Nova EON TV / EON+

κι εγώ τα ίδια, τπτ δεν παίζει στη τβ, πρέπει να χουμε καβαντζα θείο για να δούμε ματς, βροχή οι κλήσεις στο σαπορτ και στο τηλ και στο σάιτ

Άντε μωρέ με τους ανεύθυνους έχασα ένα ημίχρονο .. ούτε στην τηλεφωνική Τεχνικη εξυπηρέτηση δεν έπιανα γραμμή είχε 15 λεπτά αναμονή και μετά δεν έπιανε κάν γραμμή

• Like
Reactions: seaman13
View attachment 20220799 άτομα στο chat..... Πάει το μπινελίκι γόνα..... Αφού δεν ντρέπονται λίγο......
παίζει να ήταν και τριψήφιο το νούμερο, αλλά στο 99 τερματίζει

με τόσα προβλήματα εντωμεταξύ δεν πρέπει να μας αποζημιώσουν κάπως; 1 μήνα πχ δώρο ή κάτι τέτοιο;

• Like
Reactions: Joker19
παίζει να ήταν και τριψήφιο το νούμερο, αλλά στο 99 τερματίζει

με τόσα προβλήματα εντωμεταξύ δεν πρέπει να μας αποζημιώσουν κάπως; 1 μήνα πχ δώρο ή κάτι τέτοιο;
Τι να αποζημιώσουν; Εδώ τους στέλνεις μήνυμα και σου λένε -δεν βλέπουμε κάτι, όλα μια χαρά-....

Εγω ειχα 1 μικρο μαυρο στην αρχη και 2 ελαχιστα μετα το 2-1... το ματς το ειδα, η εφαρμογη παλι χαλι με τα fps, το box οκει.
Το αστειο ειναι γνωστος μου, που εχει..."απο το αλλο" ειδε ολο το ματς χωρις κανενα προβλημα στο σαλονι του.
Η διαφορα μας? Εγω θα πληρωσω 25.30 στο τελος του μηνα, για τις "υπηρεσιες" της νοβα. Ευχαριστουμε ρε παιδια...αρχοντες μας εχετε

Εγω ειχα 1 μικρο μαυρο στην αρχη και 2 ελαχιστα μετα το 2-1... το ματς το ειδα, η εφαρμογη παλι χαλι με τα fps, το box οκει.
Το αστειο ειναι γνωστος μου, που εχει..."απο το αλλο" ειδε ολο το ματς χωρις κανενα προβλημα στο σαλονι του.
Η διαφορα μας? Εγω θα πληρωσω 25.30 στο τελος του μηνα, για τις "υπηρεσιες" της νοβα. Ευχαριστουμε ρε παιδια...αρχοντες μας εχετε
Και εγώ κάποιες φορές βλέπω από «το άλλο» ειδικά ξένα παιχνίδια, πρεμιέρ λιγκ κλπ σε 4K. Ντρέπομαι όταν έρχονται φίλοι μου στο σπίτι και με κοροϊδεύουν που πληρώνω ΟΤΕ και νόβα ενώ υπάρχουν καλύτερες και φτηνότερες «πηγές» αλλά έχε χάρη που το έχω σαν χόμπι και μου τρώνε τα λεφτά.

Και εγώ κάποιες φορές βλέπω από «το άλλο» ειδικά ξένα παιχνίδια, πρεμιέρ λιγκ κλπ σε 4K. Ντρέπομαι όταν έρχονται φίλοι μου στο σπίτι και με κοροϊδεύουν που πληρώνω ΟΤΕ και νόβα ενώ υπάρχουν καλύτερες και φτηνότερες «πηγές» αλλά έχε χάρη που το έχω σαν χόμπι και μου τρώνε τα λεφτά.
E ναι αυτο (+εξτρα συσκευες, κινητο κλπ) + οτι θα το εχεις ο κοσμος να χαλασει. Ενω εκει σημερα εισαι, αυριο οχι κανεις δε ξερει. Αλλα καταλαβαινω ακριβως τι λες..
Το θεμα ειναι οτι η νοβα εχει βουνο να λυσει, ολοι εχουμε προβλημα, ειτε δορυφορικοι ειτε ιντερνετικοι, οι περισσοτεροι με κοινα προβληματα.

• Like
Reactions: seaman13
Εγω προσωπικα χρησιμοποιω τον Silk Browser με xiaomi mi box και ειναι απο τους καλυτερους, γρηγορος, χωρις να εχεις συνδεδεμενο ποντικι, εχει ενσωματωμενο κερσορα πολυ καλο και γρηγορο και στα βιντεο παιζει πολυ καλα.Το TV Bro μου κολλαει ελαφρως καποιες φορες, ο Silk Browser οχι.
Εδω οποιος θελει η τελευταια εκδοση του Slik Browser :
Σε εικόνα ποιος θεωρείς ότι έχει καλύτερη; Ο TV bro ή ο Slik;

Στα αθλητικά φαίνεται να είναι λίγο καλύτερος αλλά στα cinema και σε ταινίες γενικά δεν είναι τόσο smooth όσο ο TV bro

Καλησπερα σε ολους. Εχω σηκωσει τα χερια ψηλα, οτι και να πουμε ειναι λιγο, χαλια μαυρα και θελουν και 25.30 στο τελος του μηνα, ΕΛΕΟΣ!!!!

χθες το ειχα στο box αναβοσβηνε μονο του το κλεισα το ανοιξα παλι τα ιδια , μετα το κλεισα για 50 με 60 λεπτα το ξαναβαλα επαιξε μετα απο εκει ...

• Like
Reactions: chrsxen
Παίδες έχω δύο συνδρομές στην nova φουλ πακ ένα δορυφορικό και ένα ιντερνετικο πιο λέτε να κρατήσω έχω μπερδευτεί αύριο θα με πάρουν τηλ
Το δορυφορικό,και το έχεις και μέσω internet,ενώ αν κρατήσεις μόνο το ίντερνετικο δεν θα έχεις τον δορυφόρο σε περίπτωση βλάβης.

• Like
Reactions: kostthem
Αυτό που έγινε χθες το βράδυ στον αγώνα Άρης- Ολυμπιακός να μαυρίζει η οθόνη και να γράφει χώρις ίντερνετ ήταν απαράδεκτο και σημαίνει ότι οι σέρβερ δεν αντέχουν την πολλή πίεση.
Τί διαφημίζεται τότε να πάρετε και άλλους συνδρομητές αν δεν μπορείτε να εξυπηρετήσετε τους ήδη υπάρχοντες.
Επίσης σε συνομιλία με την εξυπηρέτηση πελατών με έβγαλαν τρελό ότι όλα καλά.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω απλά δεν δίνουν εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.