Nova EON TV / EON+

Απο το τηλεκοντρολ επιλογη Language (για δορυφορικο) και επιλεγεις Αγγλικα
Στην premier εχει φυσικο ηχο χωρις καστερ
Γερμανια-ολλανδια την περιγραφη στα αγγλικα
Ευχαριστώ,μόνο δορυφορικό γίνεται ε από box να υποθέσω όχι

Με PlayStation 4, μπορεί να γίνει χρήση εφαρμογής eon tv;
Δεν είδα καμία εφαρμογή eon, δεν ξέρω το xbox. Πάντως με browser λογικά μπορείς να δεις απλός δεν ξέρω αν το βλέπει για μεγάλη οθόνη η για φορητές συσκευές.

Από λοιπές συσκευές που προσθέτουν τη δυνατότητα να παρακολουθείς μέσω τηλεόρασης eon tv, όπως stick ή πρόσθετα διάφορα που κουμπώνουν σε τηλεόραση, ποια είναι δοκιμασμένα για συμβατότητα με eon tv;

Από λοιπές συσκευές που προσθέτουν τη δυνατότητα να παρακολουθείς μέσω τηλεόρασης eon tv, όπως stick ή πρόσθετα διάφορα που κουμπώνουν σε τηλεόραση, ποια είναι δοκιμασμένα για συμβατότητα με eon tv;
Εγώ το έχω δοκιμάσει σε Chromecast with google tv, σε Nvidia shield και σε mi box s. Το μόνο που με χάλασε ήταν στο Chromecast δεν έχει επιλογή cbr στα άλλα όλα καλά

Και το mi tv stick

Sent from my iPad using Tapatalk

ΓΙατί τόσο χάλια η εικόνα της εον σε σχέση με το cosmote tv. Απο browser παρακολουθω, μιλάμε για τρελή διαφορά ποιότητας...

• Like
Reactions: kardasios
ΓΙατί τόσο χάλια η εικόνα της εον σε σχέση με το cosmote tv. Απο browser παρακολουθω, μιλάμε για τρελή διαφορά ποιότητας...
Έχει όντως τρελή διαφορά και έχοντας και τις δύο πλατφόρμες έχω προβληματιστεί πάρα πολύ δεν μπορώ να πάρω μία απόφαση Cosmote. Εικόνα αλλά για εμένα φτωχό σε περιεχόμενο όσο αφορά ταινίες και ντοκιμαντέρ αθλητικά δε βλέπω. Αλλά ρε παιδί μου έχει πολύ καλή εικόνα.Εον έχει αυτά που θέλω,Χάλια ποιότητα προβληματική υπηρεσία δηλαδή δεν ευχαριστιέσαι να το βλέπεις κι ειδικά αν έχεις 60 ιντσον οθόνη .

Στη συσκευή Apple TV υποστηρίζεται το eon tv;

Χθες είδα με chromecast κάποια ματς και ομολογώ έμεινα ικανοποιημένος.
Η κίνηση ομαλή η εικόνα οκ.
Δε ξέρω αν έπαιζε ρόλο το ότι η οθόνη ήταν 1080p (μιλάω κυρίως για τη κίνηση).
Σε μεγάλη οθόνη δεν έχω τόσο ομαλή κίνηση σε 4Κ 50 hz.

• Like
Reactions: valkal19
Με ποιο κριτήριο να διαλέξω ποιότητα εικόνας η θεματολογία… Βέβαια στην Cosmote ξεφεύγει πολύ η τιμή για την νοικιάζω και ταινίες…
Εσείς τι θα κάνατε

Με ποιο κριτήριο να διαλέξω ποιότητα εικόνας η θεματολογία… Βέβαια στην Cosmote ξεφεύγει πολύ η τιμή για την νοικιάζω και ταινίες…
Εσείς τι θα κάνατε
Θεματολογια προφανως αναλογα τι θες να βλεπεις. Ειπαμε δεν ειναι και τοσο χαλια πια η εικονα στην εον.

Η ποιότητα εικονας μεταξυ νοβα και cosmote είναι τεράστια πραγματικά βλέποντας και τα 2 συγχρόνως σε πιάνει κλάμα με τη νοβα. Θέλει προσπάθεια το 2022 να έχουν τόσο χάλια εικόνα...αλοίμονο σε όσους τους τα σκάμε

• Like
Εσείς τι θα κάνατε
Φίλε ανάλογα τι θες να δεις, εγώ έχω και τα δυο για ποδόσφαιρο Ισπανικό,Αγγλικό, Ελλάδα (Νόβα) Τσάμπιονς λιγκ,Ελληνικο(κόσμοτε). Για σχέση χρημάτων η nova είναι πολύ φθηνή από cosmote. Της συνδρομές της μοιράζομαι με τον αδερφό μου και με βγαίνει εμένα 8 ευρώ Nova full pack και 11 ευρώ cosmote full pack.

• Like
Θεματολογια προφανως αναλογα τι θες να βλεπεις. Ειπαμε δεν ειναι και τοσο χαλια πια η εικονα στην εον.
Αδερφέ έχεις δίκιο αλλά σε μεγάλη τηλεόραση φαίνεται…από 60 και πάνω

υποστηρίζεται μέσω airplay, δεν υπαρχει εφαρμογή

Ευχαριστώ για την απάντηση σου!
Εννοείς ότι αν το Apple TV (η συσκευή δηλαδή) συνδεθεί σε μια τηλεόραση παλαιότερης τεχνολογίας που δεν προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης του EON TV μέσω AirPlay ή WiFi streaming, τότε μέσω του Apple TV αποκτά δυνατότητα να στριμαρει περιεχόμενο (πχ από smartphone ή υπολογιστή) ;