patrickdrd
AVClub Enthusiast
κι εγώ τα ίδια, τπτ δεν παίζει στη τβ, πρέπει να χουμε καβαντζα θείο για να δούμε ματς, βροχή οι κλήσεις στο σαπορτ και στο τηλ και στο σάιτ
παίζει να ήταν και τριψήφιο το νούμερο, αλλά στο 99 τερματίζειView attachment 20220799 άτομα στο chat..... Πάει το μπινελίκι γόνα..... Αφού δεν ντρέπονται λίγο......
Τι να αποζημιώσουν; Εδώ τους στέλνεις μήνυμα και σου λένε -δεν βλέπουμε κάτι, όλα μια χαρά-....παίζει να ήταν και τριψήφιο το νούμερο, αλλά στο 99 τερματίζει
με τόσα προβλήματα εντωμεταξύ δεν πρέπει να μας αποζημιώσουν κάπως; 1 μήνα πχ δώρο ή κάτι τέτοιο;
Και εγώ κάποιες φορές βλέπω από «το άλλο» ειδικά ξένα παιχνίδια, πρεμιέρ λιγκ κλπ σε 4K. Ντρέπομαι όταν έρχονται φίλοι μου στο σπίτι και με κοροϊδεύουν που πληρώνω ΟΤΕ και νόβα ενώ υπάρχουν καλύτερες και φτηνότερες «πηγές» αλλά έχε χάρη που το έχω σαν χόμπι και μου τρώνε τα λεφτά.Εγω ειχα 1 μικρο μαυρο στην αρχη και 2 ελαχιστα μετα το 2-1... το ματς το ειδα, η εφαρμογη παλι χαλι με τα fps, το box οκει.
Το αστειο ειναι γνωστος μου, που εχει..."απο το αλλο" ειδε ολο το ματς χωρις κανενα προβλημα στο σαλονι του.
Η διαφορα μας? Εγω θα πληρωσω 25.30 στο τελος του μηνα, για τις "υπηρεσιες" της νοβα. Ευχαριστουμε ρε παιδια...αρχοντες μας εχετε
E ναι αυτο (+εξτρα συσκευες, κινητο κλπ) + οτι θα το εχεις ο κοσμος να χαλασει. Ενω εκει σημερα εισαι, αυριο οχι κανεις δε ξερει. Αλλα καταλαβαινω ακριβως τι λες..Και εγώ κάποιες φορές βλέπω από «το άλλο» ειδικά ξένα παιχνίδια, πρεμιέρ λιγκ κλπ σε 4K. Ντρέπομαι όταν έρχονται φίλοι μου στο σπίτι και με κοροϊδεύουν που πληρώνω ΟΤΕ και νόβα ενώ υπάρχουν καλύτερες και φτηνότερες «πηγές» αλλά έχε χάρη που το έχω σαν χόμπι και μου τρώνε τα λεφτά.
Σε εικόνα ποιος θεωρείς ότι έχει καλύτερη; Ο TV bro ή ο Slik;Εγω προσωπικα χρησιμοποιω τον Silk Browser με xiaomi mi box και ειναι απο τους καλυτερους, γρηγορος, χωρις να εχεις συνδεδεμενο ποντικι, εχει ενσωματωμενο κερσορα πολυ καλο και γρηγορο και στα βιντεο παιζει πολυ καλα.Το TV Bro μου κολλαει ελαφρως καποιες φορες, ο Silk Browser οχι.
Εδω οποιος θελει η τελευταια εκδοση του Slik Browser :
Πιστευω εχει λιγο καλυτερη ο Silk BrowserΣε εικόνα ποιος θεωρείς ότι έχει καλύτερη; Ο TV bro ή ο Slik;
Το δορυφορικό,και το έχεις και μέσω internet,ενώ αν κρατήσεις μόνο το ίντερνετικο δεν θα έχεις τον δορυφόρο σε περίπτωση βλάβης.Παίδες έχω δύο συνδρομές στην nova φουλ πακ ένα δορυφορικό και ένα ιντερνετικο πιο λέτε να κρατήσω έχω μπερδευτεί αύριο θα με πάρουν τηλ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.