Nova EON TV / EON+

Καλησπέρα

Με βάση τους όρους της σύμβασης, είναι παράνομο να τρέχεις ΕΟΝ ταυτόχρονα σε box και smart tv συνδεδεμένες σε διαφορετική IP;

Καλησπέρα

Με βάση τους όρους της σύμβασης, είναι παράνομο να τρέχεις ΕΟΝ ταυτόχρονα σε box και smart tv συνδεδεμένες σε διαφορετική IP;
Όχι δεν είναι παράνομο. 3 χρόνια που έχω ΕΟΝ κανένας δεν μου είπε κάτι για αυτό

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Για να ειναι κατι παρανομο πρεπει να υπαρχει και ανάλογος νομος

Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιος νομος

Τωρα αν αντιβαίνει τους όρους χρησης του συμβολαίου ειναι αλλο πραγμα
Και θεωρητικα στην εον αυτο αντιβαίνει τους ορους χρησης
Βέβαια δεν εχουν ασχοληθεί με το θεμα

Για να ειναι κατι παρανομο πρεπει να υπαρχει και ανάλογος νομος

Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιος νομος

Τωρα αν αντιβαίνει τους όρους χρησης του συμβολαίου ειναι αλλο πραγμα
Και θεωρητικα στην εον αυτο αντιβαίνει τους ορους χρησης
Βέβαια δεν εχουν ασχοληθεί με το θεμα
Δεν τους αντιβαίνει γιατί πάει με βάση τις συσκευές όχι τις IP. Ισχύει το ίδιο και αν εγώ είμαι έξω και βλέπω πχ Ευρωλίγκα και σπίτι βλέπουν επίσης Ευρωλίγκα, διότι είναι διαφορετική η IP μέσω δεδομένων

βρε παιδιά μηπως ξέρει κάποιος πως κάνω την ρυθμηση στο τηλεκοντρόλ του εον αποδωκοποιητη δορυφορικό με την τβ μου? Δηλαδή να μπορώ να κλείνω την τηλεόραση από το εον?

βρε παιδιά μηπως ξέρει κάποιος πως κάνω την ρυθμηση στο τηλεκοντρόλ του εον αποδωκοποιητη δορυφορικό με την τβ μου? Δηλαδή να μπορώ να κλείνω την τηλεόραση από το εον?
Στην παλία Samsung που είχα το έκανε χωρίς ρύθμιση, στην καινούρια Turbo X Android δεν το κάνει ίσως για το λόγο του ότι έχει κι αυτή Bluetooth τηλεκοντρολ συνδεδεμένο

Στην παλία Samsung που είχα το έκανε χωρίς ρύθμιση, στην καινούρια Turbo X Android δεν το κάνει ίσως για το λόγο του ότι έχει κι αυτή Bluetooth τηλεκοντρολ συνδεδεμένο
Samsung έχω και εγώ 8 χρόνων σμαρτ αλλά δεν το κάνει αυτόματα αυτό εδώ είναι το κοντρόλ του αποδωκοποιητη

Attachments

• IMG_20240911_020124_1726088253305.jpg
    IMG_20240911_020124_1726088253305.jpg
    3 MB · Views: 25
Μας έσκασες ρε φιλαράκι από τη μέρα που το έβαλες για ένα on off.... Πάτα από το κανονικό τηλεκοντρόλ και κλείστη ή αν βαριέσαι θα έρθω να στην κλείνω εγώ....

Καλησπερα παιδια

Νομιζω πλεον μετα την συνεργασια νοβα οτε οι παραλληλες θεασεις εχουν πεσει απο 3 σε 2 συσκευες ταυτοχρονα ανεξαρτητα του τι καναλι βλεπεις(ακομα και το ιδιο αθλητικο καναλι) οπου η μια συσκευη θεωρειτε το εον smartbox.Τωρα αν το κεντρικο βοξακι ειναι πχ κλειστο τοτε μια θεωρειτε η smart tv και μια φορητη συσκευη.Επισης δεν μπορεις ταυτοχρονα σε δυο φορητες ακομα και αν βοξακι και σμαρτ ειναι κλειστες.Παντα μιλαω για το απλο πακετο(χωρις το εον εξτρα ενεργο)

Αν μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει θα με βοηθουσε πολυ και αν μπορει καποιος να μας πει τι γινεται με το εον εξτρα ενεργο.

Ευχαριστω πολυ