120€Ξέρει κανείς πόσο είναι το πέναλτυ αν φυγω από ΕΟΝ+ για να παω αποκλειστικα cosmote?
Μήπως βελτιώθηκε τις τελευταίες μέρες λόγω της συνεργασίας? Γιατί με λίγο ψάξιμο που έκανα περισσότεροι μιλάνε για αρκετά χειρότερη εικόνα.Στα δικά μου τα μάτια (tv 55αρα) δεν φαίνεται διαφορά , τουλάχιστον μεγάλη. Ίσως στο nova sports 1 (που γενικά η εικόνα από το ισπανικό είναι χάλια σε βαθμό που έχω πάψει πια εδώ και 3 χρόνια να το παρακολουθώ) έχει ελάχιστα πιο καθαρή εικόνα η cosmote. Αλλά και αυτό το λέω με επιφύλαξη. Στα άλλα κανάλια εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω διαφορά. (Περίεργο μου φαίνεται που το λέω , όταν τρία χρόνια πριν εκραζα ακατάπαυστα την eon για την τρισαθλια εικόνα της ).Αλλά αυτό είναι δική μου γνώμη άλλοι ίσως διαφωνούν
Δεν αποκλείεται. Παρακολουθώ κυρίως από το δορυφορικό . Από την εφαρμογή παρακολούθησα περισσότερο την Παρασκευή (που έγινε η προσθήκη) επειδή άργησαν να προστεθούν τα κανάλια στο δορυφόρο . Και έτσι έκανα την παρατήρηση . Μέχρι τότε θεωρούσα δεδομένο ότι το cosmote app έχει πολύ καλύτερη εικόνα από το app της eonΜήπως βελτιώθηκε τις τελευταίες μέρες λόγω της συνεργασίας; Γιατί με λίγο ψάξιμο που έκανα περισσότεροι μιλάνε για αρκετά χειρότερη εικόνα.
Ο λόγος που σκέφτομαι τη nova είναι ότι έχει και τα καναλια με ταινίες στην ίδια τιμή. Η γνώμη σου και όποιος άλλος θέλει ας απαντήσει,για το περιεχόμενο των ταινιών ποια είναι?Δεν αποκλείεται. Παρακολουθώ κυρίως από το δορυφορικό . Από την εφαρμογή παρακολούθησα περισσότερο από την Παρασκευή (που έγινε η προσθήκη) επειδή άργησαν να προστεθούν τα κανάλια στο δορυφόρο . Και έτσι έκανα την παρατήρηση . Μέχρι τότε θεωρούσα δεδομένο ότι το cosmote app έχει πολύ καλύτερη εικόνα από το app της eon
Σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες!Απ' όσο έχω προσέξει η nova δεν έχει κάποια πολύ στενή συνεργασία με κάποιο μεγάλο studio. Προβάλλει σποραδικα κάποιες νέες παραγωγές π.χ. Oppenheimer πιο γρήγορα από την cosmote. Αλλά σε σειρές και γενικα κινηματογραφικό περιεχόμενο πιστεύω ότι υπερεχει καθαρά η cosmote για δύο λόγους : 1ον επειδή έχει συνεργασία με paramount, BBC, sky italia κλπ , που της εξασφαλίζει και ποσότητα και ποικιλία και 2ον επειδη στο περιεχόμενο αυτό έχει καλύτερα πρότυπα ήχου (Dolby Digital 5.1 κ.λπ) Αυτά δεν παίζουν στην nova
Universal, Sony οντως ειναι μικρα studio...Απ' όσο έχω προσέξει η nova δεν έχει κάποια πολύ στενή συνεργασία με κάποιο μεγάλο studio.
Οκ φίλε δεκτή η υποδειξη . Αν και να πω ότι νομίζω πως υλικό από τη universal έχει και η cosmote ,άρα δεν πρόκειται για κάποια αποκλειστική συνεργασία της nova. Αλλά οκ.δικη μου παράλειψηUniversal, Sony οντως ειναι μικρα studio...![]()
Εννοείται πως αυτό δεν ισχύει. Επίσης έχει και μερικές σειρές της universal από το peacock tvΟκ φίλε δεκτή η υποδειξη . Αν και να πω ότι νομίζω πως υλικό από τη universal έχει και η cosmote ,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.