Prime και 1 εδώ και 4 μέρες.Παρατηρησε κανεις σπασιματα στο prime? Δεν ξερω στα υπολοιπα τι κανει σε αυτο παρατηρησα λιγο που ειδα. Σε εφαρμογη σε mi box.
4κ εννοώ
Βάλτο στα 50hz 4κ για πιο ομαλή κίνηση επειδή και οι 2 εφαρμογές (EON, Cosmote tv) λειτουργούν με 50hz καρέ4κ εννοώ
Καλημέρα εσύ πρέπει να έχεις το απλό πακέτο σινεμά κ ντοκιμαντέρ. Θα παραμείνεις 11 €Καλημέρα σας μια ερώτηση, όσοι έχουν αορίστου συμβόλαιο με 11 € το μήνα θα γίνει 14 € ; Κάπου το άκουσα και θέλω να το επιβεβαιώσω. Επίσης σε περίπτωση διακοπής το eon box παραμένει στην κατοχή μας ;
Εμενα παντωϛ δε μου ζητησαν να επιστρεψω τον δορυφορικο δεκτη που ειχα. Διακοπη τελοϛ Αυγουστου.Καλημέρα εσύ πρέπει να έχεις το απλό πακέτο σινεμά κ ντοκιμαντέρ. Θα παραμείνεις 11 €
Το +3 είναι για φουλ πακέτο..κ αθλητικό πακέτο παλαιούς συνδρομητές. Που προσθέτεις αν θες βέβαια τα cosmotesports κανάλια.
Όσον αφορά για επιστροφή tvbox iptv....και eon σατ δορυφορικό σε περίπτωση οποιαδήποτε διακοπής το επιστρέφεις.
Για να σε γλυτώσω από ταλαιπωρία να ψάχνεις ρυθμίσεις και τα σχετικά.Τα δοκίμασα όλα ,ούτε το WiFi φταίει ,ούτε τβ σου ούτε τίποτα άλλο.Ειναι θέμα της eon να το φτιάξουν.Ας ελπίσουμε συντομαΚαλημερα σας. Μολις παρατηρησα κι εγω τα σπασιματα σχετικα με τα καναλια novasports σε box της eon. Η συνδεση μου ειναι 100mbps και το ρουτερ εχει κλειδωσει στα 98mbps.
Το εχω με wifi βεβαια το box της eon. Παρατηρησα κι εγω αυτο που λετε. Οτι δηλαδη τα cosmote παιζουν μια χαρα ενω ολα τα novasports κανουν κολληματα. Σε εμενα μαλιστα αυτα τα κολληματα κρατουν 2-3 δευτερολεπτα και καποιες φορες μπορει να μαυρισει η οθονη για λιγο και μετα επανερχονται. Cosmote καμπανα ομως. Συμβαινει καιρο αυτο? Εγω χτες παρελαβα το boxακι.
Αν έχεις δέκτη τον pace831 φυσικά παραμένει δικό σου.Εμενα παντωϛ δε μου ζητησαν να επιστρεψω τον δορυφορικο δεκτη που ειχα. Διακοπη τελοϛ Αυγουστου.
Δυστυχως διαβασα το μηνυμα σου αφοτου ειχα δοκιμασει καποιες λυσεις χωρις αποτελεσμα φυσικα. Ειναι καιρος που συμβαινει αυτο;Για να σε γλυτώσω από ταλαιπωρία να ψάχνεις ρυθμίσεις και τα σχετικά.Τα δοκίμασα όλα ,ούτε το WiFi φταίει ,ούτε τβ σου ούτε τίποτα άλλο.Ειναι θέμα της eon να το φτιάξουν.Ας ελπίσουμε συντομα
Δε ξέρω ,και εγώ νέος είμαι.Τα παιδιά που το έχουν καιρό θα μας πουν.Απο τη Πέμπτη που το έβαλα το παρατήρησα αμέσως.Χθες που τσεκαρα πάλι στα πιο πολλά το έκανε εκτός από το 2 και το 4 νομίζω.Δυστυχως διαβασα το μηνυμα σου αφοτου ειχα δοκιμασει καποιες λυσεις χωρις αποτελεσμα φυσικα. Ειναι καιρος που συμβαινει αυτο;
Οταν κανει τα κολληματα ειναι διαρκειας 2-3 δευτερολεπτων οπως κι εμενα;Δε ξέρω ,και εγώ νέος είμαι.Τα παιδιά που το έχουν καιρό θα μας πουν.Απο τη Πέμπτη που το έβαλα το παρατήρησα αμέσως.Χθες που τσεκαρα πάλι στα πιο πολλά το έκανε εκτός από το 2 και το 4 νομίζω.
Ε ναι ίσως και λιγότερο ,είναι σα stutter σε videogame.Μαυρη εικόνα εμένα δε μου βγάζει, αλλά σήμερα δεν έχω τσεκαρει να δω.Οτι σου λέω ίσχυε μέχρι χθες τουλάχιστον σε μεναΟταν κανει τα κολληματα ειναι διαρκειας 2-3 δευτερολεπτων οπως κι εμενα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.