Στο email εγώ θα πρότεινα ως προσθήκη δεύτερης μεγάλης οθόνης στο μοτίβο της κοσμοτε από περιεχόμενο hbo να ξαναφέρει αν γίνεται και από αθλητικά κάτι από Αμέρικα όπως nfl nhl nascar οπότε πέρα από το κολλεγιακο να έχει και ένα βραδυνό πρόγραμμα να κοντραρει το την κοσμοτε σε αυτόΑν δεν το κάνει στο παρον δεν θα έχει μέλλον. Εγώ θα στείλω email για να με ενημερώσουν από την στιγμή που το έχω πως ενεργοποιηται. Όπως λένε και αυτοί το τι γράφονται εδώ μέσα δεν λέω την φραση, θέλω επίσημη ενημέρωση. Επιπλέον οποίος έχει πρόβλημα για το οτιδήποτε εικόνα κ.τ.λ επειδή δεν τους νοιάζει τι γράφονται επικοινωνείτε μαζί τους. Για να μπούνε όλα σε μια σειρά και τα γίνουν και κάτι. Όλο γράφουμε - γραφουμε και είμαστε στα ίδια.
Συμφωνώ, μεγάλη απογοήτευση. Μόνο για αθλητικά την έχω τη Γόβα.Πλάκα πλάκα όσον αφορά τις ταινίες και τις σειρές στο on demand ακόμα και η Vodafone tv της ρίχνει στα αυτιά της νόβα. Δεν νομίζω να κάνω ποτέ συνδρομή αφού είδα πως είναι με το τεστ.
Κανένα κόλλημα εγώ.Αστέρας -Άρης έως το 30 καλά πήγανε τώρα άρχισαν τα κολλήματα .
Κανένα κόλλημα εγώ.
Ναι αυτό με την ανάλυση και εγώ το παρατήρησα.Και σε εμένα μετά το 35 σταμάτησαν αλλά έχω την εντύπωση ότι έπεσε η ανάλυση .
Η εικόνα πάντως ξεκάθαρα δεν είναι HD στη δοκιμή 7 ημερών. Η μέγιστη ποιότητα βίντεο γράφει επίσης ότι είναι 4 mbit/s. Είναι επειδή είναι δοκιμαστική η υπηρεσία;Συνεχιζω τηβ περιηγηση μου στο δοκιμαστικο. Cosmote 50αρα μεσα απο boxaki cosmote ott. Αθλια εικονα στο novasports 2 με χαμηλη ποιοτητα και κολληματα, πριν καν αρχισει το παιχνιδι του ΠΑΟΚ. Δηλαδη τι θα γινει με το ξεκινημα;
Παντως για να λεω το συνολο, η εικονα ηταν παρα πολυ καλη στο πρωτο ημιχρονο με καποια μικρα σπασιματακια. Δεν ξερω τι ειχε γινει πριν το ματς. Και χθες που παρακολουθησα ειχα πολυ καλη εικονα. Ασυρματος δοκιμαστικος μεσω cosmote box με 53 καρφωμεναΗ εικόνα πάντως ξεκάθαρα δεν είναι HD στη δοκιμή 7 ημερών. Η μέγιστη ποιότητα βίντεο γράφει επίσης ότι είναι 4 mbit/s. Είναι επειδή είναι δοκιμαστική η υπηρεσία;
Το windvision αυτή τη στιγμή έχει καλύτερή ανάλυση ( φαίνεται σαν HD) αλλά έχει μεγαλύτερη θολούρα στην κίνηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.