Όχι δεν είναι παράνομο. 3 χρόνια που έχω ΕΟΝ κανένας δεν μου είπε κάτι για αυτόΚαλησπέρα
Με βάση τους όρους της σύμβασης, είναι παράνομο να τρέχεις ΕΟΝ ταυτόχρονα σε box και smart tv συνδεδεμένες σε διαφορετική IP;
Δεν τους αντιβαίνει γιατί πάει με βάση τις συσκευές όχι τις IP. Ισχύει το ίδιο και αν εγώ είμαι έξω και βλέπω πχ Ευρωλίγκα και σπίτι βλέπουν επίσης Ευρωλίγκα, διότι είναι διαφορετική η IP μέσω δεδομένωνΓια να ειναι κατι παρανομο πρεπει να υπαρχει και ανάλογος νομος
Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιος νομος
Τωρα αν αντιβαίνει τους όρους χρησης του συμβολαίου ειναι αλλο πραγμα
Και θεωρητικα στην εον αυτο αντιβαίνει τους ορους χρησης
Βέβαια δεν εχουν ασχοληθεί με το θεμα
Στην παλία Samsung που είχα το έκανε χωρίς ρύθμιση, στην καινούρια Turbo X Android δεν το κάνει ίσως για το λόγο του ότι έχει κι αυτή Bluetooth τηλεκοντρολ συνδεδεμένοβρε παιδιά μηπως ξέρει κάποιος πως κάνω την ρυθμηση στο τηλεκοντρόλ του εον αποδωκοποιητη δορυφορικό με την τβ μου? Δηλαδή να μπορώ να κλείνω την τηλεόραση από το εον?
Samsung έχω και εγώ 8 χρόνων σμαρτ αλλά δεν το κάνει αυτόματα αυτό εδώ είναι το κοντρόλ του αποδωκοποιητηΣτην παλία Samsung που είχα το έκανε χωρίς ρύθμιση, στην καινούρια Turbo X Android δεν το κάνει ίσως για το λόγο του ότι έχει κι αυτή Bluetooth τηλεκοντρολ συνδεδεμένο
της EON αυτό είναι???Samsung έχω και εγώ 8 χρόνων σμαρτ αλλά δεν το κάνει αυτόματα αυτό εδώ είναι το κοντρόλ του αποδωκοποιητη
Μπορείτε να μας υποδείξετε σε ποιο σημείο των όρων το αναφέρει?Τους αντιβαίνει
Οι οροι λένε για χρηση αποκλειστικα στην κατοικια του Χρηστη
ααα! νόμιζα του EON BOX. με αυτό γίνεται σίγουρα, με του δορυφορικού δε γνωρίζω. Νομίζω ούτε με το πιο παλιό του δορυφορικού γινότανΝαι δορυφορική
Μας έσκασες ρε φιλαράκι από τη μέρα που το έβαλες για ένα on off.... Πάτα από το κανονικό τηλεκοντρόλ και κλείστη ή αν βαριέσαι θα έρθω να στην κλείνω εγώ....βρε παιδιά μηπως ξέρει κάποιος πως κάνω την ρυθμηση στο τηλεκοντρόλ του εον αποδωκοποιητη δορυφορικό με την τβ μου? Δηλαδή να μπορώ να κλείνω την τηλεόραση από το εον?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.