Nova EON TV / EON+

Ρε παιδιά όλο κολλήματα σήμερα…δεν μπορούμε να δούμε ένα παιχνίδι…τι κατάσταση είναι αυτή…λες και σου λένε πήγαινε COSMOTE για να δεις…τι να πω…
Μηπως ομως και cosmote box να ειχαμε παλι να συνεβαινε το ιδιο με τα novasports?

Αν έχεις δέκτη τον pace831 φυσικά παραμένει δικό σου.
Μόνο στους eon sat επιστρέφεις σε περίπτωση διακοπής σπάσιμο συμβόλαιο.
Μετά το πέρας συμβόλαιο παραμένει δικό σου.
Τον pace εχω παρα πολλα χρονια. Το τελευταιο συμβολαιο εληγε σε ενα χρονο περιπου για αυτο και πληρωσα πεναλτυ προωρηϛ διακοπηϛ.

Ρε παιδιά όλο κολλήματα σήμερα…δεν μπορούμε να δούμε ένα παιχνίδι…τι κατάσταση είναι αυτή…λες και σου λένε πήγαινε COSMOTE για να δεις…τι να πω…
Πήγαινε COSMOTE και θα δεις σίγουρα. Novasports premier league μέσω COSMOTE εικόνα κρύσταλλο. Κανένα κόλλημα τίποτα. Δώστε λεφτά στην εον

Πήγαινε COSMOTE και θα δεις σίγουρα. Novasports premier league μέσω COSMOTE εικόνα κρύσταλλο. Κανένα κόλλημα τίποτα. Δώστε λεφτά στην εον
Δεν ξερω αν ετυχε αλλα την manchester που βλεπω τοση ωρα δεν εκανε το παραμικρο κολλημα με eon

• Like
Reactions: jimtriol
Μιας και ειμαι νεος στην eon, οταν βλεπω ενα οποιοδηποτε καναλι και πατησω το back για να κλεισει, φερνει το menu μπροστα αλλα συνεχιζει να παιζει το καναλι απο πισω στο background.
Δεν γινεται να κλεινει τελειως το καναλι? Οπου και να πλοηγηθω μονιμως παιζει το τελευταιο καναλι που ειχα.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Δεν ξερω αν ετυχε αλλα την manchester που βλεπω τοση ωρα δεν εκανε το παραμικρο κολλημα με eon
Είναι κάποια που δε το κάνουν νομίζω..2 και 4 ή 3 και 4.Θα ευχόμαστε να βάζει τα ματς που θέλουμε να δούμε σε αυτά με δαυτους που μπλέξαμε. Αυτό το πράγμα δε μου έχει ξανατυχει..Δε μπορώ να βρω λογική εξήγηση γιατι συμβαίνει αυτό.Εχουν κάνει μαγεία οι τύποι.

Στο ματς των 14:30 στο Premier και στο λπλ στο Prime κανένα πρόβλημα (Cosmote app για Android TV).

Επειδή τα ίδια είχα αντιμετωπίσει όσο ήμουν στην ΕΟΝ, η λύση ήταν να το γυρίσω σε δορυφορικό. Έβλεπα από app και όταν υπήρχε πρόβλημα από δορυφόρο. «Έκαιγα» μια οθόνη έτσι αλλά έμεναν τα νεύρα μου στη θέση τους. Στην αρχή μου είχαν αρνηθεί την αλλαγή αλλά είχα επιμείνει αναφέροντας τα προβλήματα στην εικόνα.

Μιας και ειμαι νεος στην eon, οταν βλεπω ενα οποιοδηποτε καναλι και πατησω το back για να κλεισει, φερνει το menu μπροστα αλλα συνεχιζει να παιζει το καναλι απο πισω στο background.
Δεν γινεται να κλεινει τελειως το καναλι? Οπου και να πλοηγηθω μονιμως παιζει το τελευταιο καναλι που ειχα.
Παίξε με τα βελάκια πάνω κάτω στο τηλεκοντρόλ για να αλλάζεις κανάλι.Ειναι δίπλα σε αυτά του ήχου.

Για αυτό μόνο δορυφορική που κυλάει άψογα...διότι είναι αναλλοίωτη από την πηγή κατευθείαν σε εσένα...ένας προς έναν.
Το IPTV περνάει σε εσενα ένα σωρό απο εκατονταδες καμπίνες... χιλιόμετρα καλωδίωση να φτάσει σπίτι σου..ρούτερ.. υπάρχουν απώλειες κολλήματα κ.λ.π.
Το ίντερνετ είναι καλό για άλλες δουλειές αλλά για live τηλεόραση δε φτάνει σε επίπεδο δορυφορικό.
Σκανδιναβία κ Γερμανία το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεόραση είναι σε δορυφορική.!!

Για αυτό μόνο δορυφορική που κυλάει άψογα...διότι είναι αναλλοίωτη από την πηγή κατευθείαν σε εσένα...ένας προς έναν.
Το IPTV περνάει σε εσενα ένα σωρό απο εκατονταδες καμπίνες... χιλιόμετρα καλωδίωση να φτάσει σπίτι σου..ρούτερ.. υπάρχουν απώλειες κολλήματα κ.λ.π.
Το ίντερνετ είναι καλό για άλλες δουλειές αλλά για live τηλεόραση δε φτάνει σε επίπεδο δορυφορικό.
Σκανδιναβία κ Γερμανία το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεόραση είναι σε δορυφορική.!!
Προφανώς και η δορυφορική έχει τα θετικά της, αλλά το πρόβλημα δε βρίσκεται σε αυτά που αναφέρεις γιατί τα κανάλια της κοσμοτε είναι καμπάνα ενώ της νόβα όχι άρα το συμπέρασμα βγαίνει από μόνο του.

Παίξε με τα βελάκια πάνω κάτω στο τηλεκοντρόλ για να αλλάζεις κανάλι.Ειναι δίπλα σε αυτά του ήχου.
Οχι δε με καταλαβες. Αυτο το ξερω. Αυτο που δεν ξερω ειναι οταν βλεπω ενα καναλι, πως κλεινει τελειως. Να σταματησει να παιζει. Αυτο εννοω. Πως σταματαμε ενα βιντεο να παιζει; Ετσι.

• Like
Εντωμεταξυ η κατάσταση είναι παράνοια σκέτη .Στο νοβασπορτς 5 που δείχνει Λίβερπουλ κάνει τα σπασίματα και στο νοβασπορτς,(δε θυμάμαι αριθμό), που κάνει το ποτ πούρι και δείχνει ζωντανά στιγμιότυπα από όλα τα ματς με τη σειρά, όταν είναι η σειρά της Λίβερπουλ δε το κάνει που στην ουσία μιλάμε για το ίδιο σήμα.Ημαρτον....

• Wow
Δείτε εδώ. Για γέλια οι τύποι
430231613d18fbaef88692539d7de033.jpg
751d1c87f5ea8db5dc3b7644bbccad08.jpg
4682dc3f3a05924de1fafbf80c18f9e3.jpg

Για σπασίματα εικόνας σε Prime & 1 επανεκκίνηση router.
Σε 2 & 4, force quit το app / επανεκκίνηση box.

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ

/s

• Like
Σε 300 fiber (άλλαξα πάροχο πήγα Cosmote) μόνο φυσιολογικό δεν θεωρείται να κολλάει η ΕΟΝ τόσο στο δικό της box όσο και στο onn 4k pro που έχω, και στις 2 περιπτώσεις (όχι ταυτόχρονα) είναι με καλώδιο η σύνδεση...... Όταν η ελάχιστη σύνδεση που απαιτείται είναι 50 Mbps και έχω 6 φορές πάνω την ταχύτητα είναι απαράδεκτο και αδικαιολόγητο να κολλάει έστω και λίγο. Είναι θέμα της εφαρμογής και κάτι πρέπει να κάνουν προκειμένου να φτιαχτεί αυτό γιατί πλέον δεν υπάρχει κίνητρο να μείνει κάποιος στη nova αφού τα προσφέρει και η Cosmote tv. Ειλικρινά αν καταργήσουν τον δορυφόρο θα κλείσει το μαγαζί..