Nova EON TV / EON+

Άρα είναι δυο οι μεγάλες οθόνες. Box και smart tv? Είναι χωρίς επιπλέον χρέωση;
Ναι χωρίς επιπλέον χρέωση. Τουλάχιστον μέχρι τώρα που μιλάμε επειδή έχω και τις 2 (δυστυχώς είμαι ένας από τους άτυχους που θα πληρώνω 50 ευρώ) και είναι έτσι. Εάν επιθυμείς και τρίτη μεγάλη οθόνη μπορείς να βάλεις το multiroom που είναι +5 ευρώ το μήνα. Από την άλλη στην Cosmote tv δε ξεχωρίζουν μεγάλες - μικρές οθόνες είναι αν δεν κάνω λάθος 5 ή 7 συσκευές εκ των οποίων μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα 3 προγράμματα εκ των οποίων 2 αθλητικά.

• Like
Reactions: leo06
Άρα είναι δυο οι μεγάλες οθόνες. Box και smart tv? Είναι χωρίς επιπλέον χρέωση;
Σωστα χωριϛ επιπλεον χρεωση και βλεπειϛ τα παντα σε ολεϛ
Εγώ το λέω με τη λογική της εφαρμογής απευθείας όχι του cast ή του laptop με hdmi
Παντωϛ το δοκιμασα απο tcl tablet σε android tv box και ηταν πανευκολο και λειτουργικο.

Αφορά και τα αθλητικά, σωστά; Έχω σταθερό COSMOTE και από 22/8 έκανα παραγγελία για tv αλλά ακόμη δεν έχει προχωρήσει. Αύριο την ακυρώνω και πάω για EON.

Αφορά και τα αθλητικά, σωστά; Έχω σταθερό COSMOTE και από 22/8 έκανα παραγγελία για tv αλλά ακόμη δεν έχει προχωρήσει. Αύριο την ακυρώνω και πάω για EON.
Εάν επιθυμείς ας πούμε και Eurosport τότε ναι είναι η ΕΟΝ η καλύτερη επιλογή! Εμένα αν με ρωτούσες θα έβαζα δορυφορικό nova είναι πιο καλή η ανάλυση και είναι πιο μπροστά από τις εφαρμογές μέσω internet

Θα το μετανιώσεις αν πας στην eon. Βάλε τα πάντα στην COSMOTE και καθάρισες. Δεν συγκρίνεται η εφαρμογή της με τη nova όπως και η ποιότητα εικόνας στο ott

Καλημερα. Γμωριζει κανεις ποιο ειναι το πεναλντι υποβαθμισης απο eon+ με αθλητικα σε απλο eon και αν αυτο σημαινει οτι ξαναδεσμευεσαι με αλλους 24 μηνες; ευχαριστω
Απο το 13800 μου ειπαν οτι δεν γινεται υποβαθμιση μεχρι να ληξει το συμβολαιο σου, οποτε παω για καταργηση κ πέναλτι 120 ευρώ

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Τα παντα αφορα σε ολεϛ τιϛ οθονεϛ.
Αυτό με τα 2 αθλητικά ταυτόχρονα στην cosmote από που προκύπτει; Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να δω από smart tv και κινητό

Παιδιά δεν αλλάζει κάτι στην ΕΟΝ TV. Μπορείς να έχεις 3 ταυτόχρονες θεάσεις αθλητικών σε box, μεγάλη οθόνη και smartphone ή tablet.

Τίποτα δεν θέλω δωρεάν, τα πληρώνω κανονικά οπότε δεν θα παρακαλέσω να εκτελέσουν την παραγγελία για tv, απλά θα την ακυρώσω.
Πιστευω αν επικοινωνουσες μια μερα μετα απο την παραγγελια και τους ενημερωνες για το οτι εκανες παραγγελια και ακομα δεν το προχωρησαν θα ξεκολουσε το θεμα