Nova EON TV / EON+

Παρατηρησε κανεις σπασιματα στο prime? Δεν ξερω στα υπολοιπα τι κανει σε αυτο παρατηρησα λιγο που ειδα. Σε εφαρμογη σε mi box.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Έχει δει κάποιος, στις 2 θεάσεις μπορεί να είναι Smart tv (app) και φορητή συσκευή με eon smart box κλειστό ή πιάνει 1 συσκευή το smart box σε ότι κατάσταση και να είναι και σου μένει 1;

Καλημέρα παιδιά.Μπορει να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται όλα τα κοσμοτε κανάλια να είναι καμπάνα και σχεδόν όλα τα νοβασπορτς να έχουν περιοδικά σπασίματα,) (σα stutters σε βίντεοπαιχνιδι), χρησιμοποιώντας το tv box της EON σε τβ .Οκ βλέπεις , αλλά είναι λίγο εκνευρίστικο.Και όχι δεν είναι ούτε θέμα ίντερνετ ,ούτε ρυθμίσεων.Το εχω πάνω σε 200αρα με ethernet, δοκίμασα ότι ρύθμιση υπάρχει στο tv box ,τίποτα.Συνηθως είναι πιο έντονο σε ποδόσφαιρο που κινείται η εικόνα πιο γρηγορα, αλλά ακόμα και σε μπασκετ το παρατηρείς, όχι τόσο έντονα.Βασικα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι στα νοβασπορτς δεν έρχεται με σταθερά fps και για αυτό το stutter. Προφανώς τα κοσμοτε δίνουν σταθερό 50fps. Μέχρι και σε game mode έβαλα τη tv μπας και με χρήση vrr το κάνει πιο smooth αλλά τζιφος.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλημέρα σας μια ερώτηση, όσοι έχουν αορίστου συμβόλαιο με 11 € το μήνα θα γίνει 14 € ; Κάπου το άκουσα και θέλω να το επιβεβαιώσω. Επίσης σε περίπτωση διακοπής το eon box παραμένει στην κατοχή μας ;

Καλημέρα σας μια ερώτηση, όσοι έχουν αορίστου συμβόλαιο με 11 € το μήνα θα γίνει 14 € ; Κάπου το άκουσα και θέλω να το επιβεβαιώσω. Επίσης σε περίπτωση διακοπής το eon box παραμένει στην κατοχή μας ;
Καλημέρα εσύ πρέπει να έχεις το απλό πακέτο σινεμά κ ντοκιμαντέρ. Θα παραμείνεις 11 €
Το +3 είναι για φουλ πακέτο..κ αθλητικό πακέτο παλαιούς συνδρομητές. Που προσθέτεις αν θες βέβαια τα cosmotesports κανάλια.
Όσον αφορά για επιστροφή tvbox iptv....και eon σατ δορυφορικό σε περίπτωση οποιαδήποτε διακοπής το επιστρέφεις.

Καλημέρα εσύ πρέπει να έχεις το απλό πακέτο σινεμά κ ντοκιμαντέρ. Θα παραμείνεις 11 €
Το +3 είναι για φουλ πακέτο..κ αθλητικό πακέτο παλαιούς συνδρομητές. Που προσθέτεις αν θες βέβαια τα cosmotesports κανάλια.
Όσον αφορά για επιστροφή tvbox iptv....και eon σατ δορυφορικό σε περίπτωση οποιαδήποτε διακοπής το επιστρέφεις.
Εμενα παντωϛ δε μου ζητησαν να επιστρεψω τον δορυφορικο δεκτη που ειχα. Διακοπη τελοϛ Αυγουστου.

Καλημερα σας. Μολις παρατηρησα κι εγω τα σπασιματα σχετικα με τα καναλια novasports σε box της eon. Η συνδεση μου ειναι 100mbps και το ρουτερ εχει κλειδωσει στα 98mbps.
Το εχω με wifi βεβαια το box της eon. Παρατηρησα κι εγω αυτο που λετε. Οτι δηλαδη τα cosmote παιζουν μια χαρα ενω ολα τα novasports κανουν κολληματα. Σε εμενα μαλιστα αυτα τα κολληματα κρατουν 2-3 δευτερολεπτα και καποιες φορες μπορει να μαυρισει η οθονη για λιγο και μετα επανερχονται. Cosmote καμπανα ομως. Συμβαινει καιρο αυτο? Εγω χτες παρελαβα το boxακι.

Καλημερα σας. Μολις παρατηρησα κι εγω τα σπασιματα σχετικα με τα καναλια novasports σε box της eon. Η συνδεση μου ειναι 100mbps και το ρουτερ εχει κλειδωσει στα 98mbps.
Το εχω με wifi βεβαια το box της eon. Παρατηρησα κι εγω αυτο που λετε. Οτι δηλαδη τα cosmote παιζουν μια χαρα ενω ολα τα novasports κανουν κολληματα. Σε εμενα μαλιστα αυτα τα κολληματα κρατουν 2-3 δευτερολεπτα και καποιες φορες μπορει να μαυρισει η οθονη για λιγο και μετα επανερχονται. Cosmote καμπανα ομως. Συμβαινει καιρο αυτο? Εγω χτες παρελαβα το boxακι.
Για να σε γλυτώσω από ταλαιπωρία να ψάχνεις ρυθμίσεις και τα σχετικά.Τα δοκίμασα όλα ,ούτε το WiFi φταίει ,ούτε τβ σου ούτε τίποτα άλλο.Ειναι θέμα της eon να το φτιάξουν.Ας ελπίσουμε συντομα

Εμενα παντωϛ δε μου ζητησαν να επιστρεψω τον δορυφορικο δεκτη που ειχα. Διακοπη τελοϛ Αυγουστου.
Αν έχεις δέκτη τον pace831 φυσικά παραμένει δικό σου.
Μόνο στους eon sat επιστρέφεις σε περίπτωση διακοπής σπάσιμο συμβόλαιο.
Μετά το πέρας συμβόλαιο παραμένει δικό σου.

Για να σε γλυτώσω από ταλαιπωρία να ψάχνεις ρυθμίσεις και τα σχετικά.Τα δοκίμασα όλα ,ούτε το WiFi φταίει ,ούτε τβ σου ούτε τίποτα άλλο.Ειναι θέμα της eon να το φτιάξουν.Ας ελπίσουμε συντομα
Δυστυχως διαβασα το μηνυμα σου αφοτου ειχα δοκιμασει καποιες λυσεις χωρις αποτελεσμα φυσικα. Ειναι καιρος που συμβαινει αυτο;

Δυστυχως διαβασα το μηνυμα σου αφοτου ειχα δοκιμασει καποιες λυσεις χωρις αποτελεσμα φυσικα. Ειναι καιρος που συμβαινει αυτο;
Δε ξέρω ,και εγώ νέος είμαι.Τα παιδιά που το έχουν καιρό θα μας πουν.Απο τη Πέμπτη που το έβαλα το παρατήρησα αμέσως.Χθες που τσεκαρα πάλι στα πιο πολλά το έκανε εκτός από το 2 και το 4 νομίζω.

Last edited:
Δε ξέρω ,και εγώ νέος είμαι.Τα παιδιά που το έχουν καιρό θα μας πουν.Απο τη Πέμπτη που το έβαλα το παρατήρησα αμέσως.Χθες που τσεκαρα πάλι στα πιο πολλά το έκανε εκτός από το 2 και το 4 νομίζω.
Οταν κανει τα κολληματα ειναι διαρκειας 2-3 δευτερολεπτων οπως κι εμενα;

Οταν κανει τα κολληματα ειναι διαρκειας 2-3 δευτερολεπτων οπως κι εμενα;
Ε ναι ίσως και λιγότερο ,είναι σα stutter σε videogame.Μαυρη εικόνα εμένα δε μου βγάζει, αλλά σήμερα δεν έχω τσεκαρει να δω.Οτι σου λέω ίσχυε μέχρι χθες τουλάχιστον σε μενα