Τίποτα μην κάνεις στα ίδια είμαι και εγώ,δίνω 47,90 και το συμβόλαιο έχει λήξη 9 μήνες. Με έχουν πάρει 10 φορές και απλά τους λέω γιατί να κάνω αναννεωσει για να έχω τα ίδια που έχω τώρα. Σε εμένα η cosmote μου δίνει 1000, η ΔΕΗ μέχρι το Σεπτέμβρη μπαίνει στο παιχνίδι,ήδη έχει ρωτήσει τους παρόχους για να αγοράσουν χονδρική. Επιπλέον θα τρέξει επιδότηση μέχρι το τέλος του έτους για αναβάθμιση για πάνω από 100 vdsl που θα δώσουν κουπόνι,με όλα αυτά που γίνονται γύρω μου να κάνω αναννεωσει στο σήμερα για να έχω τα ίδια και να μπορώ να κάνω κάτι μετά από 2 χρόνια, απλά περιμένω τις επιλογές γιατί θα έχω επιλογές στο σήμερα όχι μετά από 2 χρόνια.Την τελευταία φορά μου έδιναν 200 με 50 ευρώ είτε σε εον στα 46 και κράταγα το δορυφορικό και έπαιρνα και ένα box. Θα έκανα αναννεωσει μόνο αν έδιναν και δεύτερη μεγάλη οθόνη στην τηλεόραση.Στο σήμερα με τις έξυπνες τηλεοράσεις απαιτείται να έχεις και δεύτερη οθόνη με την εφαρμογή στην τηλεόραση παρά να γεμίζεις συσκευές.εχω nova -forthnet, με 100αρα ιντερνετ, τηλ , κ fulpack με ταινιες κ αθλητικα, και το δορυφορικο μηχανακι με πιατο για τηλεοραση... το συμβολαιο ληγει σε 1 μηνα...τι να κανω ο μαυρος?
Σε αυτό με δεύτερη οθόνη με εφαρμογή στην τβ συμφωνώ και εγώΤίποτα μην κάνεις στα ίδια είμαι και εγώ,δίνω 47,90 και το συμβόλαιο έχει λήξη 9 μήνες. Με έχουν πάρει 10 φορές και απλά τους λέω γιατί να κάνω αναννεωσει για να έχω τα ίδια που έχω τώρα. Σε εμένα η cosmote μου δίνει 1000, η ΔΕΗ μέχρι το Σεπτέμβρη μπαίνει στο παιχνίδι,ήδη έχει ρωτήσει τους παρόχους για να αγοράσουν χονδρική. Επιπλέον θα τρέξει επιδότηση μέχρι το τέλος του έτους για αναβάθμιση για πάνω από 100 vdsl που θα δώσουν κουπόνι,με όλα αυτά που γίνονται γύρω μου να κάνω αναννεωσει στο σήμερα για να έχω τα ίδια και να μπορώ να κάνω κάτι μετά από 2 χρόνια, απλά περιμένω τις επιλογές γιατί θα έχω επιλογές στο σήμερα όχι μετά από 2 χρόνια.Την τελευταία φορά μου έδιναν 200 με 50 ευρώ είτε σε εον στα 46 και κράταγα το δορυφορικό και έπαιρνα και ένα box. Θα έκανα αναννεωσει μόνο αν έδιναν και δεύτερη μεγάλη οθόνη στην τηλεόραση.Στο σήμερα με τις έξυπνες τηλεοράσεις απαιτείται να έχεις και δεύτερη οθόνη με την εφαρμογή στην τηλεόραση παρά να γεμίζεις συσκευές.
Να το κάνει όπως η cosmote . Τρεις ταυτόχρονα αλλά αθλητικά μόνο ένας να βλέπει . Όπως και ο ανταγωνισμός . Δίκαιο .Σε αυτό με δεύτερη οθόνη με εφαρμογή στην τβ συμφωνώ και εγώ
Η κατασταση δεν ειναι ακριβωϛ ετσι, τουλαχιστον στο δορυφορικο τηϛ cosmote που εχω εγω. Ναι μεν σου δινει δευτερη ταυτοχρονη θεαση σε αθλητικα αλλα ισχυει ο κανοναϛ 1+1 σε ολα τα καναλια ακομα και στο replay tv. Με λιγα λογια ουσιαστικα αχρηστο το να το εχειϛ εγκατεστημενο σε πολλεϛ συσκευεϛ και να μην μπορειϛ να δειϛ ταυτοχρονα. Εχει τυχει να θελω να δω αγωνα στο ταμπλετ, εκτοϛ σπιτιου, και να μη μπορω γιατι εβλεπαν στο σπιτι, στο app τηϛ τηλεορασηϛ σειρα στο replay. Προτιμω λοιπον να βλεπω χωριϛ περιορισμουϛ τα παντα και σε οσεϛ και οποιεϛ συσκευεϛ μου δινουν οπωϛ η ΕΟΝ και θα προτιμουσα να το εκανε και η cosmote.Να το κάνει όπως η cosmote . Τρεις ταυτόχρονα αλλά αθλητικά μόνο ένας να βλέπει . Όπως και ο ανταγωνισμός . Δίκαιο .
+1Η κατασταση δεν ειναι ακριβωϛ ετσι, τουλαχιστον στο δορυφορικο τηϛ cosmote που εχω εγω. Ναι μεν σου δινει δευτερη ταυτοχρονη θεαση σε αθλητικα αλλα ισχυει ο κανοναϛ 1+1 σε ολα τα καναλια ακομα και στο replay tv. Με λιγα λογια ουσιαστικα αχρηστο το να το εχειϛ εγκατεστημενο σε πολλεϛ συσκευεϛ και να μην μπορειϛ να δειϛ ταυτοχρονα. Εχει τυχει να θελω να δω αγωνα στο ταμπλετ, εκτοϛ σπιτιου, και να μη μπορω γιατι εβλεπαν στο σπιτι, στο app τηϛ τηλεορασηϛ σειρα στο replay. Προτιμω λοιπον να βλεπω χωριϛ περιορισμουϛ τα παντα και σε οσεϛ και οποιεϛ συσκευεϛ μου δινουν οπωϛ η ΕΟΝ και θα προτιμουσα να το εκανε και η cosmote.
Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα υπάρχει λύση;Εδώ και καιρό δεν μπορώ να κάνω cast από κινητό στο box της eon tv ενώ είναι στο ίδιο δίκτυο. Ξέρει κάποιος τη λύση;
Σου βγάζει αυτό το μήνυμα που ανέφερα πιο πάνω ;Εχει κοπει το καστ απο κινητο σε τηλεοραση; Ξερει καποιος κατι; Δεν με αφηνει να το στειλω σε τβ, ουτε σε box
Σου βγάζει αυτό το μήνυμα που ανέφερα πιο πάνω ;
Σε lg τηλεόραση με AirPlay από iPhone παίζει χωρίς πρόβλημα . Στη συσκευή Google chromecast κάνει δύσκολα σύνδεση και δεν παίζει κανένα κανάλι πάλι με το ίδιο iPhone . Το ίδιο συμβαίνει σε συσκευή xiaomi mi box s .
Θα κάνω πάλι ένα τεστ το μεσημέρι με την LG με AirPlay και μετά γράψω εδώ τα αποτέλεμα . Πιστεύω ότι είναι bug της εφαρμογής . Λίγο υπομονή μέχρι το μεσημέρι .Αρα ειναι bug της εφαρμογης πιστευεις ή παιζει κατι αλλο απο νοβα μερια;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.