Nova EON TV / EON+

Από την στιγμή που θα παρω τη Nova τηλέφωνο , πότε περίπου θα μου στείλουν τεχνικό για εγκατάσταση ΕΟΝ μεσω δορυφόρου ?

Σε nova δορυφορικό? 10 μέρες τώρα που έβαλα εον δεν τα βλέπω κάπου αυτα τα κανάλια.

Πρέπει να συνδέσεις την επίγεια κεραία στον αποκωδικοποιητή και μετά να κάνεις σάρωση δορυφορικών και επίγειων καναλιών..αν θυμάμαι καλά στην υποδοχή RF συνδέεις την κεραία

Πρέπει να συνδέσεις την επίγεια κεραία στον αποκωδικοποιητή και μετά να κάνεις σάρωση δορυφορικών και επίγειων καναλιών..αν θυμάμαι καλά στην υποδοχή RF συνδέεις την κεραία
Ευχαριστώ πολύ το βρήκα μήπως ξέρεις πως γίνετε να κλείνει αυτόματα κ η τηλεωραση μαζί με τον αποκωδικοποιητή?

• Like
Reactions: Nikos 76
"Συμφωνα με τα παραπανω η ενεργοποίηση-απενεργοποιηση" των καναλιών cosmote συνιστα βλαπτικη μεταβολη..."

Ωπ τι εχουμε εδω?
Οι υπαλληλοι της νοβα 2-3 διαφορετικους που ρωτησα διαβεβαιωναν οτι και μετα το πρωτο 3 μηνο το "δοκιμαστικο" οποια στιγμη διακοψεις δεν υπαρχει καμια ποινη κλπ κ ειναι δωρεαν
Εδω καπως διαφορετικα τα λεει...

Ευχαριστώ πολύ το βρήκα μήπως ξέρεις πως γίνετε να κλείνει αυτόματα κ η τηλεωραση μαζί με τον αποκωδικοποιητή?
Δεν γίνεται, απλά έχει έξτρα κουμπάκι που το ρυθμίζεις για να ανοιγοκλείνεις την τηλεόραση

• Like
Reactions: bilis1234
Δεν γίνεται, απλά έχει έξτρα κουμπάκι που το ρυθμίζεις για να ανοιγοκλείνεις την τηλεόραση
μονο με το eon smart box γινεται αυτο να κλεινει..αλλα μεινε δορυφορικο..και εγω εκει γυρισα!!

μονο με το eon smart box γινεται αυτο να κλεινει..αλλα μεινε δορυφορικο..και εγω εκει γυρισα!!
Δεν γίνετε με το τηλεκοντρόλ του αποδωκοποιητη? Αφού έχει κουμπί που λέει τβ

Όχι δε με ενδιέφερε και δεν το έχω ψάξει καθόλου αυτό..
Να κλείνει με το κουμπί που γράφει επάνω τβ μήπως ξέρεις πως ρυθμηζετε για να κλείνουμε από εκεί την τβ?

Όπως έχω γράψει κ παλιότερα μου έχουν πει από το 13888 ότι δεν γίνεται υποβάθμιση από EON+ σε ΕΟΝ αν δε λήξει το συμβόλαιο.
Σε επίσκεψη σήμερα σε κατάστημα ΝΟVA μου λένε ότι γίνεται, το ξεκίνησε ο υπάλληλος αλλά είχε κολλήσει το σύστημα κ πρότεινε να ξαναπάω άλλη μέρα.
Όσο για το πρόστιμο, μου είπε είναι 50€ αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα μου το χρεώσουν.
Έχει βγάλει κανείς άκρη?

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Συγνώμη που ξαναρωτάω, εσας δείχνει καλα το novasports prime και novasports 1 σε tv box?? Γιατί εμένα δείχνει με σπασίματα
Ισχύει, μέσω κοσμοτε μποξ στο νοβα app. Αντίθετα μέσω κοσμοτε app παίζουν νεράκι