Nova EON TV / EON+

Το προβλημα με το cast απο iphone σε android box παραμενει. Δεν μπορουμε να δουμε ζωντανο προγραμμα στα σοβαρα καναλια. Εγω επιμενω οτι ειναι περιορισμος της νοβα. Δεν μπορει το καστ να δουλευει στα μισα καναλια και στα καλα καναλια οχι. Η λυση να το παμε πισω για να βλεπουμε με επιπλεον καθυστερηση δεν ειναι αποδεκτη. Απαραδεκτοι

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Απο Android κινητό σε android tv box παίζει κανονικά. Συνήθως με τ δεύτερη βέβαια, γιατί η εφαρμογή είναι οτι να ναι, αλλα παιζει.

Εμένα σταμάτησε να λειτουργεί και το τρικ που γυρνούσαμε το χρόνο λίγο πίσω για να παίξει το cast.

• Wow
Μου ήρθε μήνυμα ότι αυξάνετε το πάγιο 3 ευρω, δίνω 47,90 έχω το δορυφορικό ξέρεις κανείς κάτι.Δεν μου έχει αναφέρει κάτι στην ανανέωση που έκανα πριν δύο χρόνια ότι θα δίνω παραπάνω και από των κατάλογο.

• Wow
Έχουν δικαίωμα να αυξήσουν το πάγιο σύμφωνα με τα νέα συμβόλαια, όταν συμπληρώνουν χρόνο από τη διετή δέσμευση!
Βέβαια θα έπρεπε να υπάρχει το δικαίωμα της ατελούς διακοπής από την μεριά του συνδρομητή, εάν δεν συμφωνεί, γι αυτό θα πρέπει να ρωτήσεις στην ΕΕΤΤ!

• Like
Είναι τιμαρθμική αύξηση λόγω πληθωρισμού. Πέρασε από την ΕΕΤ αυτός ο κανονισμός χωρίς να πει κανείς τίποτα. Δεν υπάρχει δικαίωμα ατελούς διακοπής ούτε αποχώρησης.

• Wow
Στα 50 ευρώ μου δίνουν τα ίδια δορυφορικό ΕΟΝ με 200 fiber, όμως η κυβέρνηση όπως γράφεται θα δώσει κουπόνι για Viber τέλος Οκτώβρη,να έχουν γυρίσει όλοι. Επιπλέον η cosmote μου δίνει 1000 fiber αλλά μεγαλώνει το κόστος και έρχεται όπως γράφονται και η ΔΕΗ που θα παίρνεις Viber από τις κολόνες της ΔΕΗ.

Η ανάγκη του σήμερα είναι η εταιρεία να δώσει δεύτερη μεγάλη οθόνη με την εφαρμογή στην τηλεόραση. Γιατί να χρειάζεται να έχεις επιπλέον συσκευές για το απλό που είναι η θέαση.
Το δίνει ήδη
Η υπηρεσία multiroom που κοστίζει 5 ευρώ το μήνα είναι μια επιπλέον μεγάλη οθόνη, όπου σου στέλνουν έξτρα ΒΟΧ.Αλλά αυτό το ΒΟΧ μπορεί να διαγραφεί και να περάσεις οποιαδήποτε άλλη συσκευή μεγάλης οθόνης.Μόνο το βασικό ΒΟΧ δε διαγράφεται (τουλάχιστον εγώ δεν κατάφερα να τους πείσω να το διαγράψουν)

• Like
Reactions: petros_ksp
Το δίνει ήδη
Η υπηρεσία multiroom που κοστίζει 5 ευρώ το μήνα είναι μια επιπλέον μεγάλη οθόνη, όπου σου στέλνουν έξτρα ΒΟΧ.Αλλά αυτό το ΒΟΧ μπορεί να διαγραφεί και να περάσεις οποιαδήποτε άλλη συσκευή μεγάλης οθόνης.Μόνο το βασικό ΒΟΧ δε διαγράφεται (τουλάχιστον εγώ δεν κατάφερα να τους πείσω να το διαγράψουν)
Ενώ έχει κάποιος έξυπνη τηλεόραση αναγκάζεται να βάλει box για το αυτονόητο.Οι περισσότεροι πλέον έχουν έξυπνες τηλεοράσεις που έχουν την εφαρμογή της ΕΟΝ αλλά η εταιρία δεν μπορεί να παρέχει τεχνολογία ώστε να βλέπεις και σε δεύτερη ανάλογα τις ανάγκες σου. Ωραία το περιεχόμενο αλλά είμαστε στο 2024 που οι περισσότεροι έχουν τηλεοράσεις που συνδέονται με το Internet. Όταν είσαι σπίτι η ανάγκη όλων είναι να βλέπεις στην τηλεόραση όχι με το tablet,κινητό,box να στέλνεις το σήμα στην τηλεόραση. Εδώ υπάρχουν τόσες πλατφόρμες πχ Netflix, Disney κ.τ.λ φανταστείτε να σας έλεγαν για να δείτε σε δεύτερη αγοραστε box είτε να στέλνεται στην τηλεόραση το σήμα με άλλο τρόπο.

Ενώ έχει κάποιος έξυπνη τηλεόραση αναγκάζεται να βάλει box για το αυτονόητο.Οι περισσότεροι πλέον έχουν έξυπνες τηλεοράσεις που έχουν την εφαρμογή της ΕΟΝ αλλά η εταιρία δεν μπορεί να παρέχει τεχνολογία ώστε να βλέπεις και σε δεύτερη ανάλογα τις ανάγκες σου. Ωραία το περιεχόμενο αλλά είμαστε στο 2024 που οι περισσότεροι έχουν τηλεοράσεις που συνδέονται με το Internet. Όταν είσαι σπίτι η ανάγκη όλων είναι να βλέπεις στην τηλεόραση όχι με το tablet,κινητό,box να στέλνεις το σήμα στην τηλεόραση. Εδώ υπάρχουν τόσες πλατφόρμες πχ Netflix, Disney κ.τ.λ φανταστείτε να σας έλεγαν για να δείτε σε δεύτερη αγοραστε box είτε να στέλνεται στην τηλεόραση το σήμα με άλλο τρόπο.
Νομίζω δεν κατάλαβες
Σου παρέχει μια υπηρεσία για να βλέπεις σε μια ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεγάλη οθόνη
Ήδη σου δίνει τη κύρια υπηρεσία με ΒΟΧ ώστε να εξασφαλίζει ότι λειτουργεί όπως πρέπει
Σου δίνει άλλη μια θέαση σε οποιαδήποτε τηλεόραση θέλεις και με 5 ευρώ σου επιτρέπει ΑΚΟΜΑ μια
Δεν σε βάζει να αγοράσεις κάτι
Απλά επειδή δεν έχουν όλοι έξυπνες τηλεοράσεις σου παρέχει και ένα ακόμα ΒΟΧ
Με ταυτόχρονη θέαση το σύνολο του περιεχομένου σε αντίθεση με τη Cosmote που αθλητικά επιτρέπεται σε μια
Το Netflix πχ έχει διαφορετικά προγράμματα για ταυτόχρονη θέαση και τιμολογει αναλόγως
Συνολικά κρίνω ως υπερβολική την αντίδραση σου για την υπηρεσία
Η κριτική θα μπορούσε να είναι για την έλλειψη Dolby Digital,αγγλική περιγραφή,4Κ κανάλι κλπ

Νομίζω δεν κατάλαβες
Σου παρέχει μια υπηρεσία για να βλέπεις σε μια ΕΠΙΠΛΕΟΝ μεγάλη οθόνη
Ήδη σου δίνει τη κύρια υπηρεσία με ΒΟΧ ώστε να εξασφαλίζει ότι λειτουργεί όπως πρέπει
Σου δίνει άλλη μια θέαση σε οποιαδήποτε τηλεόραση θέλεις και με 5 ευρώ σου επιτρέπει ΑΚΟΜΑ μια
Δεν σε βάζει να αγοράσεις κάτι
Απλά επειδή δεν έχουν όλοι έξυπνες τηλεοράσεις σου παρέχει και ένα ακόμα ΒΟΧ
Με ταυτόχρονη θέαση το σύνολο του περιεχομένου σε αντίθεση με τη Cosmote που αθλητικά επιτρέπεται σε μια
Το Netflix πχ έχει διαφορετικά προγράμματα για ταυτόχρονη θέαση και τιμολογει αναλόγως
Συνολικά κρίνω ως υπερβολική την αντίδραση σου για την υπηρεσία
Η κριτική θα μπορούσε να είναι για την έλλειψη Dolby Digital,αγγλική περιγραφή,4Κ κανάλι κλπ
Συμφωνώ με αυτά που αναφέρεις απλά θα μπορούσε να υπάρχει η δυνατότητα να έχει κάποιος και δεύτερη μεγάλη οθόνη χωρίς να χρειάζεται κάποια συσκευή. Με τα πολλά έκανα συμβόλαιο ΕΟΝ 200 fiber και κράτησα και το δορυφορικό.Εδινα 47,90 και θα δίνω 50 ευρώ τώρα, με την αύξηση με το παλιό συμβόλαιο που είχε λήξη θα έδινα 50,90 με vdsl 100.

δεν πιστευω να γκρινιαζεις για την δευτερη οθονη για τα επομενα 2 χρονια pirovola
η νοβα ειναι φιλη μας...

δεν πιστευω να γκρινιαζεις για την δευτερη οθονη για τα επομενα 2 χρονια pirovola
η νοβα ειναι φιλη μας...
Δεν υπαρχουν φιλιεϛ οταν πληρωνειϛ. Εκτοϛ αν εισαι οπαδοϛ ή hater τηϛ αλληϛ πλευραϛ. Εχω δορυφορικο eon και cosmote και στα δυο εχω θεαση σε δευτερη οθονη μεσω app οποτε πραγματικα δεν κατανοω την παραφιλολογια.

Εχω δορυφορικο τον novabox και τις τελευταιες μερες σχεδον καθε μερα κοβεται το σημα τελειως μια φορα και πρεπει να τον κανω επανεκκίνηση για να δειξει

Τι ειναι αυτο παλι

• Wow
ο καθεις με τις αναγκες του
παντως ταλληρακια και 3αρακια μαζευεται λογαριασμος στο τελος

• Like
ο καθεις με τις αναγκες του
παντως ταλληρακια και 3αρακια μαζευεται λογαριασμος στο τελος
Η επιλογή σε εμένα, να εμένα στα ίδια με 47,90 που τελικά θα πήγαινε 50,90, να πήγαινα στα 46 και τέλος στα 50 με fiber 200. Από όλα επέλεξα το fiber 200 στα 50 ευρώ.

Αν παρεις δευτερο μποξακι με 5€ εξτρα, αυτο παιζει σε οποιοδηποτε σπιτι εκτος δικτυου νοβα ή μονο στο ιδιο σπιτι;

Αν παρεις δευτερο μποξακι με 5€ εξτρα, αυτο παιζει σε οποιοδηποτε σπιτι εκτος δικτυου νοβα ή μονο στο ιδιο σπιτι;
Σε οποιοδήποτε δίκτυο και σε διαφορετικές τοποθεσίες ταυτόχρονα
Δοκιμασμένο