Nova EON TV / EON+

Θα πας στις ρυθμισεις στην κατω σειρα στο κουμπι που λεει συστημα. Εκει μεσα θα δεις επιλογη που λεει προτιμησεις συσκευης και μετα εικονα και ηχος. Εκει θα βρεις την αναλυση

Το βρήκα ευχαριστώ ...τι βάζω 4k 60 η 4k25 η κάποιο από τα άλλα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν ξέρω δεν έχω δορυφορικό nova είχα πριν πολλά χρόνια και λέω μήπως πλάκα θα έχει να το έβαλαν στη nova και όχι στην Cosmote δορυφορικειναι

Στο δορυφορικό της nova έχουν βάλει το Cosmote sport 4k?
Είναι αδύνατον πρακτικά οι δορυφορικοί δέκτες της Νόβα κ ΟΤΕ...για 4 κ !! Ανάλυση τους είναι μέχρι 1080 i και ευτυχώς Νόβα δορυφορικής πολύ καλύτερη εικόνα από το τβ μποξ της.

Είναι αδύνατον πρακτικά οι δορυφορικοί δέκτες της Νόβα κ ΟΤΕ...για 4 κ !! Ανάλυση τους είναι μέχρι 1080 i και ευτυχώς Νόβα δορυφορικής πολύ καλύτερη εικόνα από το τβ μποξ της.
Συγγνώμη δεν το γνώριζα. Λέω μήπως έκαναν τέτοια κίνηση.

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ σήμερα έχω πολλά προβλήματα και πριν στ Τσέλσι-γουεστ χαμ και τώρα στο Άρης-ολυμπιακος. Συνέχεια πέφτει η ποιότητα και κολλάει κάπου κάπου. Αναγκαστικά το έβαλα από κοσμοτε που εκεί παίζει μια χαρά

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ σήμερα έχω πολλά προβλήματα και πριν στ Τσέλσι-γουεστ χαμ και τώρα στο Άρης-ολυμπιακος. Συνέχεια πέφτει η ποιότητα και κολλάει κάπου κάπου. Αναγκαστικά το έβαλα από κοσμοτε που εκεί παίζει μια χαρά
Κι εγω βλεπω το αρης-ολυμπιακος απ την εναρξη. Κολληματα δεν μου εκανε αλλα η εικονα αθλια. Και μαλιστα καποια στιγμη στο α' ημιχρονο για 5 δευτερολεπτα εκανε κατι μικρες οριζοντιες γραμμες που δε το εχει ξανακανει. Σφαλμα στο ματριξ!! 🤣🤣

Κι εγω βλεπω το αρης-ολυμπιακος απ την εναρξη. Κολληματα δεν μου εκανε αλλα η εικονα αθλια. Και μάλιστα καποια στιγμη στο α' ημιχρονο για 5 δευτερολεπτα εκανε κατι μικρες οριζοντιες γραμμες που δε το εχει ξανακανει. Σφαλμα στο ματριξ!!🤣🤣
αυτες τις οριζόντιες γραμμές τις έκανε και στο δορυφορικό.