adi32
AVClub Addicted Member
- 17 October 2006
- 2,210
Μπορει να παιξει ταυτοχρονα στο BOX της νοβα (οχι αθλητικα) σε λαπτοπ (αθλητικα) και σε pc ή android box (αθλητικα)?
Μπορει να παιξει ταυτοχρονα στο BOX της νοβα (οχι αθλητικα) σε λαπτοπ (αθλητικα) και σε pc ή android box (αθλητικα)?
Σε nova δορυφορικό? 10 μέρες τώρα που έβαλα εον δεν τα βλέπω κάπου αυτα τα κανάλια.
Ευχαριστώ πολύ το βρήκα μήπως ξέρεις πως γίνετε να κλείνει αυτόματα κ η τηλεωραση μαζί με τον αποκωδικοποιητή?Πρέπει να συνδέσεις την επίγεια κεραία στον αποκωδικοποιητή και μετά να κάνεις σάρωση δορυφορικών και επίγειων καναλιών..αν θυμάμαι καλά στην υποδοχή RF συνδέεις την κεραία
Δεν γίνεται, απλά έχει έξτρα κουμπάκι που το ρυθμίζεις για να ανοιγοκλείνεις την τηλεόρασηΕυχαριστώ πολύ το βρήκα μήπως ξέρεις πως γίνετε να κλείνει αυτόματα κ η τηλεωραση μαζί με τον αποκωδικοποιητή?
Αυτό ακριβώς πως το ρυθμηζω?Δεν γίνεται, απλά έχει έξτρα κουμπάκι που το ρυθμίζεις για να ανοιγοκλείνεις την τηλεόραση
μονο με το eon smart box γινεται αυτο να κλεινει..αλλα μεινε δορυφορικο..και εγω εκει γυρισα!!Δεν γίνεται, απλά έχει έξτρα κουμπάκι που το ρυθμίζεις για να ανοιγοκλείνεις την τηλεόραση
Δεν γίνετε με το τηλεκοντρόλ του αποδωκοποιητη? Αφού έχει κουμπί που λέει τβμονο με το eon smart box γινεται αυτο να κλεινει..αλλα μεινε δορυφορικο..και εγω εκει γυρισα!!
Ευχαριστώ πολύ το βρήκα μήπως ξέρεις πως γίνετε να κλείνει αυτόματα κ η τηλεωραση μαζί με τον αποκωδικοποιητή?
Να κλείνει με το κουμπί που γράφει επάνω τβ μήπως ξέρεις πως ρυθμηζετε για να κλείνουμε από εκεί την τβ?Όχι δε με ενδιέφερε και δεν το έχω ψάξει καθόλου αυτό..
Δεν θυμάμαι πώς το είχα κάνει, κάπου στις οδηγίες θα το γράφει.Αυτό ακριβώς πως το ρυθμηζω?
Ούτε σε εμένα μπαίνει.Λειτουργει κανονικα σε εσας το nova account η εφαρμογή?
Καποιο θέμα εχει σε εμενα
Ισχύει, μέσω κοσμοτε μποξ στο νοβα app. Αντίθετα μέσω κοσμοτε app παίζουν νεράκιΣυγνώμη που ξαναρωτάω, εσας δείχνει καλα το novasports prime και novasports 1 σε tv box?? Γιατί εμένα δείχνει με σπασίματα
Ακριβώς. Κι εμένα το ίδιο. Μέσω κοσμοτε παίζουν τέλεια. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωσηΙσχύει, μέσω κοσμοτε μποξ στο νοβα app. Αντίθετα μέσω κοσμοτε app παίζουν νεράκι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.