Nova EON TV / EON+

Καλησπερα κ χρόνια σας πολλά. Eon tv μέσω ίντερνετ όχι αποκωδικοποιητή. Στο σάιτ όπου έχω τον λογαριασμό, πληρωμές κλπ δεν βλέπω κάπου ενεργοποίηση έξτρα συσκευών. Υπάρχει κάτι τέτοιο ή όχι; Το θυμάμαι παλαιότερα όταν ήταν Νόβα κ είχα δορυφορικό να υπάρχει. Ευχαριστώ

πως το έχουν καταφέρει όμως αυτό με το cast ένας Θεός ξέρει. Τώρα παρατήρησα επίσης ότι η εφαρμογή υποστηρίζει pip αλλά όχι στα αθλητικά!
Το καστ δε δουλεύει με τπτ στο λαιβ. Κατέβασα και μια εφαρμογή για airplay σε Android box αλλά και εκεί τζίφος. Η εικόνα καλουλα μου φαίνεται εμενα.

• Like
Reactions: kostthem
Με cast δεν κατάφερα να στείλω με την καμία (MiBox - σφάλμα αναπαραγωγής), με AirPlay κανονικά και με λίγο καλύτερη εικόνα από ότι στο tv app (παράδοξο, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που το παρατηρώ).

Με cast δεν κατάφερα να στείλω με την καμία (MiBox - σφάλμα αναπαραγωγής), με AirPlay κανονικά και με λίγο καλύτερη εικόνα από ότι στο tv app (παράδοξο, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που το παρατηρώ).
Με cast βλέπω τώρα από tcl tablet σε vodafone tv box 3 (Android tv). Εντελώς απροβληματιστα

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Από ios εγώ με τς χίλια ζόρια και μόνο με καθυστέρηση. Είμαι δλδ περίπου 2 λεπτά πίσω για να στείλει εικόνα.

• Wow
Επιβεβαιώνω ότι το AirPlay σε Lg τηλεόραση λειτουργεί άψογα και με αρκετά καλή εικόνα.Το ίδιο και το Dex της Samsung στην τηλεόραση αλλά και σε windows pc ,αλλά είναι σαφώς πιο δύσχρηστο. Το chromecast πετάει χαρταετό….

• Like
Ιστορικη στιγμη
Αγωνας του Παοκ για το πρωταθλημα χωρις διχτυ

Μαλλον δεν θα προλαβαν λογω 15 αυγουστου να το ξαναβαλουνε μετα το ευρωπαικο που το ειχανε βγαλει γιατι εκει δεν τους παιρνει να κανουν οτι θελουν οπως στο Ελληνικο
Και θα το ξαναδουμε συντομα αν και ελπιζω οχι

Ιστορικη στιγμη

Μαλλον δεν θα προλαβαν λογω 15 αυγουστου να το ξαναβαλουνε μετα το ευρωπαικο που το ειχανε βγαλει γιατι εκει δεν τους παιρνει να κανουν οτι θελουν οπως στο Ελληνικο
Στα ντέρμπι μπαίνει το δίχτυ, με τις Σέρρες αν καταφέρουν να κάνουν επεισόδια θα είνα για βραβείο

• Like
Reactions: Joker19
Ιστορικη στιγμη

Εσύ δεν πετυχαίνεις ούτε κοιμισμένο ελέφαντα... Μόνο στα ντέρμπι μπαίνει το δίχτυ. Αλλά ώπα ώπα....τι βλέπω; Είδες εσύ ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός;; Άλλα έλεγες προχθές....ότι δεν βλέπεις τέτοια....

• Like
Reactions: karras
Φτιαξανε την εικονα τους ή ειναι ιδεα μου??Το βαλα στο κομποτιακος καλλιθεα και εχει εικονα τζαμι σαν της κοσμοτε βεβαια με το ψεγαδι λιγο του σπασιματος της εικονας αλλα μην τα θελουμε ολα!!Ισχυει ?

Φτιαξανε την εικονα τους ή ειναι ιδεα μου??Το βαλα στο κομποτιακος καλλιθεα και εχει εικονα τζαμι σαν της κοσμοτε βεβαια με το ψεγαδι λιγο του σπασιματος της εικονας αλλα μην τα θελουμε ολα!!Ισχυει ?
Ναι έχει καλή εικόνα σε αυτό το ματς και στο σιτυ τσελσι το ίδιο.

• Like
Είδες τι μπορεί να κάνει μια συμφωνία με τον ανταγωνιστή και κάμποσα αιτήματα διακοπής;

Σας παρακαλώ αφήστε μας να εγκαθιστούμε την εφαρμογή σε παραπάνω συσκευές και ας παίζουν 2 ταυτόχρονα (μεγάλες οθόνες).
Είμαι στο εξοχικό και ματωνω με το cast.

• Like
Είδες τι μπορεί να κάνει μια συμφωνία με τον ανταγωνιστή και κάμποσα αιτήματα διακοπής;
ναι επαθα σοκ το βαλα και περιμενα να δω πιξελ και βλεπω στο γηπεδο του κομποτιακου αναλυση ονειρικη.......Αρα ολα τα μπορουν και δεν ισχυουν τα περι κακου ιντερνετ των πελατων κτλπ....Βεβαια και παλι τα σπασιματα της η εικονα τα κανει οταν κυλαει η μπαλα......

Καλή αθλητική σεζόν να έχουμε παιδιά με λιγότερα παράπονα εύχομαι για εμάς τα αρρώστακια
214797fb54726913fd1e7f5016baa630.jpg