Ναι οντως, το μονο αρνητικο που παρατηρησα ειναι οτι το premier δεν εχει replay, τουλαχιστον προς το παρον. Πιστευω να γινει και αυτοΆμα είχε το replay και την εφαρμογή με τα στατιστικά ακόμα καλύτερα θα ήταν!Να μην έχει replay?!!
Ναι οντως, το μονο αρνητικο που παρατηρησα ειναι οτι το premier δεν εχει replay, τουλαχιστον προς το παρον. Πιστευω να γινει και αυτοΆμα είχε το replay και την εφαρμογή με τα στατιστικά ακόμα καλύτερα θα ήταν!Να μην έχει replay?!!
τα FPS στο novasport Premier League ειναι 60; γιατι η ροη εικονας ειναι καλυτερη σε σχεση με ΟΛΑ τα αλλα καναλια που οπως παντα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ και εχει τρεμουλο ( 100αρα συνδεση)
Εμενα απο app ακριβως το αναποδο. Premier αψεγαδιαστο, bundesliga το χειροτερο απο οσα εδειχνε live. Τα ενδιαμεσα οκ.Η bayern ηταν μια χαρα. Το ματς της αρσεναλ μια μετριοτητα και απο χρωματα και σε κινηση. Σε app οχι στο eon box.
Το xiaomi mi box s ειναι πολυ καλο αξιοπιστο και φτηνο αλλα εχει περιορισμενη συνδεσιμοτητα θελει ethernet adapter απο το 1 usb που εχει, αλλιως αν θες να δωσεις λιγα παραπανω ενα καλο και επισης αξιοπιστο ειναι το MECOOL KM2 ή το KM2 PLUS αν μπορεις να το βρεις απο ιντερνετικο κινεζομαγαζο, ή αν θες να δωσεις πιο πολλα λεφτα μετα πας σε Nvidia ShieldΚαλησπέρα,έχει αλλάξει η πρόκειται να αλλάξει κάτι με την θέαση σε μεγάλη οθόνη με δορυφορική σύνδεση;
Επίσης κάποιο box αξιοπιστω με ethernet?
Ευχαριστώ
Με ethernet μέσω box βλέπω πολύ καλή ποιότητα εικόνας, μόλις ανοίξω το app η βγάλω το ethernet στο box και δουλέψω με wifi πονάνε τα μάτια μου. Σημειωτέον έχω 200 vdsl...το συμπέρασμα είναι ένα...όταν πουλάς ένα προϊόν πρέπει με όλα τα μέσα να παρέχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Τι πάει να wifi ethernet box app; Εμείς μπορεί να σχολιάζουμε και να το ψάχνουμε λίγο παραπάνω ο απλός πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος...Φίλε εγώ έχω δορυφορικό και το βλέπω αυτή την στιγμή με app ,την τηλεόραση την έχω με ethernet και πάει τρένο έχω οπτική στο σπίτι 100 όταν την είχα συνδέσει με WiFi έβλεπα κάτι κολλήματα το ίδιο έβλεπα και με cosmote όμως,πιθανόν να έπαιζε ρόλο το WiFi τής τηλεόρασης
Ή το Google Chromecast with Google TV άψογο.Το xiaomi mi box s ειναι πολυ καλο αξιοπιστο και φτηνο αλλα εχει περιορισμενη συνδεσιμοτητα θελει ethernet adapter απο το 1 usb που εχει, αλλιως αν θες να δωσεις λιγα παραπανω ενα καλο και επισης αξιοπιστο ειναι το MECOOL KM2 ή το KM2 PLUS αν μπορεις να το βρεις απο ιντερνετικο κινεζομαγαζο, ή αν θες να δωσεις πιο πολλα λεφτα μετα πας σε Nvidia Shield
Lg App ethernetΠαιδιά εσείς που λέτε χωρίς πιξελιασματα η εικόνα, με ποιο τρόπο παρακολουθείτε, ethernet, box η app;
Αυτο είδα και εγώ και ήθελα να δω το τέλος του αγώνα που έχασα χθες και δεν το έχει.Πείτε μου ότι υπάρχει έστω και μια πιθανότητα στις 1.000.000 να μην έχει replay tv το κανάλι της Premier League..
Καλο ειναι και αυτο απλα εχει περιορισμενη συνδεσιμοτητα δεν εχει π.χ. συνδεση ethernet και νομιζω εχει 4gb εσωτερικο χωρο αν δεν κανω λαθος, αλλα σε γενικες γραμμες καλο ειναιΉ το Google Chromecast with Google TV άψογο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.