Nova EON TV / EON+

Αυτό με το program + είναι θέμα και σε μένα που χρησιμοποιω harmony. Αν κάποιος έχει βρει λύση ας πει.

Κι εγω σε cosmote box, δοκιμη. Καλουτσικη εικονα κακη δεν την λες, σιγουρα καλυτερη απο αυτο που ακουγα. Μετρια εφαρμογη, της cosmote καλυτερη. Κατι κολληματακια ειδα ηδη με 50αρα cosmote γραμμη, αλλα θα το τσεκαρω το βραδυ οπως και καταλογους ταινιων και σειρων

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Αν δεν το κάνει στο παρον δεν θα έχει μέλλον. Εγώ θα στείλω email για να με ενημερώσουν από την στιγμή που το έχω πως ενεργοποιηται. Όπως λένε και αυτοί το τι γράφονται εδώ μέσα δεν λέω την φραση, θέλω επίσημη ενημέρωση. Επιπλέον οποίος έχει πρόβλημα για το οτιδήποτε εικόνα κ.τ.λ επειδή δεν τους νοιάζει τι γράφονται επικοινωνείτε μαζί τους. Για να μπούνε όλα σε μια σειρά και τα γίνουν και κάτι. Όλο γράφουμε - γραφουμε και είμαστε στα ίδια.
Στο email εγώ θα πρότεινα ως προσθήκη δεύτερης μεγάλης οθόνης στο μοτίβο της κοσμοτε από περιεχόμενο hbo να ξαναφέρει αν γίνεται και από αθλητικά κάτι από Αμέρικα όπως nfl nhl nascar οπότε πέρα από το κολλεγιακο να έχει και ένα βραδυνό πρόγραμμα να κοντραρει το την κοσμοτε σε αυτό

• Like
Reactions: pirovola
Πάντως εγώ με μια πρόχειρη δοκιμή που έκανα σε 43 Samsung 4k όπου έχω και δορυφορικό και την εφαρμογή τώρα με τις 7 μέρες δοκιμή η εικόνα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα. Ίσως το δορυφορικό υπερέχει λίγο λόγω καλύτερου bitrate αλλά είναι μικρή η διαφορά.

Πλάκα πλάκα όσον αφορά τις ταινίες και τις σειρές στο on demand ακόμα και η Vodafone tv της ρίχνει στα αυτιά της νόβα. Δεν νομίζω να κάνω ποτέ συνδρομή αφού είδα πως είναι με το τεστ.

Πλάκα πλάκα όσον αφορά τις ταινίες και τις σειρές στο on demand ακόμα και η Vodafone tv της ρίχνει στα αυτιά της νόβα. Δεν νομίζω να κάνω ποτέ συνδρομή αφού είδα πως είναι με το τεστ.
Συμφωνώ, μεγάλη απογοήτευση. Μόνο για αθλητικά την έχω τη Γόβα.

• Like
Reactions: tsagod and Stacy
Να πω μια αποψη καθως την δοκιμασα εκτεταμενα την εφαρμογη σημερα πρωτη μερα δοκιμης. Καταρχας εχω cosmote 50 vdsl με cosmote tv. Το δοκιμασα στο box του cosmote λοιπον. Αρκετα πιο παλια ειχα νοβα δορυφορο, μετα voda με novasports και cosmote δορυφορικο και τωρα εχω cosmote ott σε 50αρα cosmote καρφωμενη στο 53. Παμε στο eon. Καλη η εικονα. Δεν με χαλαει. Καλη ειναι. Ισως λιγο πιο κατω απο cosmote ott αλλα πολυ καλη. Σιγουρα καλυτερη απο voda novasports (καμια σχεση) αλλα οχι εκεινο το κρυσταλο που ειχα παλια nova δορυφορικη. Ειδα αστ τριπολης αρης, μια χαρα, ουτε κολληματα και η εικονα καλη. Εφαρμογη: αρκετα καλυτερη η εφαρμογη της cosmote θα ελεγα αλλα το εον παει πιο ακαριαια απο καναλι σε καναλι ή απο το ενα στο αλλο. Δεν με ενθουσιασε παντως σαν εφαρμογη, σαν σχεδιασμος εννοω. Περιεχομενο. Παλια βαζαμε nova διοτι ειχε τα αθλητικα αλλα και πολυ σινεμα. Καμια σχεση. Αθλητικα εχει πολλα και καλα και ισως γινουν και καλυτερα αλλα απο ταινιες και σειρες δραμα σε σχεση με cosmote. Απλα εχει τα πολυ μεγαλα blockbuster τα οποια ναι αξιζουν αλλα ειναι λιγα. Για μενα απογοητευση σε σχεση με την κοσμοτε. Μικρη ταχυτητα στο να πας μπροστα ή πισω μια ταινια (ακου τι παρατηρει ο κοσμος). Μεχρι και στα παιδικα που βλεπουμε...3 κυκλοι του paw patrol αντι για 6 της cosmote. Απο την αλλη εχει κατι duck tv τα οποια δειχνουν ενδιαφεροντα. Ντοκιμαντερ. Ενταξει το national geograpbic παντα ειναι δυνατο αλλα για μενα σαν το cosmote history τιποτα. Αξιζει το cosmote μονο και μονο για το history. Κανεις δεν το λεει αυτο. Πολυ ωραιο που εχω και τις 2 εφαρνογες σε ενα κουτακι. Μοντερνα πραγματα. Να επιτρεψουν και οι 2 πλατφορμες και τον ξενο ανταγωνισμο. Δεν ειναι εποχες για αποκλεισμους. Ολα παιζουν ρολο. Σε γενικες γρανμες ειναι κατι καλο αλλα δεν θα το επιλεξω εκτος κι αν ξαναπαρει ολο το ελληνικο. Σημαντικο που πηρε το αγγλικο αλλα ολα τα αλλα πρωταθληματα ειναι για αυτους που θελουν ολη την μερα να τσουλαει το τοπι. Αγγλικο, ελληνικο εωρολιγκα νβα champios league ειναι τα σημαντικοτερα για μενα. Αν ειχε ολο το ελληνικο και αγγλικο και ευρωλιγκα θα ειχε προβαδισμα. Τωρα λογω συνολου υπολλειπεται. Μου ελειψαν τα eurosport και το σνουκερ. Παντως και για τις 2 πλατφορμες ισχυει αυτο. Αν δεν επανδυσουν πιθανως και σε καποιο περιεχομενο με hbo max με disney plus ή κατι τετοιο σε 2-3χρονια θα εχουν ζητημα να προσελκυσουν συνδρομητες τετοιου τυπου. Μονο μπαλα. Αλλα μετα θα πει και ο αλλος...για μπαλα μονο θα δινω 25 ευρω;
Πολλα ειπα σημερα, συγγνωμη για το μακροσκελες

Last edited:
Η τεράστια διαφορά με την cosmote είναι και η ποιο σημαντική. Την μεγάλη οθόνη σε μια συσκευή μπορείς μόνο, αν θέλεις να το βάλεις και σε δεύτερη τηλεόραση καλοσορισες στο club τον περιορισμένων. Το που θέλεις να βλέπεις το ορίζει η εταιρία ενώ στην cosmote το ορίζεις εσύ. Το 7ημερο έδειξε τις δυνατότητες ενεργοποίησης σε οτιδήποτε συσκευή στην δική μου περίπτωση δύο τηλεοράσεις και στο xiaomi box. Μετά το 7ημερο αν θέλω να βάλω πρέπει να διαλέξω μια συσκευή από τις τρεις, εδώ η ΕΟΝ εκεί η ΕΟΝ που είναι η ΕΟΝ.

• Like
Reactions: kostthem and Stacy
Εαν η εφαρμογη του ΕΟΝ μπει σε android box, εχει περιορισμο οθονων θεασης; Μηπως διαβαζει την διαφορετική ip και δεν παιζει;

Συνεχιζω τηβ περιηγηση μου στο δοκιμαστικο. Cosmote 50αρα μεσα απο boxaki cosmote ott. Αθλια εικονα στο novasports 2 με χαμηλη ποιοτητα και κολληματα, πριν καν αρχισει το παιχνιδι του ΠΑΟΚ. Δηλαδη τι θα γινει με το ξεκινημα;

• Like
Reactions: valkal19 and nkats
Καλυτερα τωρα οσον αφορα την ποιοτητα ομως μερικα μικροκολληματακια παραμενουν

Συνεχιζω τηβ περιηγηση μου στο δοκιμαστικο. Cosmote 50αρα μεσα απο boxaki cosmote ott. Αθλια εικονα στο novasports 2 με χαμηλη ποιοτητα και κολληματα, πριν καν αρχισει το παιχνιδι του ΠΑΟΚ. Δηλαδη τι θα γινει με το ξεκινημα;
Η εικόνα πάντως ξεκάθαρα δεν είναι HD στη δοκιμή 7 ημερών. Η μέγιστη ποιότητα βίντεο γράφει επίσης ότι είναι 4 mbit/s. Είναι επειδή είναι δοκιμαστική η υπηρεσία;
Το windvision αυτή τη στιγμή έχει καλύτερή ανάλυση ( φαίνεται σαν HD) αλλά έχει μεγαλύτερη θολούρα στην κίνηση.

Η εικόνα πάντως ξεκάθαρα δεν είναι HD στη δοκιμή 7 ημερών. Η μέγιστη ποιότητα βίντεο γράφει επίσης ότι είναι 4 mbit/s. Είναι επειδή είναι δοκιμαστική η υπηρεσία;
Το windvision αυτή τη στιγμή έχει καλύτερή ανάλυση ( φαίνεται σαν HD) αλλά έχει μεγαλύτερη θολούρα στην κίνηση.
Παντως για να λεω το συνολο, η εικονα ηταν παρα πολυ καλη στο πρωτο ημιχρονο με καποια μικρα σπασιματακια. Δεν ξερω τι ειχε γινει πριν το ματς. Και χθες που παρακολουθησα ειχα πολυ καλη εικονα. Ασυρματος δοκιμαστικος μεσω cosmote box με 53 καρφωμενα

Παω να πω καλο λογο και προσπαθει η eon φιλοτιμα να με διαψευσει. 3 παγωματα εικονα στα τελευταια λεπτα. Ακινητα ολα....τι να πω...δοκιμασαμε και ευχαριστουμε για την δοκιμη. Αλλα...τι ειναι αυτα; cosmote δεν μου εχει παγωσει ποτε των ποτων, πτωση αναλυσης ναι. Αλλα μαυρισμα οθονης ή παγωμα ποτε. Φανταζομαι τι γινεται στα ντερμπι και για αυτο διαμαρτυρεται ο κοσμος εδω