιζα ότι βλέπω σε 8Κ.
Αντιθετα εγω την free την βλεπω σε πολυ καλη αποδοση. Εφαμιλλη της cosmote που ειχα.
Το 13831 της nova μου ειπε οτι δεν μπορω να εχω και δορυφορικο και eon box (οχι εφαρμογη), αλλα φιλος που επικοινωνησε με το εδω καταστημα, του ειπαν οτι γινεται μέ μικρη επιβαρυνση. Τι γινεται;

μπορεί κάποιος να μου πει η διεύθυνση που βάζουμε τον κωδικό για την θέαση στην τηλεόραση τι μορφής είναι; γιατί έβαλα ψεύτικα στοιχεία για να μην με ενοχλήσουν και δεν έχω το σχετικό λινκ (αναφέρομαι γι αυτούς που έχουν το δοκιμαστικό)

Last edited:
μπορεί κάποιος να μου πει η διεύθυνση που βάζουμε τον κωδικό για την θέαση στην τηλεόραση τι μορφής είναι; γιατί έβαλα ψεύτικα στοιχεία για να μην με ενοχλήσουν και δεν έχω το σχετικό λινκ (αναφέρομαι γι αυτούς που έχουν το δοκιμαστικό)
Στο email σου στέλνουν οδηγίες και είναι μοναδικό για τον καθένα. Πατάς πάνω και σου ανοίγει για να βάλεις τα γράμματα για την μεγάλη οθόνη.

Συγνώμη, αλλά με ψεύτικα στοιχεία που περίμενες να παραλάβεις τους κωδικούς;

Το URL πάντως είναι μοναδικό για κάθε χρήστη. Θα πρέπει να κάνεις ξανά αίτηση.

Οι κωδικοί έρχονται στο προσωρινό μειλ οποτε δεν χρειάζεται ούτε το τηλέφωνο σου να ξέρουν ούτε το προσωπικό σου μειλ. Απλά επειδή την προηγούμενη φορά που έδωσαν το δοκιμαστικό δεν έδιναν την δυνατότητα για θέαση στην τηλεόραση δεν πρόσεξα ότι τώρα είχε Λίνκ για τον κωδικό της tv

Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να δω τπτ. Φορτώνει η εφαρμογή αλλά δεν κάνει τπτ. Την έχω εγκαταστήσει σε wind vision.

Last edited:
υποφερτή η εικόνα αλλά οχι και cosmote! το πρωι το NS2 με το ζορι να ηταν HD. επίσης επίγεια σε cosmote και eon είναι η μερα με την νύχτα

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Οι κωδικοί έρχονται στο προσωρινό μειλ οποτε δεν χρειάζεται ούτε το τηλέφωνο σου να ξέρουν ούτε το προσωπικό σου μειλ. Απλά επειδή την προηγούμενη φορά που έδωσαν το δοκιμαστικό δεν έδιναν την δυνατότητα για θέαση στην τηλεόραση δεν πρόσεξα ότι τώρα είχε Λίνκ για τον κωδικό της tv
Στο mail βάζεις ότι θες. Στο τηλέφωνο που έβαλα ψεύτικο αριθμό δεν το δέχτηκε.

Μετά την δοκιμή μιας ημέρας έχω να πω πως εγώ σαν σινεφίλ περισσότερο,δεν έχει τίποτα μα τίποτα να μου προσφέρει. Πολύ λίγες ταινίες και παλιές. (Εκτός αν κάτι δεν κάνω σωστά) παιδικά το ίδιο. Σχεδόν τίποτα στο on demand. Πίστευα θα έχει ειχε μια πλούσια ταινιοθηκηαλλα δυστυχώς απογοήτευση. Μου ξεφεύγει κάτι? να πω πως ήδη έχω cosmote και είναι η μέρα με την νύχτα.

Τι είδους ταινίες σου αρέσουν ;
Η nova βάζει συνήθως δράσης και περιπέτειας.

Έχω κι εγώ Cosmote TV και τόσο καιρό δεν έχω δει πάνω από 2-3 ταινίες.
Πολύ κουλτούρα και ψυχοπλάκωμα πέφτει, γνώμη μου !

Στο replay έχει τα πάντα εκτός από τις ταινίες στις οποίες εμφανίζει μήνυμα δεν έχω δικαιώματα. Το ίδιο πάνω-κάτω κάνει και cosmote το βράδυ δεν μπορεί να ξαναδείς τις ταινίες την άλλη μέρα